- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Kendi is yerimiz war canm yemek isiyle ugrasiyorEsin ne is yapiyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi is yerimiz war canm yemek isiyle ugrasiyorEsin ne is yapiyor ?
Allah razı olsun canım Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adet olacakmışım gibi hissetmek haricinde bi belirtim olmadı hala da devam ediyor. Senin için de hayırlı olsun inşallah mutlu haberler alalım.Hayirli olsun cnm...ins bizede nasib olur benimde bugun 4.gunum transfer olali.belirtilerin oldumu hic??
Allah razı olsun canım Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adet olacakmışım gibi hissetmek haricinde bi belirtim olmadı hala da devam ediyor. Senin için de hayırlı olsun inşallah mutlu haberler alalım.
Hayır canım hiçbir değişiklik yok, sadece akıntım fazla gibi ama jelden dolayı da olabilirIns cnm amin.peki goguslerde falan degsiklik olmadimi yada yerlesme kanamasi??
Hayır canım hiçbir değişiklik yok, sadece akıntım fazla gibi ama jelden dolayı da olabilir
Yok canim asilama denemedik dorek tup bebek yaptik biz..Asilama denemediniz mi cnm direk tüp bebek yapmışsınız
Canım hanginsigorta bu bende bu arayışa girdim emekli sandığı benim güvence ama tamamlayıcımi yapılıyor yoksa sağlık sigortasimi
esraamavi özel sigortam ödedi ilaçları demişsiniz , özel sigorta karşiĺiyormu ki?? O zaman süper benimde özel sigortam var..hangi sehirdesiniz ?
Kizlar slm ben bugun benden kan ostemislerdi adet deilim adetliykende istemislerdi o zmn vermistim adetin ikinci gunu verilen kanda estroil ve lh degeri bana bi tuaf geldi dr sordum ama tmm deyip gecistirdi gibi bu estroil dedigimiz sanirim e2 hotmonu bende cok yuksek bunun kac olmasi gerekir bi de lh bilen var mi aranizda ama adetin ikinci gunu verdigimi tekrar solemek isterim
Cnm henuz bi ilac tedavisi olmadi ama iki ay once asilama icin gonal f kullanmistim onun etkisi hala devam ediyo mu ki 500civarinda cikmisCanim Ih hic biliyorum ama e2 kac cıktı senin?
Ben ignelere basladiktan sonra e2 im yukselmeye başlamıştı..transferden hemen once 1000lerdeydi sanirim..
Cnm henuz bi ilac tedavisi olmadi ama iki ay once asilama icin gonal f kullanmistim onun etkisi hala devam ediyo mu ki 500civarinda cikmis
Ohss ne peki cnm bu degerler kac olmali pekiAynen devam.ediyo olabilir canım..
Benim igneler suresince 3-4 kez ölçüldü yukselerek devam etti..ama doktor zaten ohss riskine karşın cok yukselirse transfer yapmiyor zaten..bekletiyor o zaman..
canım çok sevindim, hayırlı olsun :)Kizlar transferden sonra 9. Gunum idrar testi yaptim bugun pozitif cok sukur insallah ptesi test gunum
O gunede alirim Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Cok sagol canim benim darisi size olsun insallah:)canım çok sevindim, hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun canım sana da.. beraberce aşıcaz hepsini.. hamilelik haberlerimiz geliyor ne güzel çok seviniyorum :)Yaaa işte aradığım topik...O kadar kafam karıştı, yok yumurtalar, OPU su şuyu buyu derken tam olarak ne yapılıyor ne yaşanıyor hep tek tek okuyordum..Şimdi sorularımın cevabını tek yerden buldum..Teşekkurler...Yarın ilk görüşmem var adetim yarın biteceği için sanırım bir sonraki ay başlayacağız...Merak ve stres var tabi bide yarın için eşime söz verdim doktordan çıkalım sigarayı bırakıcam diye...bide onun stresi sardı beni o yüzden hepsi için acayip gerginim...Ama değer...
Olacak işallah canım onu da paylaşıcaz burdaCok sagol canim benim darisi size olsun insallah:)
Hayırlı olsun :) sağlıklı bir hamilelik geçir işallah, huzurla büyütün yavrunuzu.Selam kızlar transferin 9. Günü perşembe test günümdü bugün kan testi sonucumu aldım 192 Allah'ıma şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnsallah canim dualarim sizinleOlacak işallah canım onu da paylaşıcaz burda