• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

canm suan tek gördumm bakalm ıkıncıde gözukecekmı gönlum tabııkı ıkız ıkı yavrumun yerı gerı dolar ınsallah ama allah hayırlısını versın

Insallah Allahim gonlune gore versin cnm. Bende ikiz cok istiyodum 2 tane koydurdum.insallh tutmustur.biri bari tutsa keske :( korkuyorum hic test yapasim yok

Değerim 11.gün 237 çıktı ne zmn kese görmeye gitcez çok heyecanlıyım ikiz olablrmi

Insallah Allahim gonlune gore versin cnm. Bende ikiz cok istiyodum 2 tane koydurdum.insallh tutmustur.biri bari tutsa keske :( korkuyorum hic test yapasim yok

canmm allah sennde gönlune göre versn ama bırsey hıssetmmn normal ben 6.gece yok tutmadı dıye agladmm sonra kalktım sabah ıdrar yaptmm normal yanı korkmaa

Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?

kuru incir ye canım üzerine de sıcak su iç ondan sonrasına ben karışmam :52:

İnşallah:))) Ocakta nüfus patlaması yaşatalım :)

Etsinler tabi canım ya.Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bu sefer...

Valla doktor da çok uyardı yanına mutlaka birisi lazım eşin seninle başedemez bakamaz adam sana dedi:)) Çok halsiz olucan çok bulantın olacak dedi. Ksura bakma hatırlayamadım senin ikiz mi? Bakalım başımıza neler gelecek:) Sigara konusu bitti zaten de canımın istemesine engel olamıyorum. İnşallah tiksinirim...

Canım benim adet sancılarım oldu. sağ ve sol kasığımda batmalar oluyordu. Başka belirgin bir şey yoktu. Bu arada idrar testi yapmamanı öneririm çünkü varsa bile çıkmayabilir boşuna mıralin bozulur. Ben 9. gün kanda gördüm pozitifi. İnşallah hayırlı sonuçların olur.

:1::1::1:Eşim gibisin kız:37: o da diyor ki bu neden bu kadar küçük. Bu nasıl büyüyecek:)). Ben de minicik gördüm canım ama büyüyecek o annesi merak etme sen :16: Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla:nazar::nazar::nazar:

Ay aynıyız yaniii:)) doğum tarihi için ne dedi?

Beni de çağırdı tabi ben sazan gibi atladım ayyyy kalp atışını duyucaz di miii:52::52::52: diye. Ağzımın payını aldım :45:daha dur ne kalp atışı o kadar erken duyulmaz sadece keseler nasıl büyüyor gelişiyor onlara bakıcam dedi.:51: Seni de o yüzden çağırmış olabilir.

biz ikiz başladık canım ama 9 haftaya girmiştik biri beni bıraktı:(((bulantılar cok fena oluyor ama:))hazırlıklı ol

Değerim 11.gün 237 çıktı ne zmn kese görmeye gitcez çok heyecanlıyım ikiz olablrmi

hayırlı olsun cnmmm:)))kesee ve kalp atısını sonucdan 15 gün sonra öğrendimm:)kısmettir bellide olmaz ama ikiz değil gibi sanki ikizlerde daha yüksek çıkıyor kan degeri

Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?

erik yee canımmm :)))hemennn faydasını görürsün dahada olmadı merkezini ara ilaç versinler..kabız olmamak önemli

Kızlar ya ben bebeğimi hissedemiyorum, karnımda kasıklarımdaki o ağrılar da yook :( yattığımda da yok..anlamıyorum bu ii mi...

:))canım telaşlanma hissetmen için daha cok erken ki zaten bende hissedemiyorum doktor ilk gebelikde geç hissediliyor diyor

inşallahh canım o günu sabırsızlıkla bekliyorum böle damar atması gibi bişeler hissediyorumm:)o olabilir mi acaba

böyle ıcınde bırseylerın kaydıgnı hıssedeceksın allahım banada tekrar nasıp etsın busefer kucagma alabılım ıkızlerımı ozaman kaybettm benn:17::17:

Benimki kizdi yaptirtmiyo test.bekle saliya kadar diyo almiyo :( belki var idrarda cikmicak kanda cikacak bosuna uzulceksin diyo ..

aslında ikisi de tuttuysa anında çıkar ama tekse bilemicem kız adamlar da haklı sağımız solumuz belli olmuyo ki idrarda çıkmıcak başlıcaz atarlara ağlamalara en güzeli kanda bakmak hem bak az kaldı artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik geçti be günleeer :49:

Back