- 6 Ağustos 2017
- 49
- 36
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende öylesin canım benimAminn cnm banummmm sen ve haydibidmillah ne guzelsiniz.rabbim sizi de sevindirsin
Yok daha kısmet olmadı gitmek eşimi bekliyorum gideceğiz inşallahTest yaptirdin mi banusah
Hayirli ugurlu olsun insallahKızlar çok şükür sonucumu aldım
8. Gün :71
31 saat sonra:144
38 saat sonra:288
Guzel düşün canim konuş bebisinle bırakmasın seniKizlar bende bugun biyopsi yapilacak diye gittim ama transfer olup geldim eve
1 tane koydular tek embriyom kalmis cunku. Insallah hayirlisi olur. Dua edin
Canım benim bu değerin de çok güzel maşallah sana keseleri de görcez inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorumGuzel düşün canim konuş bebisinle bırakmasın seni
Hadi canim benim güzel haberler bekliyoruz senden Allah rast getirsin inşallahYok daha kısmet olmadı gitmek eşimi bekliyorum gideceğiz inşallah
Bende seni bekliyorum ama hadiCanım benim bu değerin de çok güzel maşallah sana keseleri de görcez inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
Rabbim hayırlısını versin eşim beni almaya geliyor gidip vereceğiz üzerimde bir rahatlık hiç bakmak istemiyorum yaa
İğnelere başlamadan önce Suat hocam hangi testleri istedi sizden ve iğnelerden önce herhangi bir ilaç vitamin v. s kullandırdı mı canım yani kısaca tüp bebek tedavisi öncesi nelere bakıldı?? Bir de tüp bebek ücreti ne kadar dedi canım bize önden kan testleri yapıldı Doğum kontrol hapı kan hapı folik asit verdi eşime de vitamin verdi geçen ay ücret olarakta ilaçlarla 6500 dedi bende çok ilaç kullanmıyacakmış 5000 tüp bebek 1500 de ilaç ücreti olarak dedi son sorum bugünkü kontrolün nasıl geçti herşey yolunda mı :)(12.08.2017 )cumartesi benimde dr suat hazel beyde randevum var iğnelerden sonraki ilk muayenemyumurta durumunu kontrol edecek sanırım,çok heyecanlıyım,bakalım ne diyecek
Banuuu heyecanla bekliyoruz sonucu inşallah olumludur amiiiiiiiiiin yarabbiiiiimRabbim hayırlısını versin eşim beni almaya geliyor gidip vereceğiz üzerimde bir rahatlık hiç bakmak istemiyorum yaa