Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba benim e2 yükselmiş. 1500 olmuş doktor gonal f miktarını 175 e indirdi. Bugün cetrotide 1 kutuyu vuruldum. Yumurtalarımın sayısı artmış normal mi anlamadım. Doktora da soramadım.
kızlar ya siz ganol f ben niye farklı ilaç kullanıyorum acaba benimkilerin isimleri perugon ve merional
Canım herkesin sıkıntısı farklı nedenlerden olabilir. Takma sakın kafaya. Doktorun sana uygun ilaç vermiştir. Kaçıncı gün senin iğnelerinin? Ben 5. Günü bitirdim. Yarın tekrar gideceğim. Yoruldum valla hemen hemen hergün gider oldum. şimdi de e2 yüksek ve onun için kan verip duruyorum sürekli...
tam olarak bende bilmiyorum ama yumurtlama gününde olabilir diye düşünüyorum kendi fikrim ama :)Bir de merak ediyorum kacinci gün yumurta toplanır?
İğnelere başladıktan sonra 12. Gün falan toplanır cnmBir de merak ediyorum kacinci gün yumurta toplanır?
Neden moralin bozuk bizlerin morali bozuk olmamalı. Allah'ın izniyle hepimiz anne olacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. AminYarın başlıyorum kısmetse kızlar ama bu akşam o kadar moralim bozuk ki içim sıkılıyor . Ağladım ağlıcam
Aminnnnnnn inşallah hepimiz hamiş olacağızbenim yarın 4. günüm 5. gün gidicem bakalım ne dicek çok sağolun kızlar valla iyiki burayı bulmuşum sizlerle tanışmışım moralimizi yüksek tutalım mutlu sona ulaşıcaz inşaallah
Yarın başlıyorum kısmetse kızlar ama bu akşam o kadar moralim bozuk ki içim sıkılıyor . Ağladım ağlıcam
benim yarın 4. günüm 5. gün gidicem bakalım ne dicek çok sağolun kızlar valla iyiki burayı bulmuşum sizlerle tanışmışım moralimizi yüksek tutalım mutlu sona ulaşıcaz inşaallah
moralini yüksek tut çok etkiliyor bence bende morali bozuk gittim yumurta rezervlerim 2 ay öncesine göre kötü çıktıYarın başlıyorum kısmetse kızlar ama bu akşam o kadar moralim bozuk ki içim sıkılıyor . Ağladım ağlıcam
Mrb kızlar nasılsınız.bugün tedaviye başladım. Gonal f 150 ve merinoal 75 ile.
Akşam 7 de ilk iğneleri yapıcam. 5 gün sonra da kontrol var