- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
Erik canim acayip bozuyor. Ben kabiz falan olmadim hic ama hergun yarim kilo erik yiyorum ishal yapti korktum biraktim az yiyorum
Ben çok meyve seven bi tip değilim şimdi zoraki biraz biraz yiyorum yarım kilo erik ölsem yiyemem herhalde:) sabah da kayısı yedim biraz iyi geldi gibi bakalım.
Canım ben yatmıyorum zaten ama sebebini biliyorum aslında transferden önce her sabah işe gitmeden kahve sigara keyfi yaoardım bünyem ona alıştı şimdi onu arıyor. Sinameki zararlıdır büyük ihtimal.ahh canmm bıraz yuruyus yap bıde olmadı kaysı kompostosu yap ıc baska bılmıyoemmmsınemakı dıye bı ota var aslında ıshal edıyoda bebege zarar verrmı onu bılmıyorm cok zorlanırsab esını yolla sorsunbı
kuru incir ye canım üzerine de sıcak su iç ondan sonrasına ben karışmam
Sabah deneyeyim bunu dün almıştım kuru incir üstüne bi de su ohh işe yararsa değmeyin keyfime:)
Anladım canım çok üzüldüm. Bende daha bulantı falan başlamadı. Ara ara biraz oluyor ama rahatsız edecek kadar değil.biz ikiz başladık canım ama 9 haftaya girmiştik biri beni bıraktı((bulantılar cok fena oluyor ama:))hazırlıklı ol
erik yee canımmm :)))hemennn faydasını görürsün dahada olmadı merkezini ara ilaç versinler..kabız olmamak önemli
duphalac verdiler aslında ama 2 gündür o da işe yaramadı ama bünyem alışmasın diye tek doz içiyordum belki ondan etki etmedi.
Ben 2 hafta önce ciddi bir kabızlık problemi yaşadım eczaneden bi ilaç aldım şurup gibi,zaten hamilelerin kullanabildiği tek ilaç bu 😊 çok iyi geldi bağırsakları harekete geçiriyor tavsiye ederim.duphalac mı ne öyle bişey
duphalac var zaten canım. Ama bağırsaklarımı tembelleştirmesinden korkuyorum. Ondan kullandım ama bırakınca yine aynı problem.
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Akşam ve sabah yediğim kayısılar işe yarayacak gibi. Bir de kuru incir deneyeyim. Bi de bir arkadaşım zeytinyağının içine kimyon kekik pul biber koy ekmek ban ye demişti onu da denedim ona da hemşire söylemiş. Ne bulursam deniyorum yani. Azmettim doğal yollardan çözücem bu işi:)
Şu an daha ciddi bir sorunum var. Bugün dışarıdaydık avmde gezdik yemek yedik alışveriş yaptık falan. Eve geldik tuvalete bi girdim kahverengi leke. Benim transferden sonra bile kanamam olmadı. Doktoru aradım. Kahverengi lekeden korkma kırmızıya dönerse tehlikeli, kullandığın ilaçlar onu engellemek için zaten, istirahat et geçer dedi. Şimdi uzandım ama korkuyorum da. Yarın da iş var. Aile hekimine gidip rapor mu alsam diyorum. Dilensem evde. Çünkü okulda ister istemez yoruluyorum. Bu arada adet sancısı gibi sancılarım da var. Böyle bir şeyler yaşayan var mı?