- 20 Mayıs 2017
- 200
- 185
Sağlık olsun benimde Haziran'da transfer olacaktı Ağustos'ta oldu nasip sonu güzel olsun daBi daha ki adetime yapalm dedi esim de biz konyada yapcaz da ondan ekim hayal oldu yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun benimde Haziran'da transfer olacaktı Ağustos'ta oldu nasip sonu güzel olsun daBi daha ki adetime yapalm dedi esim de biz konyada yapcaz da ondan ekim hayal oldu yani
Insallah sonucu cok guzel olsun senin gibiSağlık olsun benimde Haziran'da transfer olacaktı Ağustos'ta oldu nasip sonu güzel olsun da
Canım hanginsigorta bu bende bu arayışa girdim emekli sandığı benim güvence ama tamamlayıcımi yapılıyor yoksa sağlık sigortasimiAynen canm transger oncesi ilaclar bublar..
Transfer sonrasi olanları zaten devlette ödüyor diye biliyorum..normal receteyle alıyosun onlari..ben iki kısımada hic bise ödemedm..
Rabbim ins kucagina da almayi nasip etsin cnm hayirli olsun ins bizlere de dua edin bol bol ins biz baslayacak olanlara bunlari duymak cooook umut oluyoKizlar transferden sonra 9. Gunum idrar testi yaptim bugun pozitif cok sukur insallah ptesi test gunum
O gunede alirim Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Rabbim tum isteyenlere bu ugurda caba werenlere nasip etsin insallah canim cani gonulden diliyorum insallah bende saglikli bi hamilelik geciririm bebegimi kucagima almayi nasip etsinRabbim ins kucagina da almayi nasip etsin cnm hayirli olsun ins bizlere de dua edin bol bol ins biz baslayacak olanlara bunlari duymak cooook umut oluyo
Oh oh cok sevindim cnm senin adinaKizlar transferden sonra 9. Gunum idrar testi yaptim bugun pozitif cok sukur insallah ptesi test gunum
O gunede alirim Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Saol canim darisi sana olsun insallahOh oh cok sevindim cnm senin adina
İnsallah canim 5. Gun embriyosuydu bir tane transfer edildi Rabbim sanada yasatsin bu guzel duyguyu insallah benimkinide dewamli etsin insallahLimon agacim cok sevindim..Rabbim ins kandada gostersin.kacinci gun embiryosuydu?kactane koyulmustu?
İnsallah canim 5. Gun embriyosuydu bir tane transfer edildi Rabbim sanada yasatsin bu guzel duyguyu insallah benimkinide dewamli etsin insallah
Ewet canim ilk deneme yasim 25 pkoluyum yurt disinda yapiyorum inan ki o bilgileri alamiyorumAmin cnim.ilk tup bebeginmi yas kac?rahim kalinligin kacti?suan ilac neleri aliuosun?
Ewet canim ilk deneme yasim 25 pkoluyum yurt disinda yapiyorum inan ki o bilgileri alamiyorum
Agizilarindan bilmiyorum yani rahim kalinligim kacti opudan beri sadece progestoron aliyorum halen dewam we folik asit + vitamin d bir kapsul olarak aliyorum ama bunu doktorum wermedi ben tedawiye baslamadan once aldim icmeye basladim
Buranin saglik sistemi biraz farkli canim aslinda o heyecandan bende sormadim sorsam belki soylerlerdiAa bende pkoluyum cnm.yasim 26 benimde.niye solemiyolar ki cnim ?bilgi vermeleri gerek.benimde ilk tup bebegim.carsamba ogleden sora oldu transferim.sen naptin yattinmi hep?neler yaptin?
Test gunun ne zaman insallah sende hayirli haberi alirsin ilk denemen miAa bende pkoluyum cnm.yasim 26 benimde.niye solemiyolar ki cnim ?bilgi vermeleri gerek.benimde ilk tup bebegim.carsamba ogleden sora oldu transferim.sen naptin yattinmi hep?neler yaptin?
Buranin saglik sistemi biraz farkli canim aslinda o heyecandan bende sormadim sorsam belki soylerlerdi
Walla ilk iki gun yemek tuwalet disinda hep uzandim canim sonrasinda yawas ywas oturdum dolastim 3. Gunden sonra gun icersinde yoruldukca halsizlestice uzandim tekim kimse yok burda yanimda rafada uzandim egildimde mecbur weren Allah her turlu weriyor
Test gunun ne zaman insallah sende hayirli haberi alirsin ilk denemen mi
İngilteredeyim canim sistem cok farkli mesela benim 3 yildir cocugum olmuyor bunu biliyorlar we beni sadece 6 ay klomenle tedawi ettiler onun disindaki surecler beklemeyle gecti bekleme sureci cok fazla yani trdeki gibi degil mesela benim test gunum icin iki tane ewde hamilelik testi werdiler kan testi yapmayacagim yaptirmiyolar yani acile gidip yaptirmak istesem 4 saat sira beklemek zorundayim oyle isteNasil farkli mesela cnm?dogru cnm nasip ederse Rabbim oluyor.etmezse 1 ay yat yok.nerdesin suanda dis ulkede?
Hadi bakalim sendede hayirli haberler aliriz insallahEvet benimde ilk cnm.7ekim test gunum cnm.saol Allah razi olsun
İngilteredeyim canim sistem cok farkli mesela benim 3 yildir cocugum olmuyor bunu biliyorlar we beni sadece 6 ay klomenle tedawi ettiler onun disindaki surecler beklemeyle gecti bekleme sureci cok fazla yani trdeki gibi degil mesela benim test gunum icin iki tane ewde hamilelik testi werdiler kan testi yapmayacagim yaptirmiyolar yani acile gidip yaptirmak istesem 4 saat sira beklemek zorundayim oyle iste