Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Tugba88guler Acıbadem 1. Deneme 5. Gün embriyosu hamile

115. Sıradayım 19 mart da dondurulmuş 1 tane emriyo verildi 12 gün sonra gebelik tahlili yapacam

selam kızlar

yaş 33 sebep sperm sayı azlığı ve hareketlilik emsey hospital ilk deneme kimyasal gebelik 3 nisanda dondurulmuş embriyo trnasferi yapılacak 2 tane kar bebek konacak:)

Yas 31 bahceci umut 2. deneme yapiliyor tedavide transfer bekliyorum. Sebep düşük morfoloji sayi ve hareket azligi. Yumurta azligi. İnşallah bu sefer olur hepimiz icin hayirlisi olur insallah

listeye benide ekleyin kızçeler kaçırmışım muhabbeti Sebepsiz infertilite yaş 30 bursa pembe mavide tedavi gördüm ilk tüp bebek denememiz 19 mart da 1 adet bloklasit transfer edildi test tarihi 28 mart cumartesi

183 . Sira yarin opu yapılacak: )heyecanliyim cooookkkkkk... bakalim hayırlısı. ..

listeye benide ekleyebilirmisiniz :)
yas 27 sebep pko Sperm azlığı hareketsizligi
birinci deneme emsey hospital 5.gün embriyosu sonuç pozitif elhamdulillah
darısı bekleyen herkese inşallah

Kızlar listeyle ilgilenemiyorum bir kaç gün idare edin transfer oldum dinleniyorum 3 nisan güzel haberler verebilirim inşallah belki de daha erken

allahım hayırlısı ile tüm dileklerini kabul etsin.. güzel haberlerini de alman dileğiyle... inşallah düşlerin gerçekleşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…