Lekelenme felan da yok ama (Ben çift embriyo transferi oldum biri 8 diğeri 11 hücreliydi. 15 mayısta transfer oldum ben. İdrar testini çok erken yapmışsın daha varsa da çıkmaz ki benim bugün 8.günüm hala yapmaya cesaretim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekelenme felan da yok ama (Ben çift embriyo transferi oldum biri 8 diğeri 11 hücreliydi. 15 mayısta transfer oldum ben. İdrar testini çok erken yapmışsın daha varsa da çıkmaz ki benim bugün 8.günüm hala yapmaya cesaretim yok
Sayılmıyor tabii ben 8. Gün yaptım çıkmadı pozitif olduğu halde idrar testleri hiç güvenilir değilTransfer günü sayılmıyor mu o zaman ?
8 iyi dediler .gerçekten iyi mi?Ben çift embriyo transferi oldum biri 8 diğeri 11 hücreliydi. 15 mayısta transfer oldum ben. İdrar testini çok erken yapmışsın daha varsa da çıkmaz ki benim bugün 8.günüm hala yapmaya cesaretim yok
Leke olmaması daha iyi sağlıklı bir durum değil bende de olmadıLekelenme felan da yok ama (
Oha ben sayıyodum o zaman 27si kan testine gelmemi söylediler 9 gün oluyo o zamanSayılmıyor tabii ben 8. Gün yaptım çıkmadı pozitif olduğu halde idrar testleri hiç güvenilir değil
Gerçekten mi? Tutunma lekesi felan var dediler de ondan takıldımLeke olmaması daha iyi sağlıklı bir durum değil bende de olmadı
Saysan da 5 gün oluyor yine çıkmaz sen benden daha acelecisin gününü bekle bişey kalmamış inşallah pozitif sonuç alırsınOha ben sayıyodum o zaman 27si kan testine gelmemi söylediler 9 gün oluyo o zaman
Ben progestan fitil estrofem oksapar proluton iğne folik asit benexol kullanıyorumbenimde ilaçlarım az değil gerçekten yaşadığımız süreç hiç kolay değil ve yaşamayan anlamazAllah yardımcımız olsun hayırlısı olsun hakkımızdaHerkesin cok farkli yasadiklari sanirim.Birde benim doktorum cok fazla ilac kullandiran hekimlerden.o yuzden insallah cektigimiz bu sikintilar hepimiz icin deger...
Herkeste olmuyor bende olmadı mesela olsa da lekelenme iyi bişey değil sonuçtaGerçekten mi? Tutunma lekesi felan var dediler de ondan takıldım
Gerçekten çok sabrsızım ama burda konuşmak iyi geliyor. Aynen 3 gün sonra gidiyorum kan testine inşallah hepimiz pozitif cevaplar alırızSaysan da 5 gün oluyor yine çıkmaz sen benden daha acelecisin gününü bekle bişey kalmamış inşallah pozitif sonuç alırsın
Evet iyiymiş 1.kalite olarak8 iyi dediler .gerçekten iyi mi?
Sizin tuttu mu acabaHerkeste olmuyor bende olmadı mesela olsa da lekelenme iyi bişey değil sonuçta
Evet çok şükürSizin tuttu mu acaba
Kaçıncı gün embriyosuydu peki kalitesi nasıldıEvet çok şükür
5. Gün embriyosu ama kalitesini bilmiyorum iyi dediler sadeceKaçıncı gün embriyosuydu peki kalitesi nasıldı
Ben 2. Kere tüp bebek aşamasındayım ve Allah’ın izniyle pozitifi gördük çok şükür banada hep ikişer ikişer verildi o şekilde tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş biz ikiz olmasınıda çok istedik bize farketmeyecekti ama şuan tek kese görünüyor tek yumurta ikizi olmazsa lakin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde dualarım hep sizinle gerçekten nasıl bi süreç olduğunu yaşamayan kimse anlayamaz inşallah bu sonuncu olur sizinle birlikte deneyen uğraşan herkes içinHerkese merhabalar,
5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. İkiside orta kaliteydi. Şu an test günümü bekliyorum ama çok heyecanlıyım.
Maddi olarak çok zor bi dönemdeyim, haliyle de çok kaygılıyım.
Çift embriyo transferi olacağımı bilmiyordum son anda doktorum çift yapmak gerektiğini söyledi.
Lütfen çift embriyo transferi olanlar bana söyler misiniz,
İkiz gebelik mi yaşadığınız yoksa tek gebelik mi? Tabi tutmama ihtimali de var. Doktorum ikiz olma ihtimali %15-20 dedi ama sizler neler yaşadınız tek mi oldu ikiz mi oldu lütfen bilgi verir misiniz?
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu peki çok sevindim sizin adınızaBen 2. Kere tüp bebek aşamasındayım ve Allah’ın izniyle pozitifi gördük çok şükür banada hep ikişer ikişer verildi o şekilde tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş biz ikiz olmasınıda çok istedik bize farketmeyecekti ama şuan tek kese görünüyor tek yumurta ikizi olmazsa lakin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde dualarım hep sizinle gerçekten nasıl bi süreç olduğunu yaşamayan kimse anlayamaz inşallah bu sonuncu olur sizinle birlikte deneyen uğraşan herkes için
A kalite mi oluyor?Evet iyiymiş 1.kalite olarak
EvetA kalite mi oluyor?
3. Günde aa AB diye geçiyor mu hiç bilmiyorum ben . Benim kağıtta 8 grade2 yazıyordu. A b falan hiç görmedim. Bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktirMerhaba bana da 8/1 kaliteli 4 embiron transfer etdiler. 8 kalitesi A mı sayılıyo?