Selam canım forumu görünce yazmadan edemedim. 31 yaşındayım sorun pko 3. denemem 15 kasımda test yaptırıcam Anadolu Saglık Merkezi Aydın Arıcı'ya gidiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlarrr... hamileyimm... dün 11.günümdü hcg 394 çıktı yarın tekrar yaptırıcam. Hayırlısı bakalım sonuda iyi olur inşallah. Darısı isteyen herkesin başına dualarım sizlerlecanım test yaptırdın mı? listeyeyazıyor muyuz? Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayirli Olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlarrr... hamileyimm... dün 11.günümdü hcg 394 çıktı yarın tekrar yaptırıcam. Hayırlısı bakalım sonuda iyi olur inşallah. Darısı isteyen herkesin başına dualarım sizlerle
Sağol canım amin inşallah herşey yolunda gider. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuHayirli
Hayirli Olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
Kızlarrr... hamileyimm... dün 11.günümdü hcg 394 çıktı yarın tekrar yaptırıcam. Hayırlısı bakalım sonuda iyi olur inşallah. Darısı isteyen herkesin başına dualarım sizlerle
Slm, listeye benide eklerseniz sevinirim. Benim yas 38. Medicana International merkezim. Sperm sayi azligi sebep. 1. Denemem ama rahim yapisikligi kontrollerde cikinca opu sonrasi donduruldular. Histeroskopi oldu. Iyilestikten sonra 7 kasimda 2 adet dondurulmus embriyo transferim gerceklesti. Simdi gun sayiyorum. 17 kasim test tarihim. Sonuc belli olacak. Hepimize bol sans.
Kızlarrr... hamileyimm... dün 11.günümdü hcg 394 çıktı yarın tekrar yaptırıcam. Hayırlısı bakalım sonuda iyi olur inşallah. Darısı isteyen herkesin başına dualarım sizlerle
Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
Cok hossunuzKizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
Hanımlar bilgilerinizi eksiksiz yazın lütfen..
Hayirli olsun pozitif sonuclansin insallahTransferim oldu 29 kasım test günüm