Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Sağol tatlım. Allah razı olsun... Vallahi biz ikiz zannettik. Ama kalp atışı için gittiğimizde doktorumuz tek dedi.

Hayirlisi olsun insallah🙏🙏🙏
Insallah kucagimza almayi nasip eder saglikli bi hamiligimiz olur🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Sağol canım. Amin inş. Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inş.

Nasılsınız kızlarrr.
Sabah beni saglik ocagindan çağırdılar.yapılacal kan testleri varmış.

Sizlerden giden varmı..

valla canım açıkcası bende jilet kullanan bir insan değildim(ama bebeğim 12 haftaya gelene kadar kullandımm ık onun için deger ne yapalım doğumdan sonra bakarız artık caresine

valla canım açıkcası bende jilet kullanan bir insan değildim(ama bebeğim 12 haftaya gelene kadar kullandımm ık onun için deger ne yapalım doğumdan sonra bakarız artık caresine

bencede bebeklerimiz için değer herşeye.. Bakalım cesaret edip sorarbilirsem doktora yazarım.

kızlar 6 haftalık olduktan sonra uçak seyehati yapmanın bi sakıncası varmıdır sizce cumartesi doktoruma sorucam tabii ama sizlerden varmı 5-6 haftalık olup da uçak seyehati yapanlar?

kızlar 6 haftalık olduktan sonra uçak seyehati yapmanın bi sakıncası varmıdır sizce cumartesi doktoruma sorucam tabii ama sizlerden varmı 5-6 haftalık olup da uçak seyehati yapanlar?

Canım bende merak ediyorum öğrenince bizimle paylaşırsan sevinirim 😊

Allah de ötesini bırak...

Hepinizin hamileligi hayirli ve 9 ay güzel geçer insaallah. Bende dün mutlu haberi aldım çok sükür hamileyim insaallah.
Ama benim aklima takilan bisey var 3 gundur falan sol kasigimin üst tarafinda sertlik ve agri hissediyodum ayrica bunun bebegimden olduğunu dusunuyodum ama bugün o agri gitti acaba bebegm beni biraktimi diye dusunmeye başladım,tekrar kan testi gunumde yarin ve ben çok korkuyorum lütfen bana yardim edin.
Birde bugün adet olacakmsim gibi karnim agrimaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…