TÜP BEBEK ÇİFT EMBRİYO TRANSFERİ OLANLAR

Test yaptınız mı

Merhaba benimde bugün 2 tane 4AA kalitede 5.gün embriyom transfer edildi. 29 Mayıs test günümhayırlısı olsun hepimizin hakkında güzellik olsun sonu inşallah
Bende transfer oldum beklemedeyim ilk denemem tüp bebek olarak ama önce aşılama ve bir kaç kez iğne tedavisi gördüm sonuç negatifti

Merhabalar kızlar bende çift emrio transferi oldum benimkiler 1 kalite emriyolarım 9 mayısta transfer oldum 15 mayısta başdönmesi ciddi şekilde yaşadım ve doktorum kan almış betam 54 çıktı 17 mayısta 304 çıktı ogun lekelenme yaşadım üstüne 5 gün sonra gene lekelendim 2 lekelenmem ikizmi die bir kafama soru işareti sokmadı değil sizce ikizmidir Salı günü kese randevum var

Günaydıın bugün 14.günüm sabah 9da tüp bebek merkezinde tahlil randevum var rüya gördüm değerim çok güzel artmış çok seviniyordum uyandım saat 5 bir daha da uyuyamadım heyecandan ölüyorum Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize

Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın bizimlede paylaş sonucunu

Merhaba
İkiz olacağından neredeyse emindim
O yüzden bu başlığı açtım ve endişelendim
Ama rabbim bana ikiz değil tek de nasip etmedi
Sonucum negatif
Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm herhangi bir sorununuz var mıydı sebepsiz infertilite mi

Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm herhangi bir sorununuz var mıydı sebepsiz infertilite mi
AMH:16 polikistiğim ama hormon sorunum yok adet oluyorum yumurtalamam da her ay var ama olmadı doktor pcos diyemeyiz sebepsiz dedi 15 yumurtam toplanmıştı ama 5. Güne kaliteli ulaşan embriyo olmadı şansım yaver gitmedi olmadı yani sebepsizce

Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın bizimlede paylaş sonucunu
Rabbime sonsuz şükürler olsun ki sonucum güzel çıktı. Doktorum değerin 822 yüksek, ikiz olma ihtimali var ama kesin olarak ilerde Ultrasonda belli olur bazen ikiz başlayıp tek ilerleyebiliyor çünkü dedi. Salı günü tekrar tahlil istedi inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder de güzel sonuçlar alırım. Hala inanamıyorum rüya gibi, sanki kendim için değil başkası için seviniyorum 5 buçuk yıldır neler çektim ne uğraşlar verdim Rabbime sonsuz şükürler olsun bugünleri yaşamayı nasip etti inşallah da sağlıkla kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese, hepimize hayırla sağlıkla tez vakitte nasip etsin inşallah

Yaaa çok sevindim çok çok güzel ilerlesin inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar bende 8 mayısta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum. 19 mayısta test verdim 282 çıktı 23 mayısta verdim 1962 çıktı. İkiz olabilir mi sizce. Değerleri bu şekilde olup da ikiz olan var mi. Çok merak ediyorum.

Ayy Çok üzüldüm. Rabbim bunları unutacağınız mutluluklar nasip etsin. Moralinizi bozmayın zamanı gelince olur Allah’ın izniyle

Ayy Çok üzüldüm. Rabbim bunları unutacağınız mutluluklar nasip etsin. Moralinizi bozmayın zamanı gelince olur Allah’ın izniyle
9. Gün bugün işte ara ara kasık ağrısı oluyor bel ağrısı var hissedilir şekilde başka da bir belirti yok şuan için idrar testi yaptım dayanamadım ama onda da çıkmadı galiba net biriyim yok tabi ki ben çok erken yaptım

Eklentiler

• image.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 245
Erken yaptığınız için görünmüyor olabilir. Çok sabırsızlanıyor insan haklısınız ama bence başka şeyler düşünün test gününe kadar ilginizi başka yerlere verin. İnşallah olumlu sonuç alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…