- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 37
tedavim iptal oldu yine.yumurta erken çatlamış.çok canım sıkıldı...ne güzel ya inşallah sana da uğurlu gelir Nisan:) Şimdiden doğum günün de kutlu olsun canım:):):) seneye anne olarak kutlarsın inşallah:)
canım benim çok geçmiş olsun ama ne olur üzülme. geçen sene benimde kimyasal gebelik olduğunda yıkılmıştım. sonra daha kötüsü olabileceğini düşündüm. tutup da bebeğimi kaybedebileceğimi yada kürtaj olmak zorunda kalacağımı. sende hayırlısı şuan değilmiş ki allah nasip etmedi diye düşün ne olur. tekrar denersin. sakın vazgeçme ve umudunu sakın yitirme. kucağımıza alıp bebişlerimizi kokladığımızda tüm bu sıkıntıları unutacağız canım. rabbim sabır ve güç versin sana:)tedavim iptal oldu yine.yumurta erken çatlamış.çok canım sıkıldı...
2.5 cm iki tane sag da ve solda..senin?ÇİKOLATA KISTINIZ KAÇ CM
Cnm 2.5cm.iki tane sag ve sol..ilk denemem negatif dindurlmus bekliorm ama oek umudum kalmadiMrb cnm ..bendede ayni dert var.cikolata kisti!!!kac cm?benm.ilk denemem negatif bi ay sonra dondurlmslarla deniyecegm..
ben de muayene olamıyordum.önce anestezili istemiştim.psikolog da tedavi gördüm ve şu an rahat muayene olabiiyorum.maddi durumunuz iyiyse öncelikle psikologa gidin.hem moral verir, hem rahat muayene olursunuz...merhaba arkadaşlar ben mart 23 te aşılama yaptırmıştım bugun 14. günüm ve kanamam başladı(( tutmadı belliki okadar kötüyüm ki anlatamam aklım cok karışık yardım almak için yazıyorum tüp bebeğe gecmelıymıyım aşamaları nelerdir ben cunku normal muayene bıle olamıyorum aşılama ve rahim filmimi bile anestezılı yaptırdım aklı verın nolur 3 yıldır evlıyım 1 yıldır ılaslar ıgneler bı tek kımyasal gebelik gecırdım gecen ağustos okadar olmuyo bı turlu sankı :S
maalesef pek ıyı degıl aslında nası aşıcam bılmıyorum anestezi ıle olurum herhalde ama sureclerını bılmıyorum tüp bebeğin her seferınde kabul edılırmı bılmıyorumben de muayene olamıyordum.önce anestezili istemiştim.psikolog da tedavi gördüm ve şu an rahat muayene olabiiyorum.maddi durumunuz iyiyse öncelikle psikologa gidin.hem moral verir, hem rahat muayene olursunuz...
en azından bir psikologla bir seans olsun görüşün.tüp bebek merkezlerinde oluyor zaten psikolog genelde.yumurta toplamada herkese anestezi veriliyor zaten.transferde de anestezi verilir isterseniz.ama çok sık muayene olunuyor.takipe 2 güne bir çağırıyorlar.bu sorunu aşamazsanız çok zorlanırsınız her seferinde.ilk muayenede bende olamadım.vajinismustum.ama şu an çok rahatım.psikologumu tavsiye ederim mail atarsanız maille bile yardımcı olur müsait olduğunda.ön görüşmesi zaten ücretsiz.konyada kendi.dilerseniz özel mesajla isminizi atın facebooktan daha rahat yazışırız.maalesef pek ıyı degıl aslında nası aşıcam bılmıyorum anestezi ıle olurum herhalde ama sureclerını bılmıyorum tüp bebeğin her seferınde kabul edılırmı bılmıyorum
her 2 güğne bi çağırmaları ultrasonla olmuyomu bende vajinumusum oyuzden hep tedirginim doktora gıderken aşılamayı rahim filmini bile anestezili oldum ben antalyadayım ama buyuk ıhtımal bu hastanenınde vardır psikoloğu bı sorayım gıdınce baslıcam buyuk ıhtımal napalım...hayırlısıen azından bir psikologla bir seans olsun görüşün.tüp bebek merkezlerinde oluyor zaten psikolog genelde.yumurta toplamada herkese anestezi veriliyor zaten.transferde de anestezi verilir isterseniz.ama çok sık muayene olunuyor.takipe 2 güne bir çağırıyorlar.bu sorunu aşamazsanız çok zorlanırsınız her seferinde.ilk muayenede bende olamadım.vajinismustum.ama şu an çok rahatım.psikologumu tavsiye ederim mail atarsanız maille bile yardımcı olur müsait olduğunda.ön görüşmesi zaten ücretsiz.konyada kendi.dilerseniz özel mesajla isminizi atın facebooktan daha rahat yazışırız.
çikolata kstı ıle ılk denemede tutan yokmu
cok tşk ederım cnm bendede 2,5 cm var çıkolata kıstı bursadayım bende ama izmirliyım sız denedınız mı tup bebekMerhaba,
Bende de cikolata kisti var her iki yumurtalıkta biri 3.5 digeri 1.5cm civarinda ve bu topigin ilk sayfasindaki listede 52. sirada cycas isimli arkadas endometriozis sorunu olup da (yani cıkolata kisti) ilk denemesinde hamile kaldigini yazmis. izmirde oturdugum icin ozellikle dikkatimi cekti irenbede yaptirmis... umutsuz olmamak icin iyi bir haber gibi geldi ama sans dacok etkili tabikide :)
cok tşk ederım cnm bendede 2,5 cm var çıkolata kıstı bursadayım bende ama izmirliyım sız denedınız mı tup bebek
SOGAN KURUNU BENDE DENEDIM KISTTE HIÇBIR ETKISI OLMDI DOKTORUMDA KIZDI HATTA OYLE SEYLERE INANMAYIN DIYE AKSINE KANAMA FLN YAPTIYok denemedik henuz. 1.5 yili askin suredir istiyoruz ama hic hamile kalamadimilk gittigim doktor kistlerden birini gorememisti 1 tane basarisiz asilama yapti, aralik ayinda tup bebek uzmanina gittik ondan ogrendim cift tarafli kistlerimin oldugunu. asilamada sansimiz cok dusukmus, zaten normalde de olasilik pek yuksek degil emin olmak icin 3.ncu doktora gittim (izmir kent hastanesinde namik demir) o da onayladi iki tane kisti ancak yumurta uyarici ilac ve tutunmayi attirici ilaclarla deneyin dedi 3 ay kadar. bende son ayimdayim, zaman kaybi oldu benim icin... artik tup bebek merkezleri ve doktorlari arastiriyorum, onumuzdeki ay baslamak istiyoruz ama cok da korkuyorum tutmaz diye son doktor cikolata kisti tup bebekte tutunmayi engeller, ameliyat olman gerekiyor demisti ancak kesinlikte ameliyat dusunmuyorum yumurta rezervlerini dusurur diye... tup bebek sansimizi deneyecez... sizin kist tek tarafliysa normal yollardan da deneyebilirsiniz ya da asilama oneriyorlar doktorlar en azindan benim gorustuklerim.. siz birseyler denediniz mi? ben sogan kurunu de denedim ama faydasini goremedim
cnm bende tek taraflı çıkolata kıstı ama tek tupumu tıkamış 8 aydır denıyoruz olmuor bebışımız doktorum ameliyat olmaz asla dedı asılamaylada vakıt kaybetmeyelım dırek tup bebege gecelım dedı.KISTIMIN OLMDGI TARAFA KOYACAKLAR EMBRIYOLARI ORADAN TUTAR DEDI DOKTORUM HAFTAYA TUP BEBEGE BASLIYCAZ İŞALLAH.BENCE SIZDE BEKLEMEYIN...NORMAL YOLLA SANSIMIZ DUŞUK BENCE..
evet cnm hayırlısı allahım bıan once bebışlerımızı kucagımıza versın tek ıstegım o.bırde KISTIM TEK TARAFLI OLDUGU İÇİN DOKTORUM DGER TRFTAN KOYACAK EMBRYOYU ŞANSIM ARTSIN DIYE