Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaaarrrrr..ben transferimi oldum..
2 minik yerlesti umarim tutunup benimle kalacaklar..
Cok sevindim senin adına. Umarım hayırlısı olur ve sağlıklı bebislerin olur. Kendine cok dikkat et. Doktorun şunu yap bunu yapma bunu ye sunu yeme vs gibi şeyler söyledimi? Nasılsın nasıl hissediyorsun kendini?
INSALLAHH. BİLDİĞİM KADARIYLA ILK 3 - 5 GUN COK ONEMLIYMIS BEBEGIN TUTUNMASINDA. KENDINI YANI VAJINANIN KASILMAMASI GEREKMIS. SINIRLENIP KENDINI KASIYORSUN FARKINDA OLMADAN ÖKSÜRÜRKEN VS BUNLARA DIKKAT ETMEN GEREK. ARAŞTIRDIGIM KADARIYLA BİLİYORUM. UMARIM GÖNLÜNE GORE OLUR HERSEYÖzellikle bişe hissetmiyorum sanırım.. : )
Agir kaldirma kendini yorma dedi canim..protein agirlikli beslenme önerdi..
Kabiz ishal olma beslenmen normal devam dedi..
Insallah iyi grviririz bu sureci..
Hayırlı olsun canım güzel geçsin güzel haberler olsun inşallahÖzellikle bişe hissetmiyorum sanırım.. : )
Kizlaaarrrrr..ben transferimi oldum..
Ayy çok heyecanlandım nedense canım hadi inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır süreci atlattınKizlaaarrrrr..ben transferimi oldum..
Canım çok üzüldüm ama nolur sen üzülme olur mu Allah sabır versin hemde kendiliğinden çok kısa sürede evlat versin inşallaaaaaaaaah tüm bu acıları unuttursunaz önce geldim doktordan keseyi düşürmüşüm : ((((((
Esra'cım transfer işleminde çok acı oluyor mu alttan muayene kadar kolay bişi mi anestezi almıyorsun sanırım o yüzden biraz ürkütücü geliyor bana anlatır mısın nasıl oluyo canım yaÖzellikle bişe hissetmiyorum sanırım.. : )
ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASIP ETSIN CANM. UMARIM GÜZEL SONUÇLAR ALIRSINkızlar dün öğlen transferim oldu 2 miniğimi aldım çok şükür kolay oldu 10 dakika felan sürdü sonrasında 1 saat ayaklarım havada yatırdılar ağır spor ağır şeyler kaldırma kendini çok yorma rutin hayatına devam edebilirsin çok yatarak geçirme günlerini dedi ilaçlarımı anlattı evime geldim her ne kadar eşim izin vermesede normal yaşantıma devam etmeye çalışıyorum :))
Oyyy maşallah canım. Inşallah anneciklerine sımsıkı tutunurlar. rabbim kucağına almayı nasip etsin. Inşallah 2 ay sonra da benim bebişlerimi yerlestirecekler. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ve evlat hasreti ile sınamasın...kızlar dün öğlen transferim oldu 2 miniğimi aldım çok şükür kolay oldu 10 dakika felan sürdü sonrasında 1 saat ayaklarım havada yatırdılar ağır spor ağır şeyler kaldırma kendini çok yorma rutin hayatına devam edebilirsin çok yatarak geçirme günlerini dedi ilaçlarımı anlattı evime geldim her ne kadar eşim izin vermesede normal yaşantıma devam etmeye çalışıyorum :))
Allah razı olsun canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşaallah:)ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASIP ETSIN CANM. UMARIM GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN
aminnn inşaallah canım Allah razı olsun senide merakla bekliyoruz o zaman şimdiden beslenmene dikkat et :)Oyyy maşallah canım. Inşallah anneciklerine sımsıkı tutunurlar. rabbim kucağına almayı nasip etsin. Inşallah 2 ay sonra da benim bebişlerimi yerlestirecekler. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ve evlat hasreti ile sınamasın...
inşallah hayırlı haberini yazarsın.Allah gönlüne göre versin...kızlar dün öğlen transferim oldu 2 miniğimi aldım çok şükür kolay oldu 10 dakika felan sürdü sonrasında 1 saat ayaklarım havada yatırdılar ağır spor ağır şeyler kaldırma kendini çok yorma rutin hayatına devam edebilirsin çok yatarak geçirme günlerini dedi ilaçlarımı anlattı evime geldim her ne kadar eşim izin vermesede normal yaşantıma devam etmeye çalışıyorum :))
inşallah sonucunuz pozitif olur.Kizlaaarrrrr..ben transferimi oldum..
amin canım çok sağol hepimiz hayırlı haberler veririz inşaallahinşallah hayırlı haberini yazarsın.Allah gönlüne göre versin...