- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim geçmiş olsun.. Rabbim vücuduna şifalar versin tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsin..Üzüntünü ne kadar anlayabilirim bilmiyorum ama paylaşabilirim,benimde ilk tüp bebek denememdi,transferim olmuştu, pazartesi günü negatif olduğunu öğrendim.. Umutların bir anda suya düşmesi insanı çok üzüyor..Ama herşerde bir hayır vardır üzülmemeye çalış... Hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsinBen de bu topiğin ilk gebelik müjdesini verenlerden biriydim. 10.haftada kontrole gittiğimizde bir hafta önce bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Ameliyatla aldılar malesef çok üzücü çok acı. Bebek bekleyen arkadaşlarıma sağlıcakla yavrularına kavuşmalarını diliyorum...
Ben de bu topiğin ilk gebelik müjdesini verenlerden biriydim. 10.haftada kontrole gittiğimizde bir hafta önce bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Ameliyatla aldılar malesef çok üzücü çok acı. Bebek bekleyen arkadaşlarıma sağlıcakla yavrularına kavuşmalarını diliyorum...
Bebek de biyopsiye gitti genetik inceleme yapılacak. Biz de gereken bütün testleri yaptırıcaz inşallahhSana kimse teselli veremez. Tek ilaci zaman. Tavsiyem genetik ve pihtilasma testlerini yaptir, daha once yaptirmadiysan
Allah yardımcınız olsun inşallah kendiliğinden olur. Herşyede vardır bi hayır. Hepimiz bii gün anne olacağız yazacağız buralara Rabbim büyükBen de bu topiğin ilk gebelik müjdesini verenlerden biriydim. 10.haftada kontrole gittiğimizde bir hafta önce bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Ameliyatla aldılar malesef çok üzücü çok acı. Bebek bekleyen arkadaşlarıma sağlıcakla yavrularına kavuşmalarını diliyorum...
Hadi hayırlısı inşallah canım güzel haberler verirsin bize inşallah dualarımız sanaKizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin
Hadi hayırlısı inşallah canım güzel haberler verirsin bize inşallah dualarımız sana
Ben de bu topiğin ilk gebelik müjdesini verenlerden biriydim. 10.haftada kontrole gittiğimizde bir hafta önce bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Ameliyatla aldılar malesef çok üzücü çok acı. Bebek bekleyen arkadaşlarıma sağlıcakla yavrularına kavuşmalarını diliyorum...
Hiç sıkıntı etme canım hiçbir şey olöazPuregon igneyi 7 de olmam gerekti 40 dk gecikti ve igneyi yaparken beklemeden cikardim yanlislikla ne olur ? Nolur bisey olmaz diyin cok kotu oldum agliyorum
Ben birgün yapmayı unutmuştum düşün yani :)Hala nasıl unuttum aklım almıyor da sıkıntı etme hiç sorun değilHiç sıkıntı etme canım hiçbir şey olöaz
Hiç birşey yiyemiyorum canım zorla gün boyu yarım muz başka birşey Yok midem bulanıyor zofran almaya başladım oda arttırıyorYeşil elma yemeyi denedin mi canım
Bulantı olması iyi bir şey ama bebişin annecim ben buradayim diyor sağlıkla kucağına al inşallah canım ama yeşil elmayı denemeye çalış azar azarHiç birşey yiyemiyorum canım zorla gün boyu yarım muz başka birşey Yok midem bulanıyor zofran almaya başladım oda arttırıyor