TÜP BEBEK ÇİFT EMBRİYO TRANSFERİ OLANLAR

Benim de aynı gün 2 transferim yapıldı 3. Embriyosu biri 8 hücreli diğeri ise 10 dan fazla dedi doktorum umarım inş tutunur belirti olarak birşey yaşadınız mı ?
Benim ikinci denemem önceki transferimde bütün gebelik belirtilerilerini yaşamıştım ve sonuç negatif olmuştuilaçlar çok fazla etkiliyor ve yaşadığımız çoğu şeyde ilaçlardan malesef..belirti aramıyorum önceki hayal kırıklığımdan dolayı.Bazen acabalar kafamı kurcalıyor amainşallah miniklerimiz tutunur güzellik olur sonusizin nasıl geçiyor süreç?

Guzel haberlerinizi bekliyoruz o halde.Okurken bile enerjiniz geciyor.Benimki 5. Gun embr.doktorum 10 gün sonraya verdi test gününü.Sizinki epey fazla degilmi 3. Gun bile olsa 14. Gun mu oluyor.cok anlamiuorum ama
Evet bana da 14 gün fazla gibi geldi nasıl dayanayım o kadar daha önce ilk aşılama da kimyasal geçirdim taze transfer de tutmamıştı belki kesin net sonuç olsun diyedir bilemiyorum ama sonuçta tabi ki dayanamadım önceden yaptım

Sanırım bende cmt günü ignemi yaptirmaya hst gidicem galiba o zaman kan veririm.evde yapmaktansa direk kandan degerimi gorurum.zaten cok dusuk cikarsa 6.gunden 10.gune degismez sanirim

Kabizlik icin arkadaslar doktor duphalc icebilirsin demisti bana sizede tavsiye etti mi.4 gun oldu cunku kabizlik sorunum gecmiyir

8. Güne kadar beklersem test günü 10 zaten:) sanirim haklisiniz sabretmek lazim.10. gün beklemece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…