Doktorun kim canm bende orda yaptiriyorumMerhaba Herkese,
1 denemem negatif. 2. deneme Bahçeci fulya başladık iğnelere dün bakalım hayırlısı. Sperm azlığı ve sol tüp tıkalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun kim canm bende orda yaptiriyorumMerhaba Herkese,
1 denemem negatif. 2. deneme Bahçeci fulya başladık iğnelere dün bakalım hayırlısı. Sperm azlığı ve sol tüp tıkalı.
ben haziran ayında başladım ama araya çok şey girdi canım çalışıyorum fırsat bulupta gidemiyordum eğer senin zamanın varsa bence istediğin tarihe yetişirsin inşlhcanım ne zaman başladın rapor için? bana 1.5-2 ay arası diyolar..aralığa yetiştirip bende başlamak istiyorum
bende çalışıyorum da izin problemim yojk canım..inşallah yetişir sağolasın cevabn içinben haziran ayında başladım ama araya çok şey girdi canım çalışıyorum fırsat bulupta gidemiyordum eğer senin zamanın varsa bence istediğin tarihe yetişirsin inşlh
Cok sevindim saglıkla kucagına alırsın insallah. Darısı bizim de basımızaKizlaar,,,
sonucum cikti, Beta htc 584,75 cikti)))
Cok sevindim saglıkla kucagına alırsın insallah. Darısı bizim de basımıza
bişi değil canım sormak istediğin ne varsa sorabilirsin adetliyken git o gün bir sürü test yaptırabilrsin eğer rahim filmi çektrceksen o gün randevunuda almayı unutma ben sırf o yüzden 3 ay oyalandımbende çalışıyorum da izin problemim yojk canım..inşallah yetişir sağolasın cevabn için
benden rahim filmni istemiyorlar canım..aşılama yaptırdığım için çektirmiştim.smear ve kültür testini yaptırdım.adetliyken yapılacak işlemler var..bide adet sonrası 10.gün kan tekrar alınacakmış.adet olmam lazım normalde stresten olamadım herhalde..3 gün geçti.hamilede değilim.ne zor şey yaaabişi değil canım sormak istediğin ne varsa sorabilirsin adetliyken git o gün bir sürü test yaptırabilrsin eğer rahim filmi çektrceksen o gün randevunuda almayı unutma ben sırf o yüzden 3 ay oyalandım
Egunalimm hayrli olsun yeni gordum :) bnde olmak isterim sayfanda.. Belki bnm durumda olan arastiran vardr... Negatif dusnmesinler.. Insallh.. Allhim yar ve yarsimcimiz olsun..
Ben 25 yasindayim
Ben hasimato esimde.. Azospermia hastasi idi..
Ilk denemmiz..
Vee doktrum nuri bey.. Florance nigtingale kadikoy
:)