Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım sonu güzel olsun da inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alKızlar sizi hep okuyorum ama yazamıyorum bu aralar..
Hem iş aşırı yoğun hemde bulantılar acaippp..günümün yarısı banyoda geciyor..
Merhaba canım bende iğne vuramam sanmıştım ama çok kolay vuruluyorBen de perşembe başlarım iğnelere. Bakalım kendim vurabilecek miyim
Ben 8 gün oldum sadeceKızlar bu iğneleri ne zamana kadar olacağım
Ne güzel inşallah bende çok kullanmam yarın randevu var bakalım ne diyecek dr cumBen 8 gün oldum sadece
Bende 29 Temmuz da başladım canım bende de ilk günlerinde oldu ama şu an bir şey yokKizlar igne olmaya baslayali 5gun oldu.
Benim 3gundur yumurta aki seklinde akintim var ama asiri.
Sizde de oldu mu bu durum?Sanki yumurtalarim catliyor gibi...
Ben de 8 gün oldumKızlar bu iğneleri ne zamana kadar olacağım
Normal benim de oldu baya akinti son 3 gün de sanırsam hem geliştirici iğne hem de catlamayı önleyen bi iğne verildi o zamn biraz daha azalmistiKizlar igne olmaya baslayali 5gun oldu.
Benim 3gundur yumurta aki seklinde akintim var ama asiri.
Sizde de oldu mu bu durum?Sanki yumurtalarim catliyor gibi...
Sanırım ne opu da nede diğer işlemlerde hiç bu kadar stresli olmadım korkum yok olumlu yada olumsuz rabbim ne taktir ettiyse o ama içim bi garip hiç test yaptırmak istemiyorum neden bende bilmiyorum
İnşallah canım benimCanim ayni psikolojiyi bende yasadim..sanki test yapmazsam hep umudum var test yaparsam ya negatifse diye..12.güne kadar hic denemedim bile..
Insallah sıra sende..iyi hanerler bekliyoruz..
Igneyi kullanmamin 4.gununde iki tarafta da 12.5 mm yumurtam vardi en buyuk bunlardi.Sizlerin kacti?Cok heyecanliyim
Aradım canm dün gece iğne yapıldı yat dinlen dendi kanama devam etmiyor şimdilik önemli olan 12. Gün değerine bakalım dediler kasık ağrıları var beklicez bakalım
Olmaz inşallah canımHatunlar gunaydin ❤❤❤
3.gun embriyosu
8.gun 34
10.gun 108
12.gun 331
14.gun 825
Bugunden sonra degerime bisey olurmu
Az kaldı canım yakında kese görülecek takibin daha güzel olacak tatlı telaşlar bunlar değer artışın çok güzel içini ferah tutGebeligin saglikli olup olmadigini takip edebildigimiz yek uer beta testi
Aminn cnm banummmm sen ve haydibidmillah ne guzelsiniz.rabbim sizi de sevindirsinAz kaldı canım yakında kese görülecek takibin daha güzel olacak tatlı telaşlar bunlar değer artışın çok güzel içini ferah tut