TÜP BEBEK ÇİFT EMBRİYO TRANSFERİ OLANLAR

Progestan fitil,corasprin,folik asit,dekort,prograf,duphaston,oksapar,pruloton...saymakla bitmez

Sadece transfer sonrasi fitilde zorlandim sizde de oldumu.agiz yoluylada aliniyormus o bile geldi aklima ama cesaret edemedim

Merhaba benim de çift embriyo transferi oldu. Bir orta kalite bir iyi kalite. İkisi de tuttu ancak biri gelişmedi. Diğerinin ise genetik problem nedeniyle 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Sağlıkla tutunsunlar size inşallah

Ben çift embriyo transferi oldum ikiside 1. Kaliteydi tek gebelik oldu 17 aylık oğlum var suanda

Merhabalar bende 12 mayısta dondurulmuş 3.gün 2 adet embriyo transferi oldum belden sırta doğru yükselen ağrım ve kasık batması oluyordu 19 Mayıs öğleden sonra erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıktı, ertesi gün ilk idrarla yaptım çok az daha koyu çıktı. Pazar günü kalçadan iğne için hazır acile gitmişken kan da verdim ve 9.gün sonucum 103 çıktı pozitifi gördüm çok şükür klinik hemşireme mesaj attım erken yapmışsınız ama şuan için güzel görünüyor tahlil gününüzde tekrar yaptırın dedi. Cuma günü tahlil günüm çok sabırsızlanıyorum inşallah güzel bir şekilde katlanıyordur Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah

Guzel haberlerinizi bekliyoruz o halde.Okurken bile enerjiniz geciyor.Benimki 5. Gun embr.doktorum 10 gün sonraya verdi test gününü.Sizinki epey fazla degilmi 3. Gun bile olsa 14. Gun mu oluyor.cok anlamiuorum ama

Merhaba benim de çift embriyo transferi oldu. Bir orta kalite bir iyi kalite. İkisi de tuttu ancak biri gelişmedi. Diğerinin ise genetik problem nedeniyle 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Sağlıkla tutunsunlar size inşallah
Canım benimde 3.gün çift embriyo bugün 9.günüm dayanamadım test yaptım bende böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_1186.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 476
Merhaba benimde bugün 2 tane 4AA kalitede 5.gün embriyom transfer edildi. 29 Mayıs test günümhayırlısı olsun hepimizin hakkında güzellik olsun sonu inşallah
Benim de aynı gün 2 transferim yapıldı 3. Embriyosu biri 8 hücreli diğeri ise 10 dan fazla dedi doktorum umarım inş tutunur belirti olarak birşey yaşadınız mı ?

Benim de aynı gün 2 transferim yapıldı 3. Embriyosu biri 8 hücreli diğeri ise 10 dan fazla dedi doktorum umarım inş tutunur belirti olarak birşey yaşadınız mı ?
Benimde çift transfer yapıldı birisi 8 diğeri 11 hücreli bugün 9.günüm arada kasıklarım ağrıyor bi de bacaklarım . Sizin kaçıncı gün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…