Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

yaş 30
sebepsiz infertilite
hisar international 2 tüp bebek denemesi negatif
2. aşılama tedavisindeyim. sonra tekrar tüp bebeğe başlayacağım.

Selam canım forumu görünce yazmadan edemedim. 31 yaşındayım sorun pko 3. denemem 15 kasımda test yaptırıcam Anadolu Saglık Merkezi Aydın Arıcı'ya gidiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım test yaptırdın mı? listeye :anneadayı: yazıyor muyuz? :KK66: Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlarrr... hamileyimm... dün 11.günümdü hcg 394 çıktı yarın tekrar yaptırıcam. Hayırlısı bakalım sonuda iyi olur inşallah. Darısı isteyen herkesin başına dualarım sizlerle

canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bizim için de dualarını eksik etme. Allah isteyen herekse nasip etsin bu mutluluğu. Sen de keyfini çıkar:KK66:

Slm, listeye benide eklerseniz sevinirim. Benim yas 38. Medicana International merkezim. Sperm sayi azligi sebep. 1. Denemem ama rahim yapisikligi kontrollerde cikinca opu sonrasi donduruldular. Histeroskopi oldu. Iyilestikten sonra 7 kasimda 2 adet dondurulmus embriyo transferim gerceklesti. Simdi gun sayiyorum. 17 kasim test tarihim. Sonuc belli olacak. Hepimize bol sans.

güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hadi bugün bir tane daha :anneadayı: haberi alalım:KK66: Bizi merakta bırakma

Kızlarrr... hamileyimm... dün 11.günümdü hcg 394 çıktı yarın tekrar yaptırıcam. Hayırlısı bakalım sonuda iyi olur inşallah. Darısı isteyen herkesin başına dualarım sizlerle

Hayırlı olsun canım, ne mutlu sana... Sağlıkla kucağına al inşallah...
Haftaya böyle harika haberlerle başlamak ne güzel, şükürler olsun...

Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz. :KK4: E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu :KK60: sevgiler hepinize...

Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz. :KK4: E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu :KK60: sevgiler hepinize...

canım söyleyecek söz bırakmamışsın süpersin. Saglık olsun yaşamaya devam :)

Cok hossunuz :KK45:hayirlisi buymus demekki insallah bi dahaki tedaviniz pozitif olur

Yaş 35 fsh yüksekliği, kötü over ,sperm azlığı. İlk tüp bebek denememiz olacak tabi estrodiolüm yarın da yükselmeye devam ederse :KK68:

Hanımlar bilgilerinizi eksiksiz yazın lütfen..

egunal meraba...listede benim ismimim karşında geçmiş denemelerimin nerede olduğunu yazmamışsın
listeye doğru olsun diye uyarma ihtiyacı duydum tabi senin takdirin yinede...... 1nci deneme turgut özal TBM 2nci ve 3ncü deneme CENTRUM klinik ...4ncü deneme belli değil :KK51:

merhaba - pko - 1.deneme - Medistate Hastanesi.nde negatif sonuçlandı.
2. deneme için ocak ayını bekliyoruz.

X