Benim ikinci denemem önceki transferimde bütün gebelik belirtilerilerini yaşamıştım ve sonuç negatif olmuştuBenim de aynı gün 2 transferim yapıldı 3. Embriyosu biri 8 hücreli diğeri ise 10 dan fazla dedi doktorum umarım inş tutunur belirti olarak birşey yaşadınız mı ?
Benimde aynı çıkmıştı sıkı sıkı tutunsun inşallahCanım benimde 3.gün çift embriyo bugün 9.günüm dayanamadım test yaptım bende böyle çıktı
Evet bana da 14 gün fazla gibi geldi nasıl dayanayım o kadarGuzel haberlerinizi bekliyoruz o halde.Okurken bile enerjiniz geciyor.Benimki 5. Gun embr.doktorum 10 gün sonraya verdi test gününü.Sizinki epey fazla degilmi 3. Gun bile olsa 14. Gun mu oluyor.cok anlamiuorum ama
Sizinde mi 3.gün embriyosuydu :)Benimde aynı çıkmıştı sıkı sıkı tutunsun inşallah
Kaçıncı gününüz bugün kaç günlük embriyoSanırım bende cmt günü ignemi yaptirmaya hst gidicem galiba o zaman kan veririm.evde yapmaktansa direk kandan degerimi gorurum.zaten cok dusuk cikarsa 6.gunden 10.gune degismez sanirim
Evet banada vermişlerdi kullanabilirsinizKabizlik icin arkadaslar doktor duphalc icebilirsin demisti bana sizede tavsiye etti mi.4 gun oldu cunku kabizlik sorunum gecmiyir
5. Gün embriyosu.Pazartesi transfer oldum bugün 4. Gün henüz.Kaçıncı gününüz bugün kaç günlük embriyo
Transfer günü sayılmıyor ama 3.gün olmuş oluyor sizin biraz daha bekleyin erken5. Gün embriyosu.Pazartesi transfer oldum bugün 4. Gün henüz.
Cumartesi günü 5. Gun oluyor o zaman.Sizce o zamanda mi erken.Transfer günü sayılmıyor ama 3.gün olmuş oluyor sizin biraz daha bekleyin erken
Bence erken sonuç yanıltabilir üzülürsün en mantıklı 8.gün gibi öğrenmenCumartesi günü 5. Gun oluyor o zaman.Sizce o zamanda mi erken.
Evet dondurulmuş 3. Gün iki embriyo transfer edildi :)Sizinde mi 3.gün embriyosuydu :)
Yani bugün benim 10.günüm hala gitmedim kan vermeye mesela ctesi gidicem8. Güne kadar beklersem test günü 10 zaten:) sanirim haklisiniz sabretmek lazim.10. gün beklemece.
Benim dün 9.günümde testi de dün yaptım silik çıktı baya ondan endişelenmiştim bendeEvet dondurulmuş 3. Gün iki embriyo transfer edildi :)
Gercekten cok heyecanli ve zormus bu surec.ama sizi dinleyip beklicem.transfer gunu dahil degilmis zaten dediginiz gibi simdi kagida baktim benim daha 1 haziranmisYani bugün benim 10.günüm hala gitmedim kan vermeye mesela ctesi gidicem
Tabiii sabredicez biraz her şey güzel olacak inşallahGercekten cok heyecanli ve zormus bu surec.ama sizi dinleyip beklicem.transfer gunu dahil degilmis zaten dediginiz gibi simdi kagida baktim benim daha 1 haziranmis
Başka çift embriyo transferi olan var