- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
Kanda pozitif gördükten on gün sonra kese için keseden bir hafta on gün kadar sonrada kalp atışı için gidiliyor.. doktora göre bir haftada olabiliyor bu aralık. Kese gördüğün andan itibaren tüp bebek olayı bitip, süreç doğal yolla gebelik seyrine dönüyor. Yani sanki de doğal yolla gebe kalmış gibi son adet tarihin baz alınıp gebelik günün hesaplaniyor. Transfer tarihi değil. Sonrası aynı doğal yolla kalınmış gibi ilerliyor22 mayısdı transfer gunumdu.1 haziran test gunum.ama ben dun yaptim idrar testi pozitif cikti ve beta 88. Yinede tabi doktorun istedigi gibi tekrar yapicam.transfer gunu doktor pozitifi gorursek 4 hftalik oluck tarzinda bir jonusma yapisti.simdi bu surec nasil ilerliyor.kese icin vs ne zmn cagiriyorlar.bilgisi olan paylasabilir mi
Canım mide bulantın oldu mu? Olduysa ne zamandan başladı? Bende mide bulantısı felan hala yok. Hatrlarsan 18 maysda transfer olmuşduMerhaba sanki ikiz kadar yüksek değil ama saglıklı görünüyor maşallah değer çokk iyi
Daha çok erken arkadaşım,biz 8+4 temyiz daha 10 gündür falan var bulantım yani teste hatta keseyi gördüğümde bile bulantım yoktu,sen test yaptın mı sonuç nedirCanım mide bulantın oldu mu? Olduysa ne zamandan başladı? Bende mide bulantısı felan hala yok. Hatrlarsan 18 maysda transfer olmuşdu
27si ve 29 kan testi verdim 274 və 714 çıktı pozitif sonuç. 7si kese görmek için gidicem.o zaman daha bi şeyler hissetmemem normal dimi?Daha çok erken arkadaşım,biz 8+4 temyiz daha 10 gündür falan var bulantım yani teste hatta keseyi gördüğümde bile bulantım yoktu,sen test yaptın mı sonuç nedir
Belki de hiç olmaz bulantınız kişiden kişiye göre değişiyormuş bence düşünmeyin keyfinize bakın27si ve 29 kan testi verdim 274 və 714 çıktı pozitif sonuç. 7si kese görmek için gidicem.o zaman daha bi şeyler hissetmemem normal dimi?
Merhaba, tekrarladınız mı tahlili ne oldu sonuç merak ettim. İnşallah güzel artmıştırİnş umarım güzel artış olur yarına çok heyecanlıyım
çok güzel haber sağlıkla gelsinler inşallahMerhabalar günaydın salı günü son beta kontrolüm vardı kan vermek için gittim ama bebeğimi görmek nasip oldu çok şükürbeta hcg 3.288 bekliyodum 5.143 çıktı hemşirem çağırdı sonucun çok güzel o yüzden bugün hem intralipid serumun ikincisini takıcaz hemde gebelik muayenesini yapıcaz dedi.3. Gün iki embriyo transferi olmuştu ama Ultrasonda bir kese gördük Allaha şükürler olsun içi de dolu, kesenin şekli de güzeldi maşallah 4 hafta 4 günlük hamilesin dedi. 13 Haziranda kalp atışını duymak için çağırdı Allahın izniyle o günde güzel geçer inşallah
Merhaba çok şükür 2 ye katladı 93 oldu pazartesi tekrar yapacağızMerhaba ne yaptınız sonucunuz nasıl oldu. Umarım istediğiniz gibi yükselmiştir
Merhaba bizim pozitif çok şükür değer kontrolü yapıyoruz 1-2 haftaya keseyi görürüz inşMerhaba benim bugün 9. Günüm idrar testi yaptım tek çizgi sizinki gibi. Sizin sonucunuz ne oldu bana da umut olsun istiyorum çıkmamasına çok üzüldüm
Oh çok şükür maşallahMerhaba çok şükür 2 ye katladı 93 oldu pazartesi tekrar yapacağız
Merhaba benim Dr um önerdi geçen hafta bende taktırdım tüm denemelerim de bağlattı 8 saatte biten bir serum..İntralipit serumu doktor mu öneriyor siz mi talep ediyorsunuz. Nerede yaptırılıyor?
Hayırlı olsun inş belirtiler varmı neler yaşıyorsunuz birde emriyo kaliteleriniz nedir kaçıncı gün emriyosu Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinBende çift embriyo transferi oldum 6 haziranda çarşamba günü test günüm
Teşekkür ederim canım 5. Gün aa kaliteler. Valla kasık ağrısı var ama ilaçlardan olabilir öyle çok bariz belirtim yok. Çarşamba günü test günüm az kaldı sonucu almaya inşallah vardırHayırlı olsun inş belirtiler varmı neler yaşıyorsunuz birde emriyo kaliteleriniz nedir kaçıncı gün emriyosu Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Foto atsaydın keşke. Ama yanlamasına çizgi dediğine gçre test bozuk olmasınArkadaşlar merhaba...Ben bes gün önce çift embrıyo transferi oldum.Bugün erken davranıp test yaptım ama tek cizgi ve yanlamasına bir çizgi çıktı.Daha önce böyle birsey olmamıştı.Başına gelen varsa yazabilir mi??Bahsettıgım görüntü ne anlama geliyor.