Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Kızlar listeyle ilgilenemiyorum bir kaç gün idare edin transfer oldum dinleniyorum 3 nisan güzel haberler verebilirim inşallah belki de daha erken

senden gelecek güzel habere odaklandım bekliyorum malum arkandayım senden sonra ben verecem güzel haberi

207. Siradayim emseyden dondurulmus embriyolarimi alip Maltepe Universitesi Prof. Dr. Umit Ozekici ye tasiyacagim. Alah nasip ederse 1 yada 2 nisan transfer tarihim. Bu arada E egunal guzel haberlerini bekliyoruz

207. Siradayim emseyden dondurulmus embriyolarimi alip Maltepe Universitesi Prof. Dr. Umit Ozekici ye tasiyacagim. Alah nasip ederse 1 yada 2 nisan transfer tarihim. Bu arada E egunal guzel haberlerini bekliyoruz
daha önce emseydemi yaptirdiniz? neden tasiyorsunuz.bende orda yaptırdımda merak ettim

daha önce emseydemi yaptirdiniz? neden tasiyorsunuz.bende orda yaptırdımda merak ettim
Merhaba
Evet ben dondurulmus embriyo tedavimin ortasinda ani bir sekilde boyle bir karar aldim. Burada bir kac olumsuz yorum gecen sene transferden sonra eksik bilgilendirilmem ve dIledigimde doktoruma ulaimiyor olmam etkin oldu. Ama nesrin hanim iyi bir doktordur ona lafim yok yani.

Merhabalar;
İlk defa bende yazmak istedim. Hep takip ediyorum. Hepimize gönlümüzden geçeni diliyorum. Benim iki düşüğüm var. 7-8. haftalarda kalbi durdu maalesef ikisinde de. Aslında görünen bir sorunumuz yoktu. Biz de tüp bebek Yöntemi'yle denemek istedik. Bende kanda pıhtılaşma çıktı. Sebep sayılabilir de sayılamaz da dediler. Başladığımız için tedaviye devam ettik. Ilk deneme maalesef olumsuz sonuçlandı Ocak Ayında. ilk deneme sonrası 3. regl Döneminde donmuşlarımızı transfer etmek için bugün doktora gittik. 2 bebişimiz bizi bekliyor. Bu süreçteki durum uygun olursa ayın 13. de transferimiz olacak. Hastanemiz Şişli Memorial bu arada. Beni de aranıza ekleyin lütfen.. Sevgilerimle..

Transferden sonra hep dinlenmekmi gerekiyor pozitif görenler nasıl geçirdiniz o günleri benmde yarına transferm var yardmcı olurmusnz

207. Siradayim test tarihi 13 ama ben 9 Nisan da yapacagim Nişan tarihimiz. 9 bize ugurludur. 9 eylulde ciktik 9 nisanda nisanlandik 9 eylulde evlendik. Insallah 9 nisan da da anne baba olacagimizi ogreniriz

beni

beni de tüp bebek listesine ekler misiniz?konya novafertilde yaptırıyorum.1. denemem.sorun rezerv azlığı,amh.yaş 28

207. Siradayim test tarihi 13 ama ben 9 Nisan da yapacagim Nişan tarihimiz. 9 bize ugurludur. 9 eylulde ciktik 9 nisanda nisanlandik 9 eylulde evlendik. Insallah 9 nisan da da anne baba olacagimizi ogreniriz
benim de 9 nisan doğumgünüm bir sürpriz bekliyorum.şu an tedavideyim.haftaya inşallah toplama olur.ben doğumgünümde belki transfer olur diyordum ama gecikebilir.nisan ayı bana da uğurlu gelir inşallah da bu ay pozitifi görebilirim....

Benim 3. denemem. ilk ikisinde gebelik oluşmadı . İki gün oldu iğnelere başlayalı. Sebep pko ve azosperm Yaşım 24. Ankara Etlik Zübeyde hanım da tedavi oluyoruz .

ne güzel ya inşallah sana da uğurlu gelir Nisan:) Şimdiden doğum günün de kutlu olsun canım:):):) seneye anne olarak kutlarsın inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…