- 11 Eylül 2013
- 99
- 31
- 34
Canım ben de endometriozis yüzünden hamile kalamadım. doktorunla tüp bebek öncesi lucrin depo ilaç tedavisini konuş mutlaka. endometriozis kaliteli embriyoların bile olsa tutunmayı zorlaştırıyor. önce biraz rahmi rahatlatmak, resetlemek gerek.
Canım hayırlı uğurlu olsun! Sen de pozitif souç almışsın. Keseyi gördün mü? Arada bir adet benzeri sancın oluyor mu?
doktorum da seninle ayni fikirde. 2 kere olumsuz denemeden sonra , 3 ay lucrin depot kullandim. simdi artik tedaviye baslayacagiz. senin durumun nedir? hastaligimiz ayni galiba. hic ameliyat oldun mu, kac defa denemeniz var bana biraz bilgi verebilirmisin?
Canim senin test tarihin ne zamndiAllah yardımcın olsun üzülme
Yarın senin kiCanim senin test tarihin ne zamndi
Ins guzel haberle gelirsin benim daha cok var 19 martYarın senin ki
Dualarimiz seninle cnm lnssss guzel haberler alicazVe bugün test günüm dua edin benim için lütfen
Ins bozma moralini guzel cikcakBeklemedeyim kanımı verdim kendimde test yaptım çıkmadı ama bakalım ne olacak
2012 Agustos ayında amaliyat oldum. 2.5 cm ç.kisti vardı o alındı. Ama ameliyat yumurtalığıma zarar vermiş bir daha ondan yumurta olmadı. O sebeple ameliyatı kimseye tavsiye etmiyorum. Ameliyatta ayrıca endometriosis bolca yapışıklığa sebep olduğu da görüldü. Ameliyatta yapışıklıklar açıldı ama 3 ayda tekrar oluşmaya başladı. İlki ameliyattan 3 ay sonra olmak üzere 4 kere uzun protokolle tüp bebek yaptık, 1 tane de dondurulmuş transferi hepsi negatif. Rahim filmi çekildi, histereskopi yapıldı, hormon testleri hepsi normal ama bir türlü tutunmuyordu. En sonuncu denememden önce 3 ay lucrin depo kullandım. Kendimi çok iyi hissettim tedavi boyunca. Ağrılarım geçti. Hayat varmış dedim ilk kez. Çok şükür 6. denemede hamile kaldım. İnşallah siz de bu tedaviden fayda görürsünüz. Ben önce Allah sonra da bu hastalığı çok iyi idare eden doktorum ile çok başarılı olan laboratuvar sayesinde hamile kaldım.
Ayy cok mutluuoldummm cok sukur rabbime gel ayrintilari anlatKızlar centrum clinik ankara ve mutlu son hamileyim eve geçince herşeyi yazacam