Benimki kizdi yaptirtmiyo test.bekle saliya kadar diyo almiyo belki var idrarda cikmicak kanda cikacak bosuna uzulceksin diyo ..
gerçekten uzulmeyıp korkmıyacaksan yap cunku ıdrarda cıkmayıp kanda cıkanlar varr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kizdi yaptirtmiyo test.bekle saliya kadar diyo almiyo belki var idrarda cikmicak kanda cikacak bosuna uzulceksin diyo ..
Gece uykudacok fena oluyom:) bide az uyuyom
Almaya gitmiyoki bende gidemem yaptirmiyor pislikgerçekten uzulmeyıp korkmıyacaksan yap cunku ıdrarda cıkmayıp kanda cıkanlar varr
Almaya gitmiyoki bende gidemem yaptirmiyor pislik
2gun daha bekle ozamn
Yapacak bisey yok artik mecbur beklicez ama sabah ben gider alirim gizlice ecz.yakin
Merhaba kızlar size bir sorum olacak gonal f iğnesi tedavisi oldum ve cok sayıda yumurtam gelişti 10unun üstünde 18mmlik yumurtalarım oluştu ve cuma gunü çatlatma iğnesi oldum kendın imkanlarımıza deneme yapıcaz tüp bebek degıl yanı cok sancım var iki büklüm duruyorum sizce bu normal mi lütfen yardımcı olun
normal canmm yumurtaların catlamıss ıste yada catlıyor ondan buu sancınn hakkında hayırlısı olsn
Normal yani korktum bende bide cok sayıda yumurta var hepsının döllenmesinden de korkuyorum aslında oyle olursa mağaram bilmiyorum
Teşekkürler canım cevap verdiğin için korkuyorum kalp atışını duymam boş gebelik olur diyehayırlı olsun cnmmm:)))kesee ve kalp atısını sonucdan 15 gün sonra öğrendimm:)kısmettir bellide olmaz ama ikiz değil gibi sanki ikizlerde daha yüksek çıkıyor kan degeri
bırkere benmde öyle oldu doktor asılama yapmam bu halde dedı cogu tutabılır dedı kendınız deneyın dedı bende oyle yaptm ama olmamıstı ınsallah bırı tutar sennde canmm
Seninde mi öyleydi o kadar yumurtadan nasıl tutmuyo bi tanesi bile rabbım isteöryince olmuyor işte eşinin sperm sayısı nasıldı iyimiydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşimin hıc bır problemı yok tek sıkıntı bende pko olmadı ozaman canmm oyuzden cok umıtlenme kafan rahat rahat yap belkı oyle olur görev olarak görme yanıı ondan yazdım sana
Bendede pcos var klomenle hiç yumurta gelişmeyimce iğneye gectık drek rabbım hayırlısını versin hepimiz için inşallh bu ay hiç stres yapmıyorum aslında sadece bu ağrılar cok fena yapıo beni
Merhaba kızlar size bir sorum olacak gonal f iğnesi tedavisi oldum ve cok sayıda yumurtam gelişti 10unun üstünde 18mmlik yumurtalarım oluştu ve cuma gunü çatlatma iğnesi oldum kendın imkanlarımıza deneme yapıcaz tüp bebek degıl yanı cok sancım var iki büklüm duruyorum sizce bu normal mi lütfen yardımcı olun
kendi imkanlarımızla derken ne demek istedin canım doktor kontrolü altında değilmiydin eğer öyleyse çok tehlikeli ayrıca çoğul gebelik riskin çok fazla öyle ikiz yada üçüzden de bahsetmiyorum daha fazla mesela ben ilk klomen tedavisi görürken bi ayım sırf bu yüzden iptal olmuştu ağrıya gelince normal ama ohss olma ihtimalini de göz ardı etme canım felaket tellalı gibi oldum ama hani önlemini al diye canım
benmde klomene karsı bagmlılık yapmıstı tabı1sene her ay kullanınca sonra ıgne asılama felan ve yup benm6gebelk kaybm var canmm aklına bırsey takılırsa sor deneymlıyım malesef bu kkonuda
6kere düşük mü yaptın cok üzüldüm biz pcos hastaların da düşük riski cok yüksek