Canım ben silik şekilde görüyorum9. Gün bugün işte ara ara kasık ağrısı oluyor bel ağrısı var hissedilir şekilde başka da bir belirti yok şuan için idrar testi yaptım dayanamadım ama onda da çıkmadı galiba net biriyim yok tabi ki ben çok erken yaptım
Size doktor ne ilaçlar verdi acaba bana Progestan fitil ve iğnesini verdi birde estrofeme devam dedi size ne verdi ?Canım ben silik şekilde görüyorum
Aynen öyle valla zor dayanıyorum akşam bir bacak ağrısı oldu bu bende adet olacağımda oluyordu umarım inş olmamErken yaptığınız için görünmüyor olabilir. Çok sabırsızlanıyor insan haklısınız ama bence başka şeyler düşünün test gününe kadar ilginizi başka yerlere verin. İnşallah olumlu sonuç alacaksınız
Progeston fitil duphaston estofrem corasprin oksapar folik asitSize doktor ne ilaçlar verdi acaba bana Progestan fitil ve iğnesini verdi birde estrofeme devam dedi size ne verdi ?
YaaBenim de 4aa di. 5. Gün. İkizlerim oldu. Ay darısı başınıza inşallah. Böyle görünce yazmak istedim.
Valla dayanamayıp kan testi verdim 36.02 çıktı hcg umarım iyidir 18 Mayıs transfer günüm de 10. Gün mü oluyor 9. Gün mü tam bilmiyorumCanım ben silik şekilde görüyorum
9 oluyor canimmmm hadi 2 gün sonraki verecegin testin artışı da güzel olur çok sevindimValla dayanamayıp kan testi verdim 36.02 çıktı hcg umarım iyidir 18 Mayıs transfer günüm de 10. Gün mü oluyor 9. Gün mü tam bilmiyorum
İnşallah ikiye katlarValla dayanamayıp kan testi verdim 36.02 çıktı hcg umarım iyidir 18 Mayıs transfer günüm de 10. Gün mü oluyor 9. Gün mü tam bilmiyorum
Ay hadi gözün aydın inşallah ikiye katlansın sağlıkla tutunsun yerleşsinValla dayanamayıp kan testi verdim 36.02 çıktı hcg umarım iyidir 18 Mayıs transfer günüm de 10. Gün mü oluyor 9. Gün mü tam bilmiyorum
İnş umarım güzel artış olur yarına çok heyecanlıyımAy hadi gözün aydın inşallah ikiye katlansın sağlıkla tutunsun yerleşsin
Merhaba benim bugün 9. Günüm idrar testi yaptım tek çizgi sizinki gibi. Sizin sonucunuz ne oldu bana da umut olsun istiyorum çıkmamasına çok üzüldüm9. Gün bugün işte ara ara kasık ağrısı oluyor bel ağrısı var hissedilir şekilde başka da bir belirti yok şuan için idrar testi yaptım dayanamadım ama onda da çıkmadı galiba net biriyim yok tabi ki ben çok erken yaptım
Transferden sora mı sayılıyor haftalar ? Öyleyse eğer 2 haftalık 29u ikinci kan testimi verdim 10 gün sora ultrasona çağrdılar.7si gidicem. Kalbini duya bilirmiyim?Leke bende de olmadı olmaması daha iyi merhem etmeyin
Son adet tarihinden itibaren haftalar sayılıyor,bilmiyorum kalbi duyulmayabikir ilk randevunuz keseler görünür sanırımTransferden sora mı sayılıyor haftalar ? Öyleyse eğer 2 haftalık 29u ikinci kan testimi verdim 10 gün sora ultrasona çağrdılar.7si gidicem. Kalbini duya bilirmiyim?
Benim ikizlerim oldu. İyiki de olduÇok teşekkür ederim cevaplarınız için. Benim gibi merak eden başkaları da vardır eminim
Lütfen çift embriyo transferi olanlar bizi
Bilgilendirir misiniz ikiz olanlar var mı
Gerçekten mi ? Son adet tarihim 23ü qalibaSon adet tarihinden itibaren haftalar sayılıyor,bilmiyorum kalbi duyulmayabikir ilk randevunuz keseler görünür sanırım
Merhaba ne yaptınız sonucunuz nasıl oldu. Umarım istediğiniz gibi yükselmiştirİnş umarım güzel artış olur yarına çok heyecanlıyım
İyi kalite çift embriyo transferi koydular ama bir tanesi tutundu canımHerkese merhabalar,
5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. İkiside orta kaliteydi. Şu an test günümü bekliyorum ama çok heyecanlıyım.
Maddi olarak çok zor bi dönemdeyim, haliyle de çok kaygılıyım.
Çift embriyo transferi olacağımı bilmiyordum son anda doktorum çift yapmak gerektiğini söyledi.
Lütfen çift embriyo transferi olanlar bana söyler misiniz,
İkiz gebelik mi yaşadığınız yoksa tek gebelik mi? Tabi tutmama ihtimali de var. Doktorum ikiz olma ihtimali %15-20 dedi ama sizler neler yaşadınız tek mi oldu ikiz mi oldu lütfen bilgi verir misiniz?
Merhaba sanki ikiz kadar yüksek değil ama saglıklı görünüyor maşallah değer çokk iyiKızlar bende 8 mayısta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum. 19 mayısta test verdim 282 çıktı 23 mayısta verdim 1962 çıktı. İkiz olabilir mi sizce. Değerleri bu şekilde olup da ikiz olan var mi. Çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim. Bugün zaten tek kese gördük ikiz değil sanırım. Buna şükür diyoruz.Merhaba sanki ikiz kadar yüksek değil ama saglıklı görünüyor maşallah değer çokk iyi