Heyecanınızı çok iyi anlıyorum bende çok heyecanlıyım ama erken test yapınca idrarda negatif çıkıyo genelde moral bozuluyo stres artıyo. Erken yapılan testte negatif görüp test günü kanda pozitifi gören çok arkadaşımız var o yüzden stres yapmamaya çalışın inşallah miniğiniz tutunmuşturEvet ilk denemem. Çok heycanlym 5ci günü iki kez idrar testi yaptm negatif çıktı. Bu gün 6cı günüm transfer gününü sayarsak tabii
Merhaba hayırlı olsun transferiniz miniğiniz sımsıkı tutunsun inşallah sizeBenimde dün transferim yapıldı.Sağ tarafımda kasık ağrım var.Bugünde belim ve sırtım cok agriyor.İlk denemem ve cift embriyo transferim.5Aave3aa olarak.Bakalim daha neler yasiyacagim bu surecte merak icindeyim.Sizlerin ekstra dikkat ettigi birsey varmı.Veya beslenmenizde degisiklik? Sanirim kabiz olmamam lazimmis ama dünden beri gaz sancim çok ve her gaz cikardigimda korkuyorum resmen
Ama belirtimde yok( artık kan testine gitmeye bile korkuyorum 27siHeyecanınızı çok iyi anlıyorum bende çok heyecanlıyım ama erken test yapınca idrarda negatif çıkıyo genelde moral bozuluyo stres artıyo. Erken yapılan testte negatif görüp test günü kanda pozitifi gören çok arkadaşımız var o yüzden stres yapmamaya çalışın inşallah miniğiniz tutunmuştur
Zaten bariz belirtileri olmadığını söylüyorlar doktorlar genelde çünkü kullandığımız ilaçlar çok etkiliyor takılmamaya çalışın belirti var mı yok mu diyeAma belirtimde yok( artık kan testine gitmeye bile korkuyorum 27si
Zaten bariz belirtileri olmadığını söylüyorlar doktorlar genelde çünkü kullandığımız ilaçlar çok etkiliyor takılmamaya çalışın belirti var mı yok mu diyeben 29 Mayıs'ta kan vercem test için sizin 2 gün önce benden sonuç olumlu olur inşallah
Ay inşallahZaten bariz belirtileri olmadığını söylüyorlar doktorlar genelde çünkü kullandığımız ilaçlar çok etkiliyor takılmamaya çalışın belirti var mı yok mu diyeben 29 Mayıs'ta kan vercem test için sizin 2 gün önce benden sonuç olumlu olur inşallah
Yok yapmadım ben kan testini beklicemAy inşallahsiz yaptınız mı test felan peki idrar ?
Çok sabrsızım ben(Yok yapmadım ben kan testini beklicem
Aynı gün test vercezAma belirtimde yok( artık kan testine gitmeye bile korkuyorum 27si
Herkesin cok farkli yasadiklari sanirim.Birde benim doktorum cok fazla ilac kullandiran hekimlerden.o yuzden insallah cektigimiz bu sikintilar hepimiz icin deger...Merhaba hayırlı olsun transferiniz miniğiniz sımsıkı tutunsun inşallah sizepaketli gıdalari bıraktım ben bu süreçte abur cubur yemiyorum sürekli yatmamanizi tavsiye ederim ara ara yürüyüşler iyi gelecektir kendinizi yormadan günlük hayata devam etmeyi öneriyorlar doktorlar sizin doktorunuzda öyle demiştir muhtemelen çiğ kabak çekirdeği avokado yiyebilirsiniz seviyorsanız kabız olmamak için bol su içiyorum bende dikkat ediyorum
Bi şey hissediyomusun?Aynı gün test vercez
Bazen bacak kasık ağrısı oluyor onu da kullandığım ilaçlara bağlıyorum onun haricinde bi belirtim yok lekelenme vs yaşamadımBi şey hissediyomusun?
Sende var mı değişiklik ? Kaçıncı gün embriyosu ?Bi şey hissediyomusun?
Bende de lekelenme yok. Biraz kasıkda iğne gibi batmalar oluyor oda ara sıra. Birazda bacakta oluyo ağrı ama oda çok hissedilmiyor.ama ben psikolojik sanıyorum bilmiyorum(Sende var mı değişiklik ? Kaçıncı gün embriyosu ?
3 cü gün embriyosu bende senin peki?Sende var mı değişiklik ? Kaçıncı gün embriyosu ?
Evet aynı şeyleri yaşıyoruz işte idrar testi yapmak istiyorum ama çok erken korkuyorumBende de lekelenme yok. Biraz kasıkda iğne gibi batmalar oluyor oda ara sıra. Birazda bacakta oluyo ağrı ama oda çok hissedilmiyor.ama ben psikolojik sanıyorum bilmiyorum(
Benimde 3.gün embriyosu , kaç hücreli ?3 cü gün embriyosu bende senin peki?
8/1 kaliteli dedi bu 8 hücreli mi demek? Bilmiyorumki. Senin peki? Bide bende yumurta donasyonu.sen ayın kaçı transfer oldu? Ben 18mayısda oldum. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı.ama umudumu yitirmiyorum üzülsemdeBenimde 3.gün embriyosu , kaç hücreli ?
Ben çift embriyo transferi oldum biri 8 diğeri 11 hücreliydi. 15 mayısta transfer oldum ben. İdrar testini çok erken yapmışsın daha varsa da çıkmaz ki benim bugün 8.günüm hala yapmaya cesaretim yok8/1 kaliteli dedi bu 8 hücreli mi demek? Bilmiyorumki. Senin peki? Bide bende yumurta donasyonu.sen ayın kaçı transfer oldu? Ben 18mayısda oldum. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı.ama umudumu yitirmiyorum üzülsemde
4 günde bide idrar testinde çıkar mı arkadaşım mümkün degil8/1 kaliteli dedi bu 8 hücreli mi demek? Bilmiyorumki. Senin peki? Bide bende yumurta donasyonu.sen ayın kaçı transfer oldu? Ben 18mayısda oldum. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı.ama umudumu yitirmiyorum üzülsemde
Transfer günü sayılmıyor mu o zaman ?4 günde bide idrar testinde çıkar mı arkadaşım mümkün degil