Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

beni niye eklememişsiniz yaaaa
melekada sanlıurfa OSM rahimde yapışıklık ve kanallar kapalı 1. denemem 19 mart test tarihim

merhaba bende yeni üyeyim. Bizde başkent hastanesi ankara tüp bebek merkezinde hulusi hocada başladık işlemlere. Geçen sene iki kere aşılama yapıldı. Birincisi Atatürk hastanesi beşevler semt polikliniği Dr. Reyyan hnm tarafından yapıldı. Çok iyi bir doktor ama maalasef tüp bebek merkezlerinden herhangi birinde çalışmadığı için şuan devam edemedik. (Hamilelik durumunda muhakkak ona da gideceğim )İkinci aşılamayı çookkk ünlü kadın doktor Sevtap Handemire gittik ve daha ilk günden bu kadının yaptığı hiç bir şeyden hayır gelmez dememize rağmen neyse önerdiler die devam ettik ama tabiki beklediğim sonuç gerçekleşti. Neyse şimdi bakalım hulusi hocayla nasıl devam edecek. Bu hafta rapor için işlemlere başladık ve kağıtları imzaladık. Sorunumuz eşimin hem sperm sayısı hemde morfolojisi Hulusi hocayla ilgili sitede çok iyi şeyler okuduk ve iki görüşmemizde de çok sıcak kanlıydı ancak morfolojiye çok önem vermiyor gibi geldi bize. Açıkçası hala bir acabamız var diyebilirim. Mesela bnm rahim filmim ve diğer kan- hormon testlerimde hiç bir sorun yok dedi ama kimisine histeroskopi yaptırırken bana böyle bişey istemedi. Ayrıca eşimin spermiyogramını bir ay önce düzen lab. da yaptırdığımızda krugere göre morfoloji normal %8, sayı 96 mly çıkmıştı ve çok mutlu olmuştuk. Ama geçen hafta hulusi hocanın orda yaptırdığımızda %1 çıktı sayı da 82 mly. Bu kadar fark normal değil diye düşünürken hoca sayıya ve hareketliliğe bakmamızı tüm testlerde hemen hemen aynı seyirde olduğunu söyledi. kızlar kafam çok karışık. Daha önce tüp bebek deneyimi olan arkadaşım morfolojiden dolayı muhakkak kromozdu dna testiydi bunları yaptırmamızı söyledi. Açıkçası yola çıktık ama hala kafam çok karışık. Farkındayım çok uzun oldu D beni de listeye ekler misiniz acaba?

Morfoloji ilkinde çok iyi ikinci çıkan sonuç sıkıntılı peki bunların arası çokmu açık tarihte yapıldı fark buyüzdenmi acaba morfoloji 4 altındaysa normalin altı Dr lar bir kaç denemeden sonra kromozana bakıyor genelde çünkü artı bir maliyet hastaya birde ailelerinizde sakat biri yoksa atalara dedelere kadar giden soyda yaptırmaya bilirsin herhalde hocayla konuş bunu ama bizimkide azdı hoca yapmadı yinede sor kafanda soru işareti olmasın

slm kızlar.
burayı uzun zamandır takip ediyorum. hamile olanları kutlarım. op gününü bekleyen ve tedavi gören herkez bir an önce allah hamileyim yazmayı nasip etsin hepimize..
ben 34 yaşında izmir de oturuyorum. 4 yıldır evliyim. 3 yıldır bebek istiyoruz. ilk olarak kendiliğinden hamile kaldım. 11 haftada kalbi durdu. (kürtaj oldum). 2. hamileliğim seropen ve çatlatma iğnesi ile oluştu.. 5 haftada düştü... kendiliğinden... 8 aydır hamile kalamıyorum.. en son doktora gittiğimizde eşimde sperm azlığı ve sıvılaşma problemi var dendi. bende de yumurta rezervinde azalış varmış. ya tüp bebek yada aşılama yapılması lazımmış. ilk aşılamamı yaptırdım. negatif. sonra tüp bebek merkezine gittik.(tınaztepe hastahanesi erdal akman) ilk gittiğimde bana doğum kontrol hapı verdi. laroskopi yapıldı bu gün regly oldum. yarın sabah arıyacağım ve tedaviye başlıyacağız..

Canım hayırlısı olsun inşallah. Benimde doktorum Erdal bey. Kendisi ve ekibi çok ilgili. İnşallah güzel haberlerini alırız
seninde. Rabbim bu maratonda güç, kuvvet sabır, moral versin, hepimizin yardımcısı olsun.

1
[TD][/td]

Canım merhaba,
Evet hulusi beye göre morfolojinin hiç önemi yok çünkü ımsı yapıyorum kendim spermi seçiyorum dolayısı ile o kadar spermde sağlıklı elbet buluyorum önemli olan yumurta kalitesi der.

İstediğin yerde sperm testi ver başkentte kesinlikle daha düşük çıkar. Genelde hulusi beyin cevabı Düzen de yüksek çıktığı yönünde. Yani sakınnnn morfoloji düşmüş mü diye üzülme çünkü ne alaka bilmiyorum başkentte düşük çıkıyor 3 kez denedik. hem düzende hem başkentte verdik.

Hulusi bey iyi bir doktor. Ben ilk negatifimi aldım ama 2. tüp için yine tercihim hulusi beydir :) Başka sorun varsa özelden yazabilirsin

180 sıradayım centrum clinik hamileyim 20 martta kese görmeye gidecem egunal ilk değer 301 ondan sonraki kantesti 1501 çıktı

Yarın güncelleme yapacağım tatlım...
Maşallah değerin harika tebrik ediyorum seni...
Sağlıklı ve keyifli bir gebelik diliyorum

Merhaba arkadaşlar beni de listeye ekleyebilir misiniz.

Eşimin sperm sayısı iyi ama morfolojisi %1 Benim ise bir tüpüm dış gebelikten dolayı alındı diğeri ise kapalı ayrıca yumurtalık rezervim az iki kez bahçeci tüp bebek merkezinde denedim. 3 DENEME ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ

selam 9 eylül üniversitesi tüp bebek bölümünde 26/12/2013 yılında 2 adet yumurta transferi oldu . 8 ocak 2014 de aldığım pozitif haberi ile allah bana dünyaları vermişti. çok güzel bir hamilelik sonunda 02/09/2014 de dünyaya gelen Duru kızım ile çok mutluyum allah isteğen tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın. Transferi yapan Dr. Bülent GÜREKLİ .
Daha sonra yine Bülent beyin özel muayenesine gönderdiğim başka bir kişi (Türkiyede yaşamayan ve ssk sı olmayan bir kişiydi) şimdi ikiz bebek annesi . Bende ve eşimde hiçbir sorun yoktu .Diğer arkadaş da sorun vardı sanırım 2 kez kanalda gebelik yaşadı ve rahimde sorun vardı .Ben sizlere kendi tlf yazıyorum 0530 691 27 09 saat 18:00 kadar arayabilirisniz

amin canım. sen başladın mı tedaviye? ne durumdasın? ben bu gün başladım..

20. sıradayım test günümü bekliyorum 21 mart rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah

Egunal cevabini bekliyorum ona gore hst secicem belki ankaraya da gelebilirim cok yakin cunku.simdiden tesekkurler

Ben Ankara ya sığamamış biri olarak Ankara hastanelerinden tavsiye de bulunmam ne kadar doğru bilemiyorum
İstanbul da tedavideyim...
Kızlar önerirler..İçime sinen bir yer yok çünkü..

132. Sıradayım.transferimi oldum test günümü bekliyorum

NİCKLERİMİZ YAŞ İNFERTİLİTE SEBEBİ MERKEZ DENEME SAYISI SON DURUM
8sevgi8 27 azosperm-doğuştan meni kanalları gelişmemiş ankara güven hastanesi 2 beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…