Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Hulusi Zeybeloğlu Hoca'ya gidiyorum, mumnunum. Regli olmayı bekliyorum, regli ile beraber gideceğim ve başlayacağız yani umarım Randevu bekleme süreleri bir hayli uzayabiliyor ama bence değer.
Ahmet ERDEM-Mehmet erdem kardeşler NOVAART Klinik kesinlikle öneriyorum. Ben orada oldum tüp bebek tedavisi gebeyim şuan. Ahmet erdem Gazi üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı bu arada halen orada. Birde kliniği var tabi.
Ahmet ERDEM-Mehmet erdem kardeşler NOVAART Klinik kesinlikle öneriyorum. Ben orada oldum tüp bebek tedavisi gebeyim şuan. Ahmet erdem Gazi üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı bu arada halen orada. Birde kliniği var tabi.
Prof. Dr Ahmet Erdem kesinlikle :) düşük rezervim olduğunu öğrendiğimde çokta araştırma yapmadan ilk kendine muayeneye gittim. önce Allah sonra hocam sayesinde ilk denemede pozitifi gördük :) darısı sizlere olsun.