• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Erik canim acayip bozuyor. Ben kabiz falan olmadim hic ama hergun yarim kilo erik yiyorum ishal yapti korktum biraktim az yiyorum

Ben çok meyve seven bi tip değilim şimdi zoraki biraz biraz yiyorum yarım kilo erik ölsem yiyemem herhalde:) sabah da kayısı yedim biraz iyi geldi gibi bakalım.

ahh canmm bıraz yuruyus yap bıde olmadı kaysı kompostosu yap ıc baska bılmıyoemmm:50:sınemakı dıye bı ota var aslında ıshal edıyoda bebege zarar verrmı onu bılmıyorm cok zorlanırsab esını yolla sorsunbı
Canım ben yatmıyorum zaten ama sebebini biliyorum aslında transferden önce her sabah işe gitmeden kahve sigara keyfi yaoardım bünyem ona alıştı şimdi onu arıyor. Sinameki zararlıdır büyük ihtimal.
kuru incir ye canım üzerine de sıcak su iç ondan sonrasına ben karışmam :52:

Sabah deneyeyim bunu dün almıştım kuru incir üstüne bi de su ohh işe yararsa değmeyin keyfime:)

biz ikiz başladık canım ama 9 haftaya girmiştik biri beni bıraktı:(((bulantılar cok fena oluyor ama:))hazırlıklı ol
Anladım canım çok üzüldüm. Bende daha bulantı falan başlamadı. Ara ara biraz oluyor ama rahatsız edecek kadar değil.
erik yee canımmm :)))hemennn faydasını görürsün dahada olmadı merkezini ara ilaç versinler..kabız olmamak önemli

duphalac verdiler aslında ama 2 gündür o da işe yaramadı ama bünyem alışmasın diye tek doz içiyordum belki ondan etki etmedi.

Ben 2 hafta önce ciddi bir kabızlık problemi yaşadım eczaneden bi ilaç aldım şurup gibi,zaten hamilelerin kullanabildiği tek ilaç bu 😊 çok iyi geldi bağırsakları harekete geçiriyor tavsiye ederim.duphalac mı ne öyle bişey

duphalac var zaten canım. Ama bağırsaklarımı tembelleştirmesinden korkuyorum. Ondan kullandım ama bırakınca yine aynı problem.

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Akşam ve sabah yediğim kayısılar işe yarayacak gibi. Bir de kuru incir deneyeyim. Bi de bir arkadaşım zeytinyağının içine kimyon kekik pul biber koy ekmek ban ye demişti onu da denedim ona da hemşire söylemiş. Ne bulursam deniyorum yani. Azmettim doğal yollardan çözücem bu işi:)

Şu an daha ciddi bir sorunum var. Bugün dışarıdaydık avmde gezdik yemek yedik alışveriş yaptık falan. Eve geldik tuvalete bi girdim kahverengi leke. Benim transferden sonra bile kanamam olmadı. Doktoru aradım. Kahverengi lekeden korkma kırmızıya dönerse tehlikeli, kullandığın ilaçlar onu engellemek için zaten, istirahat et geçer dedi. Şimdi uzandım ama korkuyorum da. Yarın da iş var. Aile hekimine gidip rapor mu alsam diyorum. Dilensem evde. Çünkü okulda ister istemez yoruluyorum. Bu arada adet sancısı gibi sancılarım da var. Böyle bir şeyler yaşayan var mı?:43::43:

allahım deliricem normalde bgn adet günüm sabahtan beri hafif ağrım vardı ama şimdi belim kopcak sanki kasıklarım ha geldi ha gelcek şekilde ağrıyo miğdem fena halde bulanıyo adetmi olcam yoksa :( böyle olanınız varmı arkadaşlar çok fenayım

Hİç korkma ben deli gibi adet sancısı çektim. Hatta hala çekiyorum...Çok az kaldı dayan canım.İçini karartma sakın.

öyle mi diyosun canım inşallah yaa ama sağ tarafımda bişey hissediyom nasıl tarif ederim bilmiyorum ama bişey var orda kasıyomu desem batıyo mu bilemedim peki sen hamilemisin

Önce sol tarafta sonra da pozitifi görene kadar sağ tarafta hep batma oldu bende.

Iyi aksamlar kizlar.. ya sizlerinde agrilari oluyor mu??ara ara belim agriyo. ara ara da adet olucakmisim gibi agrilarim var..is guc yapamiyorum. Surekli huzursuzum. Sizler yatiyor musunuz??

Benim oluyor canım.Doktor adet ağrılarının olacağını söylemişti bana. Ben yatmıyorum hatta hiç yatmıyorum ama bugün biraz pişmanım yatmadığıma.Lekelenme oldu çünkü

Hİç korkma ben deli gibi adet sancısı çektim. Hatta hala çekiyorum...Çok az kaldı dayan canım.İçini karartma sakın.

annem ve eşimin kuzeni de öyle dedi içimi rahatlattılar azcık wcye gidip gelmekten geldimi diye bakmaktan bıktım hatta kuzen senin dediğin gibi kahverengi lekelenmen olur korkma bende de olmuştu yat dinlen dedi oyüzden sen de yrn rapor al bence canım zaten ders falan olmaz artık okullar kapanıyo nasılsa boşuna yorma kendini

annem ve eşimin kuzeni de öyle dedi içimi rahatlattılar azcık wcye gidip gelmekten geldimi diye bakmaktan bıktım hatta kuzen senin dediğin gibi kahverengi lekelenmen olur korkma bende de olmuştu yat dinlen dedi oyüzden sen de yrn rapor al bence canım zaten ders falan olmaz artık okullar kapanıyo nasılsa boşuna yorma kendini

İçin rahat olsun tatlım. Hiç sıkma canını. Ya benim okul müdürüm de dedi al rapor gelme son haftalar zaten kendini düşün diye.
Ama doktorum da yatarak geçirmeni istemiyorum demişti. Şimdi ondan rapor isteyemem. Aile hekimimizi de çok tanımıyorum ama arkadaşlarım rapor vermediğini söylediler. Bakalım yarın sabah şansımı denicem. Biraz evde kalayım yatmasam da çok hareket etmemeiş olurum uzanırım bol bol.

İçin rahat olsun tatlım. Hiç sıkma canını. Ya benim okul müdürüm de dedi al rapor gelme son haftalar zaten kendini düşün diye.
Ama doktorum da yatarak geçirmeni istemiyorum demişti. Şimdi ondan rapor isteyemem. Aile hekimimizi de çok tanımıyorum ama arkadaşlarım rapor vermediğini söylediler. Bakalım yarın sabah şansımı denicem. Biraz evde kalayım yatmasam da çok hareket etmemeiş olurum uzanırım bol bol.

evde olman demek illa yatıcaksın demek değil canım enazından çok fazla ayaküstü olmazsın bence de dene şansını ben de hinlikler düşünüyorum yarın kan tahlili yaptırayımmı diye sence napim 9.gün yarın normalde 11. gün yapmam lazım

evde olman demek illa yatıcaksın demek değil canım enazından çok fazla ayaküstü olmazsın bence de dene şansını ben de hinlikler düşünüyorum yarın kan tahlili yaptırayımmı diye sence napim 9.gün yarın normalde 11. gün yapmam lazım

Bana mı soruyorsun:) ben 9. gün yaptırmıştım. İyi ki de yaptırmışım. Transfer gününü sayıyor musun?

evet canım 2.gün başladı 7sinde olmuştum ama ben 26 günde oluyom oyuzden kız adetlerimiz bile aynı günlerdeymiş ya lee :)

evet kız herbişeyimiz aynı ama benim tedavi uzun protokol oldu adetin 21, günü başladı mayısın 29 unda başlamıştık. ben daha çok iğne vurundum :14:

aha yandaş buldum desene :) saymıyorum canım dok.sayma demişti ozaman yarın kimse tutamaz beni :32:

Valla ben bir an kararsız kalmıştım. Sonra deprem oldu dedim ölecez gidecez Allah korusun en azından bileyim:) Eşim de az gaz vermişti gitmiştim ben de:) Valla varsa çıkar diye düşünüyorum.

Valla ben bir an kararsız kalmıştım. Sonra deprem oldu dedim ölecez gidecez Allah korusun en azından bileyim:) Eşim de az gaz vermişti gitmiştim ben de:) Valla varsa çıkar diye düşünüyorum.

anaaaa sen ogün mü baktırdın biz ogün merkezdeydik transfere gitmiştik danışmada oturduk bekliyoz bi sallanmaya başladık eşime kızıyom sallama ayağını diye o ben yapmıyomki dedi sonra hepbirlikte attık kendimizi dışarı :) eşime diyom bak gördünmü bizim çocuk şimdiden başladı ortalığı sallamaya anasının kuzusu çok action sevcek diye :) bence de varsa çıkar yoksa da 2 gün sonra çıkcak hali yok ya kan sonuçta :)

canım 35-36 falan galiba hem koldan ve göbekten vurundum . çatlatma ve 2 tanede transferde vuruldum yani 40 falan iğne yedim

aboooooooooow hakkaten çokmuş inşallah okadar eziyete değer de bebişlerin anasına iyice yapışmıştır canım sanırım ben yarın kan testini yaptırcam sen salımı gitcen

anaaaa sen ogün mü baktırdın biz ogün merkezdeydik transfere gitmiştik danışmada oturduk bekliyoz bi sallanmaya başladık eşime kızıyom sallama ayağını diye o ben yapmıyomki dedi sonra hepbirlikte attık kendimizi dışarı :) eşime diyom bak gördünmü bizim çocuk şimdiden başladı ortalığı sallamaya anasının kuzusu çok action sevcek diye :) bence de varsa çıkar yoksa da 2 gün sonra çıkcak hali yok ya kan sonuçta :)

Senin de bayağı ekşınlı olmuş. Bizim bebelerimiz gelirken yer yerinden oynuyor baksana:=)Ben çok kararsızdım o gün gideyim mi gitmeyeyim mi diye. Hatta duş aldım iyi bari gidelim dedik saçımı yapıyorum içimden geçirdim Allah'ım nolur bi işaret ver gideyim mi diye:) 5 dkya kalmadı deprem oldu. Ama çok salladı burda 1 saat falan dışarı çıktık. Sonra dedim ne olacaksa olsun gidicem ben:) Bence de düşük de olsa varsa çıkar canım.

Back