Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

canım ne zaman başladın rapor için? bana 1.5-2 ay arası diyolar..aralığa yetiştirip bende başlamak istiyorum
ben haziran ayında başladım ama araya çok şey girdi canım çalışıyorum fırsat bulupta gidemiyordum eğer senin zamanın varsa bence istediğin tarihe yetişirsin inşlh

ben haziran ayında başladım ama araya çok şey girdi canım çalışıyorum fırsat bulupta gidemiyordum eğer senin zamanın varsa bence istediğin tarihe yetişirsin inşlh
bende çalışıyorum da izin problemim yojk canım..inşallah yetişir sağolasın cevabn için

Egunalimm hayrli olsun yeni gordum :) bnde olmak isterim sayfanda.. Belki bnm durumda olan arastiran vardr... Negatif dusnmesinler.. Insallh.. Allhim yar ve yarsimcimiz olsun..
Ben 25 yasindayim
Ben hasimato esimde.. Azospermia hastasi idi..
Ilk denemmiz..
Vee doktrum nuri bey.. Florance nigtingale kadikoy
:)

Selam canım forumu görünce yazmadan edemedim. 31 yaşındayım sorun pko 3. denemem 15 kasımda test yaptırıcam Anadolu Saglık Merkezi Aydın Arıcı'ya gidiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

beni de eklermisiniz,
yaş 33,
sebepsiz infertilite,
8 yıllık evliyim,
Ankara Medicana'da başlayacağım,
aralık ayında

bende çalışıyorum da izin problemim yojk canım..inşallah yetişir sağolasın cevabn için
bişi değil canım sormak istediğin ne varsa sorabilirsin adetliyken git o gün bir sürü test yaptırabilrsin eğer rahim filmi çektrceksen o gün randevunuda almayı unutma ben sırf o yüzden 3 ay oyalandım

bişi değil canım sormak istediğin ne varsa sorabilirsin adetliyken git o gün bir sürü test yaptırabilrsin eğer rahim filmi çektrceksen o gün randevunuda almayı unutma ben sırf o yüzden 3 ay oyalandım
benden rahim filmni istemiyorlar canım..aşılama yaptırdığım için çektirmiştim.smear ve kültür testini yaptırdım.adetliyken yapılacak işlemler var..bide adet sonrası 10.gün kan tekrar alınacakmış.adet olmam lazım normalde stresten olamadım herhalde..3 gün geçti.hamilede değilim.ne zor şey yaaa

Merhaba. Sorun: yumurta tembelliği + morfoloji bozukluğu yaş:29 merkez: Medicana International Beylikdüzü
ilk deneme olacak. Başlamak için adetimi bekliyoruz

Listede çoğalınca, her hamilelik haberinde biraz daha umutlanıyorum. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben de dün itibariyle dondurulmuş tedavisine başladım. Ay sonuna doğru transfer olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa. Zaman gelecek inşallah herkesin karşısında olacak hayırlısıyla

Geçen gün Nuri beye 20 haftalık ayrıntılı ultrason ve 24 haftalık pozlarımızı gösterdik ve kendisine çok teşekkür ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…