Mrh.canım benim sadece ilk değerimi yazmışsın ben şuan kalp sesini de dinledim tek kese de ikizlerim iz var çok şükür 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Ya tüp bebek yaptırdıgında hiç vucudunda kırmızı lekeler oluştumu boyunda felan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrh.canım benim sadece ilk değerimi yazmışsın ben şuan kalp sesini de dinledim tek kese de ikizlerim iz var çok şükür 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Benim senden 1 gun onceydi sali yapicaz.sende yapsan cikar zaten herhalde sonuc.2 tane dondurmuslar onlara imza atmamiz lazimmis ve ucret odicez sali gun gidilcek gitmisken testide orda yaptiririm
ne ücreti ödiceniz canım dondurma ücretini mi yoksa tedavi masraflarını mı
Bende hicbisey olmadi leke falan
Bugun bende isilik gibi şeyler cıktı sıkıntıdanmı ilactanmı anlamadım
Evet canim 3. Gun ve 2 tane bebiş..senin kacinciydi kac tane
Pozitifi öğrendikten iki hafta sonra keseleri gördük. Iki hafta sonra kalp atışına gel dedi. Haftaya bugün inşallah. Senin de yüksekti değerin..
🌸🌸🌸
haa öyle de bende tasındım deyınce nıye yıkanmıyokı dıyomm dıkkat et kendıne ev tasıyacam dıye bebege zarar verme
canmm hemen belırttı arama herkezn farklı bak hatıcenn mıdesı bulanıyo bende bırsey yokk dımı hatiii
5.gn donmus benm 2transfer darısı sana olsun ve tum ısteyenlere canm neden sordm 5.gn se daha erken yapabılırsın dıye ben 8.gun ögrendm hatta 7.gn ıdrarda cıktı
Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?
Bugun 10 gunum aslinda idrarda cikar ama sabirla bekliyorum sali gununu.senin ikiside tutmusmuydu cnm .insallah bizde seviniriz ama icimde bi olumsuzluk var sanki
Gulme kiz seninkide bulanir bak
Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?
Ay bugun 9 . Gün cok fenayım ve heycan ve gece terle uyanıyom nefes alamıyom sırılsıklam uyanıyorum ve ben hiç terlemezdim
Bugun 10 gunum aslinda idrarda cikar ama sabirla bekliyorum sali gununu.senin ikiside tutmusmuydu cnm .insallah bizde seviniriz ama icimde bi olumsuzluk var sanki