Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Yaş 32.sebep tüpleri tıkalı olması.şişli memorialda transferim yapıldı .9 kasımda tahlilim var

Merhaba yaşım 27 , 2. Denemem olacak özel karadeniz hastanesi... erkek infertilitesi ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var. Aralık adetimle tedaviye başlıyorum...

Selam kizlar, yas 28. Iki tüpüm de tikali. Yumurta yetmezligim var (amh iki kere ölcüldü 0,1 ve 0,8).
Ilk tedavimi hic yumurta olmadigi icin yarida kesmek zorunda kaldik. Kismetse aralik gibi tekrar baslicaz.

Yaşım 40
Anadolu Sağlık Merkezi, Prof.Aydın Arıcı
İkinci tüp bebek denemem. Sorun : Eşim Kleinfelter sendromlu.
1 kasım 2014 ilk Puregon 450 lik iğnemi vuruldum, Yarın sabah Orgalutron'a başlıyorum. 8 Kasım muayene,
Son durum : büyük ihtimalle 11 Kasım salı OPU,
Bana şans dileyin :)

yaş 30 sperm hareket sorunu + yumurtalık tembelliği Zeynep kamil hastanesi rapor çıkarmak için adet olmayı bekliyorum.aralık yada o cak işlem olucak

merabalar bi faydası olur belki diye bende yazıyım dedim 3 negatif tedavim var sorun erkek infertilesi yaşım 35

1nci turgut özal tbm .. acemilikle oraya gitmiştim çok temiz ve ilgili biyer fakat labaratuvarının iyi olmadığını düşünüyorum
2nci ve 3ncü tedavim centrum klinik
sadece ve sadece recai hoca için gittim ve devam ettim ...klinik ameliyat ve dinlenme odaları özensiz pis
hemşiresi de ukala ve milleti azarlayan birisi yada bilmiyorum belkide adamına göre davranan birisi ..orda iyi giyimli zengin birileri varsa gayet güleryüzlü benim gibi garibanlara da havalı ve sert ...1 senedir kk da yorum yazıyorum ilk defa burda söleme ihtiyacı duydum amacım merkezi kötülemek değil ama neyseee işte
recai hoca için devam etmek konusunda kararsızım merkez araştıryorum...sevgiler

Selammm bu liste iyi olmus emegine saglik. Yas.23 ilk deneme merkez. Kadikoy sifa sebep.varikosel aralikta kismetse tedavuye baslicazz bekleyelim gorelimmm

olmadı 2. sonucum 9.57 çıktı, inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürür

benide eklermisin yaş 25 sebep azosperm zeynep kamil hast. ilk deneme olacak raporu çıkartmya çalışıyorum bi aya çıkacak inşlh aralık adetiyle başlamayı umuyorum
canım ne zaman başladın rapor için? bana 1.5-2 ay arası diyolar..aralığa yetiştirip bende başlamak istiyorum

Çok zekice, net ve pratik bir liste.Ellerine sağlık. .42 yaşındayım, 3 kez fertifinde denedim hepsi kimyasal gebelikle sonucladi, bir kez Brüksel Tüp Bebek te yaptim yarim kaldi.Sebep! tüplerim alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…