bana 17 eylulde dondurulmus embrıyo transfer edıldı.crınone jelı aksamları kullanıyorum.gun ıcındede posalar dısarı cıkıyor.ıslaklıkda oluyor.sureklı gunluk ped degıstırıyorum.kan testım 300cıktı cuma doktor randevum var.sonuc ozaman bellı olcak hayırlısıyla. ıns sızınde saglıklı sıhhatlı guzel bebegınız kolaylıkda dunyaya gelır.Kızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır bu durumu yaşayan varmi
Allah kucagimiza almayi nasip etsinBenim 8 eylülde transfer edildi
Bugün ultrasonda kese göründü
ama kalp atışlarını daha duyamadım
Olsun kese göründü yaa Çok mutlu oldum
Yüce Rabbim bu mutluluğu her kadına nasip etsin
Amin cnm inşallahBen yeni üye oldum.ben de tüp tedavisiyle anne oldum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
AminBen yeni üye oldum.ben de tüp tedavisiyle anne oldum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım merhabaKızlar tüp bebekleri hep sezeryanle mi doğurtuyorlarr
Sağol canım...hayırlısıııı inşCanım merhaba
Doktorunun tavsiyesi doğrultusunda birde gebeliğin gelişiminde herşey normal ilerliyorsa normal doğum mümkün gözüküyorsa bence normali tercih et. Benim ilk tüp hamileliğin normal doğumla sonuçlandı.nasip olursa inşallah bu da normal olur.çok çabuk daha iyi oluyorsun.ikinci gebeliğe daha çabuk hazır oluyorsun(tabi düşününler için)
Allah kolay doğum nasip etsin,kucağına almayı hayırlısıyla sağ-salim inşallah nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?