Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüş :KK43: en kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Cumartesi günü acıbadem Maslak şubesınde bulent beyle görüştüm. Adet gördüğümde tedaviye başlayacağım.ilk tedavim olacak.

Slm
2012 Agustos ayında amaliyat oldum. 2.5 cm ç.kisti vardı o alındı. Ama ameliyat yumurtalığıma zarar vermiş bir daha ondan yumurta olmadı. O sebeple ameliyatı kimseye tavsiye etmiyorum. Ameliyatta ayrıca endometriosis bolca yapışıklığa sebep olduğu da görüldü. Ameliyatta yapışıklıklar açıldı ama 3 ayda tekrar oluşmaya başladı. İlki ameliyattan 3 ay sonra olmak üzere 4 kere uzun protokolle tüp bebek yaptık, 1 tane de dondurulmuş transferi hepsi negatif. Rahim filmi çekildi, histereskopi yapıldı, hormon testleri hepsi normal ama bir türlü tutunmuyordu. En sonuncu denememden önce 3 ay lucrin depo kullandım. Kendimi çok iyi hissettim tedavi boyunca. Ağrılarım geçti. Hayat varmış dedim ilk kez. Çok şükür 6. denemede hamile kaldım. İnşallah siz de bu tedaviden fayda görürsünüz. Ben önce Allah sonra da bu hastalığı çok iyi idare eden doktorum ile çok başarılı olan laboratuvar sayesinde hamile kaldım.
slm cnm öncelikle tebrikler. Gerçekten çok yorucu yollardan geçiyoruz. Oda yetmiyo gibi sonuç hüsranla bitiyo. Allahım bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder. Transferin ne zaman yapılmıştı cnm. Aynı zamanlarda sonucu almışız galiba. Doktora gittinmi keseyi kalp atışlarını duydunmu canm. Benim daha ayın pazartesi tandevum. Korkuyorum bişey çıkıcak diye. Bulantı ve kusmalarım başladı. Çokmu erken.

Slm

slm cnm öncelikle tebrikler. Gerçekten çok yorucu yollardan geçiyoruz. Oda yetmiyo gibi sonuç hüsranla bitiyo. Allahım bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder. Transferin ne zaman yapılmıştı cnm. Aynı zamanlarda sonucu almışız galiba. Doktora gittinmi keseyi kalp atışlarını duydunmu canm. Benim daha ayın pazartesi tandevum. Korkuyorum bişey çıkıcak diye. Bulantı ve kusmalarım başladı. Çokmu erken.

Amin canım inşallah.
17 Şubat'ta 5. Gün embriyosu transfer edilmişti canım. Benim adet gecikmesinden beri hafif mide bulantım var. Son bir kaç günde arttı. Sadece karbonhidrat yiyebiliyorum. Protein düşüncesi bile bulantı yapıyor. hiç çıkarmadım ama. Bence erken değil. Herkesin bünyesi farklı. Hiç bulantı yaşamaya da bilirdik. O da normal. Geçen hafta keseyi gördük. Ben de bir şey görmeyeceğiz diye çok korkuyordum. Allah'a şükür oradaydı. Belirtilerin de var inşallah göreceksin bebeğini gittiğin zaman. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Tabiki yine çok korkuyorum. Belim ağrıyor benim adet öncesi gibi hisler var.

Amin canım inşallah.
17 Şubat'ta 5. Gün embriyosu transfer edilmişti canım. Benim adet gecikmesinden beri hafif mide bulantım var. Son bir kaç günde arttı. Sadece karbonhidrat yiyebiliyorum. Protein düşüncesi bile bulantı yapıyor. hiç çıkarmadım ama. Bence erken değil. Herkesin bünyesi farklı. Hiç bulantı yaşamaya da bilirdik. O da normal. Geçen hafta keseyi gördük. Ben de bir şey görmeyeceğiz diye çok korkuyordum. Allah'a şükür oradaydı. Belirtilerin de var inşallah göreceksin bebeğini gittiğin zaman. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Tabiki yine çok korkuyorum. Belim ağrıyor benim adet öncesi gibi hisler var.
İnşallah canm. Benimde 28 şubatta 5. gün ebriyosu konuldu. Ama 2 gündür çok bulantım var. Gün boyu süren bulantılar ve kusmalar. İştahım hiç yok. Sadece meyva yiyebiliyorum. Buda beni çok korkutuyo.

Aslında kendimi hazırladım sanıyordumm ama yookk yani...bagırmak cagırmak istiyorum ama ögretmenler odasında bunu yapamıyorum...

merhaba
benimde bugün 11. gün yarın test günüm bugün idrar testi yaptım negatif :)

Aslında kendimi hazırladım sanıyordumm ama yookk yani...bagırmak cagırmak istiyorum ama ögretmenler odasında bunu yapamıyorum...

Canım ya bir iki gün izin alsan olmaz mı? Ağlayıp rahatlaman lazım. İnsan kendini hazırlayamıyor. Ben de 5 kere negatif aldım seni çok iyi anlıyorum :KK43: Hep teselliyi Allah'a sığınmakta buldum. İnşallah olacak. Sabırlı ol.

merhaba
benimde bugün 11. gün yarın test günüm bugün idrar testi yaptım negatif :)

Dur bakalım canım testi bekle genede. Çıkmazsa da yıkılma. Malesef bu deneme işi. Şimdi olmadığı bir sonraki ay olmayacağı anlamına gelmez.

Canım ya bir iki gün izin alsan olmaz mı? Ağlayıp rahatlaman lazım. İnsan kendini hazırlayamıyor. Ben de 5 kere negatif aldım seni çok iyi anlıyorum :KK43: Hep teselliyi Allah'a sığınmakta buldum. İnşallah olacak. Sabırlı ol.

Dur bakalım canım testi bekle genede. Çıkmazsa da yıkılma. Malesef bu deneme işi. Şimdi olmadığı bir sonraki ay olmayacağı anlamına gelmez.

hayırlısı canm:KK43: cumartesi doktorumla konusmaa gidicem:KK61: bilmiyorum yaa 10 gün rapor aldım diye okulla da aram bozuk:KK43:

Boşver unutur iş yeri. 2 ay sonra sen 11 gün rapor almıştın mı diyecekler

canm okul yönetimindekiler biraz gerizekalı olduğu için derler...zaten sağolsunlar ben aileme bile söylemedim bunlar bütün okula ve milli eğitime duyurmuslar

canm okul yönetimindekiler biraz gerizekalı olduğu için derler...zaten sağolsunlar ben aileme bile söylemedim bunlar bütn okula ve milli eğitime duyurmuslar
Amaaan o zaman Allah'a havale edip bir gün daha dişini sık. Neyseki yarım cuma

X