şehir dışından ankaraya gidiyorum. laboratuvar olarak ve 30 yıllık tecrübe olarak prof dr aygül demirol ü yani ankara memoriali tercih ettim. hazırlık sürecindeyim. hoca sert mizaçlı biraz ama izah ediyor yapılacakları. aynı zamanda embriyolog olduğunu söyledi. fiyat olarak sgk ile çalışmadığı için muayene ücreti çok yüksek 4200tl.tedaviye başlanmazsa hemen ekstra muayene ücretleri oluyor. instagram hesabı da var bir araştırmanızı ve mesajla konuşmanızı tavsiye ederim. sert yapıya takılmayın hocaların çoğu yoğun olduğu için bu şekilde davranabiliyor. siz tecrübe ve laba bakın.TÜP BEBEK denemesi için öncelikli Ankara olacak şekilde doktor önerisinde bulunabilir misiniz?3 negatif denemem oldu.
Bunu bende merak ediyorumMerhaba, ücretler nasıl acaba bir de hocanın özel kliniği var galiba. Hangi hastaneyle çalışıyor
Bunu bende merak ediyorum
İnşallah iyi olur canım Tolga hocanın eşi Selen hoca Ankara'da bahceciydeydi ben onla tedavi olup kızıma kavuşmuştum.simdi ikinci çocuk için tedaviye başlayacağım doktor arayışı icindeyimgenart ile çalışıyor kendı klınıgı de cukurambarda
iki kere ucret ödemenız oluyor (ılaçlar harıç)
biri yumurta toplamada bırı de transferde
ben de bu ay basında transfer olacagım ınsallah benım ıcın her sey guzel ılerler.
hıc selen hocayı gorme fırsatım olmadı ama tolga hocadan cok memnunum dusunebılırsın sen de kişiye özel tedavi yöntemi oluyorİnşallah iyi olur canım Tolga hocanın eşi Selen hoca Ankara'da bahceciydeydi ben onla tedavi olup kızıma kavuşmuştum.simdi ikinci çocuk için tedaviye başlayacağım doktor arayışı icindeyim
Merhaba 80 bin tl verdık. İlaçlar 19500 tuttu. Bı bır de genetık baktırdık embrıyo başı 350 dolar. Genetiğe gittiği için trasnfer olamadım. Şimdi transfere hazırlık yapacağız transfer ücreti de 30 bin tl idi. Evet özel kliniği var. Gen art da yapılıyor işlemler. Histereskopi gibi işlemler de medicana da yapılıyorMerhaba, ücretler nasıl acaba bir de hocanın özel kliniği var galiba. Hangi hastaneyle çalışıyor
Ben de berfu hoca diyorum bir sene önce embriyom olusmamisti bugün yine gittim ilaçlarımı değiştirdi ve güzel güzel acikladi herşeyi,evet üslubu sert ama işini seven ve ciddiyetle yapan,yapay gülücükler saçıp boşa umut vadetmeyen biri,ben onun gerçekçiliğini seviyorumGörüşme yapmıştım.Fakat bana üslübu sert geldi biraz.Bir de merkez herşeyi paraya dökmüş ilk görüşmeden ardarda sıralıyorlar insanın gözü korkuyor sanki.Tavsiyen için teşekkür ederim yinede.
Anladım çok teşekkür ederim. Bahçeciden daha uygunmuş. Biz transfere 37.5 vermiştik. Umarım embriyonuz güzel sağlıklı olur. Sizin kaçıncı deneme acaba, doktor tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı için farklı bir şey uyguluyor mu acabaMerhaba 80 bin tl verdık. İlaçlar 19500 tuttu. Bı bır de genetık baktırdık embrıyo başı 350 dolar. Genetiğe gittiği için trasnfer olamadım. Şimdi transfere hazırlık yapacağız transfer ücreti de 30 bin tl idi. Evet özel kliniği var. Gen art da yapılıyor işlemler. Histereskopi gibi işlemler de medicana da yapılıyor
Tolga ecemiş tedavi ücreti nedir?Tolga ecemiş.
Bende geçen ay tedavi gördüm. Önümüzdeki ay transfer olacağım. 8. Denemem. Kendısinde ilk. elinden geleni yapıyor. Ben çok memnun kaldım bir araştırın derim
Şuan ben de sizin gibi araştırıyorum. Kime gideceğime emin değilim fakat kime gitmeyeceğime net eminim. O da Gurur Polat. Tavsiye etmiyorum. Siz 3 negatifte kimlere tedavi oldunuz?TÜP BEBEK denemesi için öncelikli Ankara olacak şekilde doktor önerisinde bulunabilir misiniz?3 negatif denemem oldu.
Benim 8. Denemem Tolga hoca da ılk denemem olacak. Bende çoook araştırdım. Artık son olsun istiyorum. İnşallah da son olur. Ben bahçeciyide araştırdım hem de çok ama içime sinmeyen birsey vardı orda. Olumlu olumsuz yorumlar başa baş gitti.Anladım çok teşekkür ederim. Bahçeciden daha uygunmuş. Biz transfere 37.5 vermiştik. Umarım embriyonuz güzel sağlıklı olur. Sizin kaçıncı deneme acaba, doktor tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı için farklı bir şey uyguluyor mu acaba
Benim 8. Denemem Tolga hoca da ılk denemem olacak. Bende çoook araştırdım. Artık son olsun istiyorum. İnşallah da son olur. Ben bahçeciyide araştırdım hem de çok ama içime sinmeyen birsey vardı orda. Olumlu olumsuz yorumlar başa baş gitti.
Tolga hocada tedavi görenlerle görüştüm. Hepsi çok memnundu
Dedim ki görüşmekten ne kaybedebilirim ki.
İnanın çok bilgili güven veriyor.
Bana söylediği genetik bakacağız ve katil hücre araştıracağız dedi.
Ikısinede bakıldı şükür katil hücrem yok.
Genetıkten de 4 taneden 3 ü sağlıklı geldi.
Şimdi 1 tane transfer olacağım.
Adet olmayı bekliyorum. Şu an onun stresındeuiyım aslında kurban bayramına denk gelme ihtimali var. İl dısındayım ben bir de.
Bakalım ınsallaj bır kaç gün içinde adet olup sonra transfer haZırlıgına başlayacağız.
Benim 8. Denemem Tolga hoca da ılk denemem olacak. Bende çoook araştırdım. Artık son olsun istiyorum. İnşallah da son olur. Ben bahçeciyide araştırdım hem de çok ama içime sinmeyen birsey vardı orda. Olumlu olumsuz yorumlar başa baş gitti.
Tolga hocada tedavi görenlerle görüştüm. Hepsi çok memnundu
Dedim ki görüşmekten ne kaybedebilirim ki.
İnanın çok bilgili güven veriyor.
Bana söylediği genetik bakacağız ve katil hücre araştıracağız dedi.
Ikısinede bakıldı şükür katil hücrem yok.
Genetıkten de 4 taneden 3 ü sağlıklı geldi.
Şimdi 1 tane transfer olacağım.
Adet olmayı bekliyorum. Şu an onun stresındeuiyım aslında kurban bayramına denk gelme ihtimali var. İl dısındayım ben bir de.
Bakalım ınsallaj bır kaç gün içinde adet olup sonra transfer haZırlıgına başlayacağız.
Hulusi Bülent zeyneloğluTÜP BEBEK denemesi için öncelikli Ankara olacak şekilde doktor önerisinde bulunabilir misiniz?3 negatif denemem oldu.
Merhaba. Ankara memorial hastenesi Aygül demirol tavsiye ederimTÜP BEBEK denemesi için öncelikli Ankara olacak şekilde doktor önerisinde bulunabilir misiniz?3 negatif denemem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?