How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

arada hamiş arkadaşlar 6.haftada kalp atışını duyanlar lütfen yazsınlar neden ısrarla soruyorum çünkü tedavi için Ankaradayım 1 aydır eşim ailem arkadaşlarım burda değil hepsini çok özledim :((( ve çok daraldım artık dr da kalp atışını duyana kadar gitme memlekete dedi varmı 6.haftada kalp atışını duyan moralimi yükseltecek kader arkadaşımmm :)))

Evet ya dogru diyosun jiler yapalim bncede ama doktor dusta egilmenin ve oturarak yikanmaninda sakincali oldugunu soledi yani jilet yaparkende banyoda zorlaniyorz aslinda😊 peki diger yerlerde neyapiyosun bacakta fln?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tedaviye başlamadan önce komple ağda yaptırmıştım bacaklar falan şimdi yine istiyo büyük ihtimalle bacaklarada jilet yapıcam maalesef

arada hamiş arkadaşlar 6.haftada kalp atışını duyanlar lütfen yazsınlar neden ısrarla soruyorum çünkü tedavi için Ankaradayım 1 aydır eşim ailem arkadaşlarım burda değil hepsini çok özledim :((( ve çok daraldım artık dr da kalp atışını duyana kadar gitme memlekete dedi varmı 6.haftada kalp atışını duyan moralimi yükseltecek kader arkadaşımmm :)))

Var canim var ben varim😊6. Haftamda ilk muayeneme gittim ve allahin izniyle pit pit kalp sesini duydum kendisinide gordum cok sukur zaten 6. Haftada rAhatlikla gorulebiliyo icini ferah tut ve sakin kendini yorma zaten onu gorunce ustunden buyuuuukkk bir yuk kalkicak allah yardimcimiz olsun hepimizin icini ferah tut ve dua et

Var canim var ben varim😊6. Haftamda ilk muayeneme gittim ve allahin izniyle pit pit kalp sesini duydum kendisinide gordum cok sukur zaten 6. Haftada rAhatlikla gorulebiliyo icini ferah tut ve sakin kendini yorma zaten onu gorunce ustunden buyuuuukkk bir yuk kalkicak allah yardimcimiz olsun hepimizin icini ferah tut ve dua et

yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu inan o kadar ihtiyacım vardı ki bunu duymaya Allah senden razı olsun canımmm darısı başıma inşallah :) Rabbim seni de meleğini de korusun

yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu inan o kadar ihtiyacım vardı ki bunu duymaya Allah senden razı olsun canımmm darısı başıma inşallah :) Rabbim seni de meleğini de korusun

Amin amin hepimizi insallah canim☺️senin yasadiklarinin aynisini yasadim ve inan onu gorene kadarda inanmadim hamile olduguma kim ne derse desin icin rahatlamaz hep aklinda o olur☺️ama rabbim bugunlere gelmeni nasibetmis artik kalanini rabbime birak ve o herseyin hayirlisini bilir.sonrada zaten mide bulantilarin falan basliyo onlarda cok fena☺️ben suan ikinci randevuma sabirsizlaniyorum heralde buyumustur biraz daha bende 8 haftalik oldum☺️

Amin amin hepimizi insallah canim☺️senin yasadiklarinin aynisini yasadim ve inan onu gorene kadarda inanmadim hamile olduguma kim ne derse desin icin rahatlamaz hep aklinda o olur☺️ama rabbim bugunlere gelmeni nasibetmis artik kalanini rabbime birak ve o herseyin hayirlisini bilir.sonrada zaten mide bulantilarin falan basliyo onlarda cok fena☺️ben suan ikinci randevuma sabirsizlaniyorum heralde buyumustur biraz daha bende 8 haftalik oldum☺️

maaşallah maaşallah sizeee :nazar::nazar: inan günler geçmek bilmiyor.belirtim olmuyo diye bi dönem onu taktım kafama sonra burda arkadaşlar içim ferahlattı herkesde belirti olmuyo diye hala da belirtim yok ama takmıyorum artık sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

İlki 11.haftada oldu tek bir kez 2.si 13.haftada oldu 2 kez her ikisinde de gittim kalp atışlarını görmeye çok şükür birşey yok dediler ama ben hala çok tedirginim hala her lavaboya gittiğimde korkarak gidiyorum 😔

aynen bende öyleyimm riskli günlerde atlattık çok korkuyorumm

bende duydum canım 6 haftada ve ilk muayenede :)))çok güzeldi kalp atışlarını duymak için değil kese için gitmiştim doktor dinletmiştii şaşırmıştımm hatta kese görcez die tahmin ediyordum çünkü:)))

kkızlar bence özeliikle bikini bölgesine ağda sakıncalı yani insan kendini kasmıyorum desebile kasılır allah korusun özellikle 12 haftaya kadar herseye dikkat etmek lazımm ..ne yapalım katlanacaz artık başka yöntemler deneyin ama sakın kimyasallar olmasın

kkızlar bence özeliikle bikini bölgesine ağda sakıncalı yani insan kendini kasmıyorum desebile kasılır allah korusun özellikle 12 haftaya kadar herseye dikkat etmek lazımm ..ne yapalım katlanacaz artık başka yöntemler deneyin ama sakın kimyasallar olmasın

O zaman jilet en güzeli ulabildigin yere kadar ben öyle yapıyorum. Egilmiyorum. Bacaklarda duruyor gerçi yaz geldi. Ben eşimden rice ettim ben tarif edeyim sen yap die bacağın için olmaz dedi. Bacağa giderim agdaya artık. Koltuk altı epilasyon. Bikini bölgesi ağda heryeri ayrı ayrı işleme tabi tutucaz artık

Ben duymadim ama eşim görmüş. Bence duyuluyor sen bi git istersenn canim. Allah yardimcin olsun.

bende duydum canım 6 haftada ve ilk muayenede :)))çok güzeldi kalp atışlarını duymak için değil kese için gitmiştim doktor dinletmiştii şaşırmıştımm hatta kese görcez die tahmin ediyordum çünkü:)))

ayyy ne güzelll maaşallah:nazar::nazar::nazar: moralim yerine geldi valla çok saolun kızlar iyi ki varsınız.Darısı cumartesi benim başıma inşallah:)

topiğin hayırlı olsun canım.. ben yeni gördüm.. :34:
daha önce başka topikte tedavimin başında bilgilerinle yardımcı olmuştun bana.. benim bebeğim büyüdü, 17 haftalık oldu bile.. :16::16:
darısı sana inşallah..

Canım ben epilasyon makinayla yapıyorum 2 kere yaptım zaten kısa oluyorlar sık sık yaptığım için ama gene tedirgin oluyorum zarar veririm diye jilet hiç kullanmadım yapamam diye düşünüyorum rabbim inş. Bebişlerimizi bize bağışlar uzun ömürleri olsun inş.🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

topiğin hayırlı olsun canım.. ben yeni gördüm.. :34:
daha önce başka topikte tedavimin başında bilgilerinle yardımcı olmuştun bana.. benim bebeğim büyüdü, 17 haftalık oldu bile.. :16::16:
darısı sana inşallah..

Sağol canım kızların isteği üzerine açtık topiği gebelerimizin ve doğurmuş kızçelerimin topiği burası birbirinize yardımcı olursunuz diye düşündüm..Maşallah 17 haftalık oldunuz demek hemen bir nazarlık kondurayım:nazar::49::emir_bebek::nazar:

Slm kızlar hamile olanlar bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırlar olmayanlarda en kısa zaman da hamile kalırlar inşaallah. Bende tüp bebekle hamile kaldım hemde 4. Denememde. İlk üç ay düşük tehlikesi yaşadım. Hareketlerini hissedene kadar bitürlü inanamadım hamile olduğuma çünkü defalarca hayal kırıklığı yaşadım. Doktorum transferden sonra embriyomun çok kalitesiz olduğunu ve tutmasının çok zor olduğunu söyledi. Ve ben okadar umutsuzdumki tutacağını aklımın ucundan bile geçirmiyodum. Transferin 13. Günü bhcg 52 yine kimyasal gebelik diyodum. 15. Günü tekrar yaptığımda 180 çıkmıştı. Şuan 31 haftalık hamileyim bi oğlum olacak allahın izniyle ona kavuşmama sadece 6 hafta var. Rabbim olmayan ve isteyen bütün herkese tattırsın bu güzel duyguları. Sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin inşaallah.
canım ne güzel meşaketli ve zevkli olan yolu bitirmek üzerisin inşallah bizlerde oraya kadar gelip zamanlı bir şekilde hayırlı doğumlar yaparız:16:
canım bende 6+4 iken kalp atışlarını duydum bebişlerimin

Gözün aydin canim Allah kucagimizada almayi nasip etsin insallah senin degerin 15 günde niye bukadar yüksek biraz aklimi kucalidi ikiz ve öcüz olabilirmi

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Sağol tatlım. Allah razı olsun... Vallahi biz ikiz zannettik. Ama kalp atışı için gittiğimizde doktorumuz tek dedi.

canım maşallah değerin gayet yüksek hayırlı olsun

sende hoşgeldin canım seninde değerlerin gayet güzel Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin
ben kalp atışlarını 6+4 iken vajinal kontrolle duydum darısı başına

Sağol canım. ALLAH RAZI OLSUN.

Back