TÜP BEBEK ÇİFT EMBRİYO TRANSFERİ OLANLAR

Ben çift embriyo transferi oldum biri 8 diğeri 11 hücreliydi. 15 mayısta transfer oldum ben. İdrar testini çok erken yapmışsın daha varsa da çıkmaz ki benim bugün 8.günüm hala yapmaya cesaretim yok
8 iyi dediler .gerçekten iyi mi?

Herkesin cok farkli yasadiklari sanirim.Birde benim doktorum cok fazla ilac kullandiran hekimlerden.o yuzden insallah cektigimiz bu sikintilar hepimiz icin deger...
Ben progestan fitil estrofem oksapar proluton iğne folik asit benexol kullanıyorumbenimde ilaçlarım az değil gerçekten yaşadığımız süreç hiç kolay değil ve yaşamayan anlamazAllah yardımcımız olsun hayırlısı olsun hakkımızda

Saysan da 5 gün oluyor yine çıkmaz sen benden daha acelecisin gününü bekle bişey kalmamış inşallah pozitif sonuç alırsın
Gerçekten çok sabrsızım ama burda konuşmak iyi geliyor. Aynen 3 gün sonra gidiyorum kan testine inşallah hepimiz pozitif cevaplar alırız

Ben 2. Kere tüp bebek aşamasındayım ve Allah’ın izniyle pozitifi gördük çok şükür banada hep ikişer ikişer verildi o şekilde tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş biz ikiz olmasınıda çok istedik bize farketmeyecekti ama şuan tek kese görünüyor tek yumurta ikizi olmazsa lakin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde dualarım hep sizinle gerçekten nasıl bi süreç olduğunu yaşamayan kimse anlayamaz inşallah bu sonuncu olur sizinle birlikte deneyen uğraşan herkes için

Sizin kaçıncı gün embriyosuydu peki çok sevindim sizin adınıza

Merhaba bana da 8/1 kaliteli 4 embiron transfer etdiler. 8 kalitesi A mı sayılıyo?
3. Günde aa AB diye geçiyor mu hiç bilmiyorum ben . Benim kağıtta 8 grade2 yazıyordu. A b falan hiç görmedim. Bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…