• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Canım ya :( güzel düşün güzel olsun dua et bol bol olmaz inşallah bi sorun hamile misin şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cok sukur 3.tup bebegmmm ınsallah bunlar benı bırakmaz benm 6.haftada kanamam oluyo ve doktorlar nedenını bılemıyoo:50:cok korkuyorm haftaya 6.haftaya gırecem yıne allahm busefer sorunsuz olsun dıye yalvarıyormmm

evet cok sukur 3.tup bebegmmm ınsallah bunlar benı bırakmaz benm 6.haftada kanamam oluyo ve doktorlar nedenını bılemıyoo:50:cok korkuyorm haftaya 6.haftaya gırecem yıne allahm busefer sorunsuz olsun dıye yalvarıyormmm

Hiç öyle şeyler getirme aklıma önümüzde kı hafta kendını oyalayacağım bi uğraş bul kendıne ikiz mi bebeklerin rabbım hayırlısıyla kucağına almayın nasip etsın inşallh

Hiç öyle şeyler getirme aklıma önümüzde kı hafta kendını oyalayacağım bi uğraş bul kendıne ikiz mi bebeklerin rabbım hayırlısıyla kucağına almayın nasip etsın inşallh

degerlere göre ıkız ama tek kese gördk 15gn sonra kalp atısında bellı olacak canmm ya canm ben hep yatıyorm esım kalkmama sala ızın vermıyo tek wcye yemek bıle yapmıyom o derece yanıı :31:allah emeklerımızı yemesn

herseyı doldur hıtap seklını görselını vs oyle katdet de tekrar dene bakmm

yaptım kız evlilik yıldönümümüzü yazdım ordan resim için rakamda seçtim hitap şeklimide yazdım ama olmadı zıkkım :1: neyse ben hesaplimde kaç yıl kaç ay kaç gün olmuş elimlen yazayım bari :1::1::1::1::1::1: dermişimmmmmm

yaptım kız evlilik yıldönümümüzü yazdım ordan resim için rakamda seçtim hitap şeklimide yazdım ama olmadı zıkkım :1: neyse ben hesaplimde kaç yıl kaç ay kaç gün olmuş elimlen yazayım bari :1::1::1::1::1::1: dermişimmmmmm
canmm ıyıce kontrol et bıryer eksıkdır ondan olmuyodur özel gun evlılkdıye sectnmı

Canim merhaba kayseride yaptirmissin sanirim tedavini.oncelikle tebrik ederim.cok sevindim.dr turgut aydin miydi.bende turgut beye yaptirdim tek embriyom transfer edildi.senin ilk denemenmiydi.

Evet canım kayseri Turgut bey. Ilk denememdi. Çok tşk ederim. .

🌸🌸🌸

Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?

Ben 2 hafta önce ciddi bir kabızlık problemi yaşadım eczaneden bi ilaç aldım şurup gibi,zaten hamilelerin kullanabildiği tek ilaç bu 😊 çok iyi geldi bağırsakları harekete geçiriyor tavsiye ederim.duphalac mı ne öyle bişey

allahım deliricem normalde bgn adet günüm sabahtan beri hafif ağrım vardı ama şimdi belim kopcak sanki kasıklarım ha geldi ha gelcek şekilde ağrıyo miğdem fena halde bulanıyo adetmi olcam yoksa :( böyle olanınız varmı arkadaşlar çok fenayım

allahım deliricem normalde bgn adet günüm sabahtan beri hafif ağrım vardı ama şimdi belim kopcak sanki kasıklarım ha geldi ha gelcek şekilde ağrıyo miğdem fena halde bulanıyo adetmi olcam yoksa :( böyle olanınız varmı arkadaşlar çok fenayım

Senin tedavi adetin 2 gunmu basladi cnm.adet gunun ne cabuk geldi ya.benim adetime 1 hafta var 8 inde olmustum

Zaten hamileliğin adet sancısı gibi oluyor.hayırlısıyla inşallah olumludur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten hamileliğin adet sancısı gibi oluyor.hayırlısıyla inşallah olumludur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle mi diyosun canım inşallah yaa ama sağ tarafımda bişey hissediyom nasıl tarif ederim bilmiyorum ama bişey var orda kasıyomu desem batıyo mu bilemedim peki sen hamilemisin

Iyi aksamlar kizlar.. ya sizlerinde agrilari oluyor mu??ara ara belim agriyo. ara ara da adet olucakmisim gibi agrilarim var..is guc yapamiyorum. Surekli huzursuzum. Sizler yatiyor musunuz??

Iyi aksamlar kizlar.. ya sizlerinde agrilari oluyor mu??ara ara belim agriyo. ara ara da adet olucakmisim gibi agrilarim var..is guc yapamiyorum. Surekli huzursuzum. Sizler yatiyor musunuz??

ağrıda üstüme tanımam şekerim ne tür ağrı istiyosan hepsi mevcut bende :) şaka bi yana canım benim kasık ağrılarım çok şiddetli oluyo belimse ara ara ağrıyo göğüs ağrılarım var azcık öyle işte canım sürekli yatmıyorum ama dikkat ediyorum gene hem sirekli yatmak da iyi değilmiş rahme kan akışı sağlanması gerekiyormuş

Back