Bn samsunda yaşıyorum işim geregi ama tedavim Ankara'da olacak. Regl olur olmaz gidicem tedavi süresince ben orada kalicam eşim opu günü sperm vermek icin gelecek inşallah. Ay Allah emeklerimizin karşılığını versin yarabbimAynen canim konyada yasıyorum..senin tedavin nerde
Orada uzun mu kalacaksinz?
Aynen canim embriyolarin kaliteli olmamasindan yani hic transfer yapılamamasından bir de sonuçtan korkuyoruminşaallah canımbenim korkum sadece sonuçtan tedavi sürecinden korkmuyorum yeterki sonucu istediğimiz gibi olsun
Dozları iyi ayarlarlarsa Pko avantaj canım. Çok yumurta elde edilebiliyorBen yarın yine kontrole gideceğim. Pko varmış ben de çok umutsuz başladım ama Rabbim ol derse olur.. . Yarın size yine yazarım durumumu. 2 kutu cetrotide aldirdilar bana. Bakalim yarin vuracaklarmis birini. Gonal f 900 almistim tekrar aldirdilar.
iyi haberlerini bekliyoruz üzülme rabbim nasip etmişse olur pko avantajda olabiliyor güzelce uyu güzel haberler ver bizeBen yarın yine kontrole gideceğim. Pko varmış ben de çok umutsuz başladım ama Rabbim ol derse olur.. . Yarın size yine yazarım durumumu. 2 kutu cetrotide aldirdilar bana. Bakalim yarin vuracaklarmis birini. Gonal f 900 almistim tekrar aldirdilar.
iyi haberlerini bekliyoruz üzülme rabbim nasip etmişse olur pko avantajda olabiliyor güzelce uyu güzel haberler ver bizeBen yarın yine kontrole gideceğim. Pko varmış ben de çok umutsuz başladım ama Rabbim ol derse olur.. . Yarın size yine yazarım durumumu. 2 kutu cetrotide aldirdilar bana. Bakalim yarin vuracaklarmis birini. Gonal f 900 almistim tekrar aldirdilar.
Ben de çok gerginim yaşım 32 olmasa kesin vazgeçerdimCanim iğneleri vurmaktada tereddüt yaşadım. Ilkini sağolsun çok tatlı bir hemşirem var o vurdu ve gösterdi. 2. Ignemi eşim vurdu ama yanlış yere vurdun diye adami canına doyurdum. Ondan sonrakileri de ben vurdum. Çok gerginim sanırım
istanbul dayım benimde ilk deneme kaç yaşındasınız
Bu arada inşallah burası çok uğurlu bir topik olur. Bu ay arka arkaya pozitif haberleri alıp önümüzdeki bayrama hepimiz hamile gireriz İNŞALLAH
Ben yarın yine kontrole gideceğim. Pko varmış ben de çok umutsuz başladım ama Rabbim ol derse olur.. . Yarın size yine yazarım durumumu. 2 kutu cetrotide aldirdilar bana. Bakalim yarin vuracaklarmis birini. Gonal f 900 almistim tekrar aldirdilar.
Ben de perşembe başlarım iğnelere. Bakalım kendim vurabilecek miyim