Hepinizin hamileligi hayirli ve 9 ay güzel geçer insaallah. Bende dün mutlu haberi aldım çok sükür hamileyim insaallah.
Ama benim aklima takilan bisey var 3 gundur falan sol kasigimin üst tarafinda sertlik ve agri hissediyodum ayrica bunun bebegimden olduğunu dusunuyodum ama bugün o agri gitti acaba bebegm beni biraktimi diye dusunmeye başladım,tekrar kan testi gunumde yarin ve ben çok korkuyorum lütfen bana yardim edin.
Birde bugün adet olacakmsim gibi karnim agrimaya başladı.
Canim Gözün aydin gönlünü ferah tut bence bebegin sana simsiki tutunuyordur bende hamileyim ama arasira sancim oluyor bebek büyüyor annarahmi büyüyor sancilarimiz hep bundandir Ben bazilari soruyorum bana diyorlar bu daha ne ki daha cok sanci oluyormus ve gayet normal Tabi cok aisiri degil
Sen transferin kacinci günündesin ve kan degerin nekadardi??
Senin hamilelik tüp mü yoksa normal mi??
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
esila isimli bir hamile arkadaş daha vardı nick'i mi deişti??baya ilerlemiş olmalı haftası..
sizinki kaç hafta oldu?
Hepinizin hamileligi hayirli ve 9 ay güzel geçer insaallah. Bende dün mutlu haberi aldım çok sükür hamileyim insaallah.
Ama benim aklima takilan bisey var 3 gundur falan sol kasigimin üst tarafinda sertlik ve agri hissediyodum ayrica bunun bebegimden olduğunu dusunuyodum ama bugün o agri gitti acaba bebegm beni biraktimi diye dusunmeye başladım,tekrar kan testi gunumde yarin ve ben çok korkuyorum lütfen bana yardim edin.
Cnm ara ara karın agrısı oluyor bendede hala var karın agrıları.
Seninde hamileligin hayirli olsun insaallah canim. Peki hamileligini ogrendiginde kasik agrin varmiydi.
Benim 3-4 gundur vardi (sol kasigimin üstünde agri ve sertlik gibi)ama bugün yok ve ben çok endiseleniyorum bebegim gittimi acaba diye.yarin 2.kan testimi yaptiracagim.
Canim 5.tüp denememde sukur kavustum bebegime.transferin 11.günü yani dün kan degerim 95 cikti.
Benim üzüntüm kasigimin üstündeki bebegim var orda diye dusundugum o agri ve sertlk gibi bisey vardi o agri ve sertlik gitti diye uzuldum ben sence normalmi?
Sen hamileligin hangi asamasindasin canim?
Canım bende merak ediyorum öğrenince bizimle paylaşırsan sevinirim 😊
Allah de ötesini bırak...
Kızlar araba kullanan var mı aranızdaaa
canım kasık ağrıları her zaman olmaz ki moralini bozma bazen ağrıyı çokça hissedersin bazen hiç hissetmezsin öyle birşeyCanim 5.tüp denememde sukur kavustum bebegime.transferin 11.günü yani dün kan degerim 95 cikti.
Benim üzüntüm kasigimin üstündeki bebegim var orda diye dusundugum o agri ve sertlk gibi bisey vardi o agri ve sertlik gitti diye uzuldum ben sence normalmi?
Sen hamileligin hangi asamasindasin canim?
kızlar 6 haftalık olduktan sonra uçak seyehati yapmanın bi sakıncası varmıdır sizce cumartesi doktoruma sorucam tabii ama sizlerden varmı 5-6 haftalık olup da uçak seyehati yapanlar?
kızlar 6 haftalık olduktan sonra uçak seyehati yapmanın bi sakıncası varmıdır sizce cumartesi doktoruma sorucam tabii ama sizlerden varmı 5-6 haftalık olup da uçak seyehati yapanlar?
Kullanmak zorunda kalıyorum..bilemiyorum ya herkes kullanma diyor, tüp bebek olunca kullanma diyorlar...
Kullanmak zorunda kalıyorum..bilemiyorum ya herkes kullanma diyor, tüp bebek olunca kullanma diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?