- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 34
Valla ben de gitmiştim doktora adetimi yakalayıp tup bebeğe başlamak istedim bi an once. Gittiğim. Gun doktorum hasta olduğu için başka doktor baktı bana bi şey yok ddi ama ben 2 hafta da bi nerdeyse düzenli apandisit patlıyor gibi ağrı cktm kanamayla birlikte bi hafta sonra bnm doktora da gittim ddm bilmiyorum kaçıncı gunumdeym o biraz güldü gibi sn bilmesn bn mi bilcem diye ama her gün kanama olunca nsl bile blrm rahimde bi şey görünmesi hiç sonra eğer 2 veya 3. Gün olduğundan emin değilsen başlamaya ddi bn kanamayi durduran ilaç verim ddi. Bi gece dehşet bi ağrı hemen eski doktoru aradm o gebelik testi istedi idrarda ona göre ağrı kesici iğne verebilrm ddi bnde ne alaka hamilelik ddm öylesine yaotm ilk defa çift çizgiyi gördüm . Sonra kan testi sonra ayrıntılı muayene de tupte olduğu görüldü ..bir damla bile gelse birinci gün mü sayılıyormuş o zaman mutlaka gitmeliyim canım çok sağol yaa geçen ay da bi tuhaf oldu adetim hem 3 gün önce oldum hem de 1 gün aktif kanama olup pat diye kesildi tam 13 gün nokta nokta lekelenme devam etti ben de korkuyorum açıkçası bi dış gebelik ihtimalinden ama geçen adette muayene olmuştum fark ederdi heralde doktor öyle bişi olsa peki sen nasıl anladın dış gebelik yaşadığını