• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Hepinizin hamileligi hayirli ve 9 ay güzel geçer insaallah. Bende dün mutlu haberi aldım çok sükür hamileyim insaallah.
Ama benim aklima takilan bisey var 3 gundur falan sol kasigimin üst tarafinda sertlik ve agri hissediyodum ayrica bunun bebegimden olduğunu dusunuyodum ama bugün o agri gitti acaba bebegm beni biraktimi diye dusunmeye başladım,tekrar kan testi gunumde yarin ve ben çok korkuyorum lütfen bana yardim edin.
Birde bugün adet olacakmsim gibi karnim agrimaya başladı.

Canim Gözün aydin gönlünü ferah tut bence bebegin sana simsiki tutunuyordur bende hamileyim ama arasira sancim oluyor bebek büyüyor annarahmi büyüyor sancilarimiz hep bundandir Ben bazilari soruyorum bana diyorlar bu daha ne ki daha cok sanci oluyormus ve gayet normal Tabi cok aisiri degil

Sen transferin kacinci günündesin ve kan degerin nekadardi??

Senin hamilelik tüp mü yoksa normal mi??

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim Gözün aydin gönlünü ferah tut bence bebegin sana simsiki tutunuyordur bende hamileyim ama arasira sancim oluyor bebek büyüyor annarahmi büyüyor sancilarimiz hep bundandir Ben bazilari soruyorum bana diyorlar bu daha ne ki daha cok sanci oluyormus ve gayet normal Tabi cok aisiri degil

Sen transferin kacinci günündesin ve kan degerin nekadardi??

Senin hamilelik tüp mü yoksa normal mi??

Canim 5.tüp denememde sukur kavustum bebegime.transferin 11.günü yani dün kan degerim 95 cikti.
Benim üzüntüm kasigimin üstündeki bebegim var orda diye dusundugum o agri ve sertlk gibi bisey vardi o agri ve sertlik gitti diye uzuldum ben sence normalmi?
Sen hamileligin hangi asamasindasin canim?

Hepinizin hamileligi hayirli ve 9 ay güzel geçer insaallah. Bende dün mutlu haberi aldım çok sükür hamileyim insaallah.
Ama benim aklima takilan bisey var 3 gundur falan sol kasigimin üst tarafinda sertlik ve agri hissediyodum ayrica bunun bebegimden olduğunu dusunuyodum ama bugün o agri gitti acaba bebegm beni biraktimi diye dusunmeye başladım,tekrar kan testi gunumde yarin ve ben çok korkuyorum lütfen bana yardim edin.

Cnm ara ara karın agrısı oluyor bendede hala var karın agrıları.

Cnm ara ara karın agrısı oluyor bendede hala var karın agrıları.

Seninde hamileligin hayirli olsun insaallah canim. Peki hamileligini ogrendiginde kasik agrin varmiydi.
Benim 3-4 gundur vardi (sol kasigimin üstünde agri ve sertlik gibi)ama bugün yok ve ben çok endiseleniyorum bebegim gittimi acaba diye.yarin 2.kan testimi yaptiracagim.

Seninde hamileligin hayirli olsun insaallah canim. Peki hamileligini ogrendiginde kasik agrin varmiydi.
Benim 3-4 gundur vardi (sol kasigimin üstünde agri ve sertlik gibi)ama bugün yok ve ben çok endiseleniyorum bebegim gittimi acaba diye.yarin 2.kan testimi yaptiracagim.

Vardı cnm.karnîm agrır hemen lavaboya giderdim halada oyle.inan her dakka boyle stres yapıyoruz keşke daha rahat olabilsek dimi..

Son düzenleme:
Canim 5.tüp denememde sukur kavustum bebegime.transferin 11.günü yani dün kan degerim 95 cikti.
Benim üzüntüm kasigimin üstündeki bebegim var orda diye dusundugum o agri ve sertlk gibi bisey vardi o agri ve sertlik gitti diye uzuldum ben sence normalmi?

Canim üzülme gayet normal bendede bi var bi yok bende 5 tüp denemem 4 sefer negatif ve 5 pozitif cok sükür bende 4 haftalik hamileyim canim cok sükür

canım kasık ağrıları her zaman olmaz ki moralini bozma bazen ağrıyı çokça hissedersin bazen hiç hissetmezsin öyle birşey
ne güzel testinde gebelik çıkmış önemli olan değerin katlanması hamileliğin hayırlı olsun

Kızlar araba kullanan var mı aranızdaaa

bende kullanmıyorum canım tedbirli olmak lazım kullanırken kasıklarım kasılır diye korkuyorum

kızlar 6 haftalık olduktan sonra uçak seyehati yapmanın bi sakıncası varmıdır sizce cumartesi doktoruma sorucam tabii ama sizlerden varmı 5-6 haftalık olup da uçak seyehati yapanlar?

bence sakıncası olmaz hatta karayoluna göre daha güvenli oldugunu düşünüyorum ama doktorundan rapor al o cihazlardan geçirmesinler girişde onun sakıncası olabilir

canım ben iki defa düşük yaptım malasef eger agrıların dayanılmayacak gibiyse mutlaka doktora git..ama hafif agrılar adet agrısı gibi agrılar oluyor o sertliklerde gaz sancısı oldugunda oluyorr ...ayrıcaa kötü bişe oldugunda özellikle erken dönemde kanama eşlik ediyor...bende öyle oldu yani kanama da olmuştu

kızlar 6 haftalık olduktan sonra uçak seyehati yapmanın bi sakıncası varmıdır sizce cumartesi doktoruma sorucam tabii ama sizlerden varmı 5-6 haftalık olup da uçak seyehati yapanlar?

canm ben dr a sormştm ama izin vermedi ölüm kalım mı var bekle ilerleyen haftalarda 12 haftadan sonra git demişti ama sürekli yatcaksın demişti daha yeni yeni hareketlendm dr una sor bence durumunu o bilir

Kullanmak zorunda kalıyorum..bilemiyorum ya herkes kullanma diyor, tüp bebek olunca kullanma diyorlar...:(

canım büykşhrde misin trafiik yoğun olmuyorsa kendini sıkmadan bişy olmaz Allahın izniyle bence kasmamak önemli yada kısa mesafeli olursa bişy olmaz sanırım

Kullanmak zorunda kalıyorum..bilemiyorum ya herkes kullanma diyor, tüp bebek olunca kullanma diyorlar...:(

kesinlikle tüp bebek hassas oluyor canım bencede kullanma bebekler için herseye deger.bende herseye dikkat ediyorum kendimi kasmıyorum ama ufacık bir iş dahi yapmıyorum.ücretsiz izne dahi ayrıldım.oda işim rahattı ama genede ayrıldım herseyden fedakarlk yapııyoruz artık

hamile arkadaşlarım ilaçlarınızı ne zamana kadar kullanacaksınız..

birde merkezlerinizden herhangi bir öneride bulundular mı sunları fln yapmayın şeklinde

mesela bana sıcak banyo,ağır kaldırmak,kabız olmak,biryerlere uzanmak,kendini yormak,ilişki yasak dediler...
ilaçlarıda hala devam ediyorum bir kısmına

Back