Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

aynen canım ya çok zor bnde bugün gttim heytten dosyayı alıp en son sağlık kuruluna götürdüm tam sona yaklaştım bu seferde eşinin diğer spermıyogramalrını getir dediler dha önce götrdğm almamışlardı hey allhım çıldırdım boş boş döndüm bide uzak bana yer off ne diyim vardır bundada bi hayır

Yaş 26 sebep tüp tıkanıklıgı agustos ayında ılk emriyomuz tuttu ama düşükle sonuçlandı şimdi ikinci tedavi için adet olmayı bekliyorum yer eurofertil altunizade ist. Doktor alev hanım

Mrb lar ben de ilk defa tüp bebek yaptircam 30 yaşındayım. Kac embriyo transfer edilir acaba acil cvp lütfen

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun ilk iki seferde yasal olarak 1 embriyo koyuluyor. 3.den itibaren ya da 35 yaş sonrası için 2 embriyoya izin veriliyor. Ancak forumdan okuduğum kadarıyla rica ile 2 embriyo koyduran oluyormuş özel merkezlerde.

merhaba,

infertilite sebebi: pko
merkez: bursa acıbadem
deneme:ilk
son durum: yumurta toplanma işlemi yapıldı.embriyo donduruldu.aralık ayı transfer

Slm, listeye benide eklerseniz sevinirim. Benim yas 38. Medicana International merkezim. Sperm sayi azligi sebep. 1. Denemem ama rahim yapisikligi kontrollerde cikinca opu sonrasi donduruldular. Histeroskopi oldu. Iyilestikten sonra 7 kasimda 2 adet dondurulmus embriyo transferim gerceklesti. Simdi gun sayiyorum. 17 kasim test tarihim. Sonuc belli olacak. Hepimize bol sans.

merhaba

yas 29
sorun pko
samsun medikalpark hastanesi
2 yildir serophene,puregon,gonalf,femera kullanmadigim birsey kalmadi.2014 ocakta basarisiz bir asilama
aralik reglimle surec basliyor

Yaş 34 - Şişli Memorial - İkinci çocuk için ilk deneme - Sağ Tüp Yok,yumurtlama sorunu - Aralık (6) adetini bekliyorum

FULYA BAHÇECİ
25 YAŞ
2.DONDURULMUŞ DENEMESİ BU AY OLACAK
İLK DENEME DONDURULMUŞLA OLDU NEGATİF
SORUNUMUZ: MORFOLOJİ+HAREKETLİLİK+SPERM SAYISI DÜŞÜK

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

Yasim 33 fulya bahcecide tedavi goruyorum sorunumuz sperm hareket morfoloji 2.Cocuk icin 2 ci deneme
tedavimin dorduncu gunundeyim emeklerimizin karsiligini versin Rabbim hepmizin hakkinda hayirlisi olsun

Benim ilk denemem bugün transferin 11 günü idrar testi yaptım sabah tel çizgi adet olucam karnım çok ağrıyor ( pazartesi test günüm nasıl gidicem hastaneye hic b bilmiyorum o kadar çok umudum vardı olacağına (

ilk tüp bebek başlangıcı iğne tedaviisinin 4.günü anadolu sağlık merkezi aydın bey KIZLAR ÇOKK ÇOKK DUA EDİN İNŞALLAH EVLAT SAHİBİ OLURUZ DUA EDİN BANA RABBİM HAYRINLA EVLAT SAHİBİ ETSİN BEKLEYENLERİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…