Bol şans. İnşallah pozitif olacak Allahın izniyle.Amin arkadaşımm..hayırlı olsun tedavin..benim yarın transferim olacak inşallah..süreç kolay geçiyor..hiç dertlenmeyin.. : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol şans. İnşallah pozitif olacak Allahın izniyle.Amin arkadaşımm..hayırlı olsun tedavin..benim yarın transferim olacak inşallah..süreç kolay geçiyor..hiç dertlenmeyin.. : )
devam ediyormu halaamin saolasın , ilaç fln da vermedi ya delircem
Olmaz olmaz iyi düşün kendine iyi bak temiz tut bişicik olmazİnşallah canım sonrasında çok kanama enfeksiyon falan olmaz inşallah
maalesef ki evet : (((devam ediyormu hala
maalesef ki evet : (((
yok mu çevresinde duyan bilen böle bi durumla karşılaşan arkadaşlar ?
inşllah canımcım :)Olmaz olmaz iyi düşün kendine iyi bak temiz tut bişicik olmaz
ay canım benim çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun inşaallah rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba arkadaşlar , ben 11.07. gecesi ağrı ve kanama geçirdim , halbuki yarın keseyi görmek için gidicektik ( acile gittim o gece doktor ultrasonla üstten baktı ve keseyi gördü sonrasında et parçası gibi birşey düşürdüm ve tekrar doktoru çağırdım tekrar baktı pıhtı olabilir kılcal damarlar çatlayabiliyor dedi keseyi tekrar gördü ve iğne yaptı progestan ,, dün ise kendi doktoruma gittim altunizade acıbademe ve alttan muayene etti ve dedi ki , kese gibi bir şey var ama çok karışık anlayamıyorum içinde sıvı var sanırım karanlık olan kısımda sanki kan var dedi ,, ne desem bilmiyorum dedi , kan değerlerime de bakmadı , ilaçlarını kullanmaya devam et haftaya tekrar gel dedi .. kafayı yicemm ,,, nolur dua edin arkadaşlarım nolur , Allahım sizlere böyle birşey yaşatmasın (((
@heidi1017 canım senin bana önerebileceğin birşey var mı ? etrafında böle birşey yaşayan varsa bilgi verebilir mi ?
Anestezi nasıl geçti cnmarkadaşlar yazamadım dün sabah opu oldum 6 yumurta toplandı rahat geçti yarım gün felan sancım oldu ama dayanılmaz değildi gece ağrı kesici alıp yattım sabaha hiçbişeyim yoktu baya fazla ilaç verdi kullanıyorum bu sabah aradılar 5 yumurta döllenmiş 3 ü iyi durumda 2 si geriden geliyor ama onlarıda takipdeyiz dedi yarın sabah tekrar arayıp bilgi vericez dedi inşaallah yarın sabahda güzel haberler alırım hepimiz inşaallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz :)
Hışbulduk kuzum çok sağolHoş geldin canım..
İnşallah burdaki bilgier biraz olsun işine yaramıştır..Tedavin hayırlı olur inşallah..İyi sonuçlar, bol yumurtalar,çifter çifter bebekler..haberlerini bekliyoruzzz..
damar yolundan narkozu verirken daha bitmeden uyudum sanırım gül hanım diye seslenen hemşire sesiyle yatağımda uyandım rahattı zorluk yaşamadımAnestezi nasıl geçti cnm
Nasıl oldun canım merak ediyorummerhaba arkadaşlar , ben 11.07. gecesi ağrı ve kanama geçirdim , halbuki yarın keseyi görmek için gidicektik ( acile gittim o gece doktor ultrasonla üstten baktı ve keseyi gördü sonrasında et parçası gibi birşey düşürdüm ve tekrar doktoru çağırdım tekrar baktı pıhtı olabilir kılcal damarlar çatlayabiliyor dedi keseyi tekrar gördü ve iğne yaptı progestan ,, dün ise kendi doktoruma gittim altunizade acıbademe ve alttan muayene etti ve dedi ki , kese gibi bir şey var ama çok karışık anlayamıyorum içinde sıvı var sanırım karanlık olan kısımda sanki kan var dedi ,, ne desem bilmiyorum dedi , kan değerlerime de bakmadı , ilaçlarını kullanmaya devam et haftaya tekrar gel dedi .. kafayı yicemm ,,, nolur dua edin arkadaşlarım nolur , Allahım sizlere böyle birşey yaşatmasın (((
@heidi1017 canım senin bana önerebileceğin birşey var mı ? etrafında böle birşey yaşayan varsa bilgi verebilir mi ?
az önce geldim doktordan keseyi düşürmüşüm : ((((((Nasıl oldun canım merak ediyorum
Off çok üzüldüm canım nasıl neden olmuş peki birsey söyledi mi doktoraz önce geldim doktordan keseyi düşürmüşüm : ((((((
az önce geldim doktordan keseyi düşürmüşüm : ((((((
Canım rahim dinlendirme yapılıyormuş. Dondurulmuslarda tutma şansı yüzde 15 daha fazla oluyormuşCanım neden donduruyorlarmış bir bilgi verdiler mi..?
Benimde 7 yumurtadan 6 sı kaliteli dedi, 3 döllenmiş..Transfer için haber bekleyin dediler..
Sana başka bi açıklama yapıldı mı..?
Yaaa çok üzüldüm canım Allah sabır versinaz önce geldim doktordan keseyi düşürmüşüm : ((((((
canım benim zamanı değilmiş demekki umudunu kaybetme inşaallah tekrar denediğinde bebişini kucağına alırsınaz önce geldim doktordan keseyi düşürmüşüm : ((((((
az önce geldim doktordan keseyi düşürmüşüm : ((((((