TÜP BEBEK denemesi için öncelikli Ankara olacak şekilde doktor önerisinde bulunabilir misiniz?3 negatif denemem oldu.

şehir dışından ankaraya gidiyorum. laboratuvar olarak ve 30 yıllık tecrübe olarak prof dr aygül demirol ü yani ankara memoriali tercih ettim. hazırlık sürecindeyim. hoca sert mizaçlı biraz ama izah ediyor yapılacakları. aynı zamanda embriyolog olduğunu söyledi. fiyat olarak sgk ile çalışmadığı için muayene ücreti çok yüksek 4200tl.tedaviye başlanmazsa hemen ekstra muayene ücretleri oluyor. instagram hesabı da var bir araştırmanızı ve mesajla konuşmanızı tavsiye ederim. sert yapıya takılmayın hocaların çoğu yoğun olduğu için bu şekilde davranabiliyor. siz tecrübe ve laba bakın.
Ben hiç sert yapısını görmedim iki doğumumu da onla yaptım hep bana güzel kızım diye konuşurdu sert mizaçlı değil işini ciddiyetle onemseyerek yapan bı insan olduğu için yoksa biz eşimle her gittiğimizde sohbet muhabbeti güzel sariyo hem muayenmeizi olup hem yemeklerden bile gülerek sohbet etmislogimiz de var siz nasıl yaklasirsaniz oda öyle yaklaşır bence ben Aygül hocaya gitmek için muayenleri iple çekerdim özel sağlık sigortası geçerli Aygül hocada sigortanız yoksa muayene ücretini siz oduyosunuz maalesef çok tatlı bı kadın hala özlüyorum aynı sehirdeyiz ama ehliyetim yok gidemiyorum alınca giderim ziyarete bidaha 🥰

Ben hiç sert yapısını görmedim iki doğumumu da onla yaptım hep bana güzel kızım diye konuşurdu sert mizaçlı değil işini ciddiyetle onemseyerek yapan bı insan olduğu için yoksa biz eşimle her gittiğimizde sohbet muhabbeti güzel sariyo hem muayenmeizi olup hem yemeklerden bile gülerek sohbet etmislogimiz de var siz nasıl yaklasirsaniz oda öyle yaklaşır bence ben Aygül hocaya gitmek için muayenleri iple çekerdim özel sağlık sigortası geçerli Aygül hocada sigortanız yoksa muayene ücretini siz oduyosunuz maalesef çok tatlı bı kadın hala özlüyorum aynı sehirdeyiz ama ehliyetim yok gidemiyorum alınca giderim ziyarete bidaha 🥰
Size özelden yazacağım...

X