TÜP BEBEK ÇİFT EMBRİYO TRANSFERİ OLANLAR

Foto atsaydın keşke. Ama yanlamasına çizgi dediğine gçre test bozuk olmasın
Ya o aklıma gelmedi.çöpe attım.Bılmıyorım kı bozuk mu ne anlama geliyor ıyıce stres oldum.( I- ) yani tam olarak böyleydı.Yan cizgi daha uzundu tabıı.

Arkadaslar Merhaba...Benım bugun transferımın 7.günü prolutex vurunuyorum sabah aksam ama bugun ıgneden sonra mıdem cok bulanmaya badladı.Öncesınde hiç böyle olmuyordu.Acaba ıgnenın yan etkısı mı ?Hamılelık belırtısı mı bılemedım bu durumu yasayan varsa rıca etsem yazabılır mı??

merhaba sizle ilk once aynı durumu yasadim benimde iki tane konup 3 kese gözüktü ardından kesenin biri bos cikti ikiz gebelik devam etti hersey yolundaydi bi sorun yoktu 7.hafta da birin gelisimi durmuş ve 8. haftada da kalbi durmus bi belirdi vermedi hic sonra 9. hafta da kanamam basladi ve diger bebegiminde kalbi durmuş ve erkesi gün kurtaj oldum gerçekten cok zor bi durum allahım kimseye böyle acı vermesin insallh hepimizin duaları kabul olur sizin durum nasıl gidiyo suan onu merak ettim insallh bi sorun olmamistir benim ki gibi

Arkadaşlar merhaba
9 Haziran günü 5aa kalite 2 adet embriyo transferi oldum.
Forumdaki yprumları okuyarak gaza geldim ve 7. Gün akşam yani bu akşam kan testi verdim. Betqhcg 0.17 çıktı. Resmen yıkıldım ve tükendim. Sizce artma şansı var mı?

Ay hiç erken test olayına girmeseydin. İnsanı gereksiz stres yapıyomuş hakkatten . 7. Gün kaset testte silik gördüm 8. Gün kan verdim bgün 10. Gün kan verdim moralim bozuldu çok. 8. Gün 40,50 çıkan değer bugün 43,65 çıktı. Pazartesi tekrardan vericem. Artıcak mı artmıcak mı stresi sardı. Gününü bekle tekrar test yapmak için. Şimdi boş yere kafanı takmış olacaksın sende

Gerçekten yıkıldım. Transfer cuma günü olmuştı bugün de cuma 7 gün mü geçmiş oluyor 6 gün mü. Transferim cuma günü 16:00 da oldu o günü saymadım. Bugün 7. Gün diye test yaptım ama 1 bile değil. Çok ağladım ama umudumu kesmedim bir anda 8-9-10. Günde de artabilir.
Bence sende sakın kendini suçlama sen ona inan kafanı taktın diye değerin düşecek diye bir şey yok. İnsanlar eroin kullanıp hamile kalıyor. Biz betahcg değerimize kafayı taktık diye düşecek olsa…
Sence benim yine de ihtimalim var mı tüm gece dua edeceğim

Var tabi. 5. Gün embriyosu 10 . Gün baktır. Kanda . Tutunması geç olmuş olabilir. Tutunma olduktan sonra hcg salgılanıyor. İnşalllah pozitif sonuç alırsın

Merhaba sonucunuz nasıl acaba

Kızlar bende 6 haziranda çift transfer olmuştum. 5. Gün embriyosu aa kalitede.
8.gün 41,50
10.gün 43,65
13. Gün 58,62
17.gün 493
Dün 20. Günümde kontrole gittim kese gördük. İnşallah sağlıkla devam eder.

Sağolun teşekkür ederim
Güzel anneler ve anne adayları
Aranızda çift embriyo transferi olanlar var mı
Lütfen bizimle deneyimlerinizi paylaşın
33 yaşında ikisi de 1. Kalite çift embriyo transfer edildi. 12. Gün sonunda beta hcg 567 idi ikiz sandım ama tek kese. Allh herkesin kalbine göre versin

Merhaba bende 15 haziranda 4. Gun embriyosu iyi kalitede iki tane transfer oldum 11 gun yani kan testinden biri gun once evde kaset testte cok belirgin iki cizgiyle gebeligimi ogrendim 12. Gun acilde kan verdim 654 cikti iki sonra tekrar kan verdim 1764 cikti dr cok guzel artmis dedi ve ultrasonla bakti 2,8 ml lik keseyi gorduk tek kese gorundu 10 gun sonra konrtol dedi ilk denememdi tup bbekte ve tuttu Rabbim e sukur bize cifte bayram yaşatıyor bebegimiz Allah isteyen herkese nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…