• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Benim senden 1 gun onceydi sali yapicaz.sende yapsan cikar zaten herhalde sonuc.2 tane dondurmuslar onlara imza atmamiz lazimmis ve ucret odicez sali gun gidilcek gitmisken testide orda yaptiririm

ne ücreti ödiceniz canım dondurma ücretini mi yoksa tedavi masraflarını mı

Pozitifi öğrendikten iki hafta sonra keseleri gördük. Iki hafta sonra kalp atışına gel dedi. Haftaya bugün inşallah. Senin de yüksekti değerin..

🌸🌸🌸

Canim merhaba kayseride yaptirmissin sanirim tedavini.oncelikle tebrik ederim.cok sevindim.dr turgut aydin miydi.bende turgut beye yaptirdim tek embriyom transfer edildi.senin ilk denemenmiydi.

haa öyle de bende tasındım deyınce nıye yıkanmıyokı dıyomm dıkkat et kendıne ev tasıyacam dıye bebege zarar verme:20:

canmm hemen belırttı arama herkezn farklı bak hatıcenn mıdesı bulanıyo :27:bende bırsey yokk dımı hatiii:3::9::9::9:

Gulme kiz seninkide bulanir bak:1:

Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?

Kızlar ya ben bebeğimi hissedemiyorum, karnımda kasıklarımdaki o ağrılar da yook :( yattığımda da yok..anlamıyorum bu ii mi...

5.gn donmus benm 2transfer :1:darısı sana olsun ve tum ısteyenlere canm neden sordm 5.gn se daha erken yapabılırsın dıye ben 8.gun ögrendm hatta 7.gn ıdrarda cıktı:1::1:

Bugun 10 gunum aslinda idrarda cikar ama sabirla bekliyorum sali gununu.senin ikiside tutmusmuydu cnm .insallah bizde seviniriz ama icimde bi olumsuzluk var sanki :(

Erik canim acayip bozuyor. Ben kabiz falan olmadim hic ama hergun yarim kilo erik yiyorum ishal yapti korktum biraktim az yiyorum

ahh canmm bıraz yuruyus yap bıde olmadı kaysı kompostosu yap ıc baska bılmıyoemmm:50:sınemakı dıye bı ota var aslında ıshal edıyoda bebege zarar verrmı onu bılmıyorm cok zorlanırsab esını yolla sorsunbı

Ay bugun 9 . Gün cok fenayım ve heycan ve gece terle uyanıyom nefes alamıyom sırılsıklam uyanıyorum ve ben hiç terlemezdim

Vucudumda benimde ateş basma var canim menopozlular gibi bi giyinip bi soyunuyorum.ama ben hep piskolojik deyip kendimi umutlandirmak istemiyorum .. heyecandan cok korku var.esime sonucu sen al ben alamam diyorum :(

Bugun 10 gunum aslinda idrarda cikar ama sabirla bekliyorum sali gununu.senin ikiside tutmusmuydu cnm .insallah bizde seviniriz ama icimde bi olumsuzluk var sanki :(

canm suan tek gördumm bakalm ıkıncıde gözukecekmı gönlum tabııkı ıkız ıkı yavrumun yerı gerı dolar ınsallah ama allah hayırlısını versın

Back