Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Kızlar mrb. Benimde ikinci denemem. İstanbul tüp bebek mrkezinde ilki negatif. Sebebi Belirsiz inferilte. Yaşım 27.ikinciyide aynı merkezde dondurulmuşlarla yaptım. Şimdi beklemedeyim. Ayın 13 de test günüm.benide listeye eklerseniz sevinirim.

Merhaba E egunal cım,
Bu konuyu yeni gördüm beni de ekler misin canım. Yaş 27, Doktor : Acıbadem Aile Hast. Dr Ali Osman Koyuncuoğlu, Merkez Maslak Acıbadem. 2. dondurulmuş için transfer 17 martta. İnfertilite sebebi : Endometriozis

Yas 28, sperm azligi+ morfoloji sorunu ilk deneme maslak acibadem opu asamasindayim.sonucu paylasicam.moral oluyo gercekten. liste bana umut verdi

doktorum da seninle ayni fikirde. 2 kere olumsuz denemeden sonra , 3 ay lucrin depot kullandim. simdi artik tedaviye baslayacagiz. senin durumun nedir? hastaligimiz ayni galiba. hic ameliyat oldun mu, kac defa denemeniz var bana biraz bilgi verebilirmisin?

2012 Agustos ayında amaliyat oldum. 2.5 cm ç.kisti vardı o alındı. Ama ameliyat yumurtalığıma zarar vermiş bir daha ondan yumurta olmadı. O sebeple ameliyatı kimseye tavsiye etmiyorum. Ameliyatta ayrıca endometriosis bolca yapışıklığa sebep olduğu da görüldü. Ameliyatta yapışıklıklar açıldı ama 3 ayda tekrar oluşmaya başladı. İlki ameliyattan 3 ay sonra olmak üzere 4 kere uzun protokolle tüp bebek yaptık, 1 tane de dondurulmuş transferi hepsi negatif. Rahim filmi çekildi, histereskopi yapıldı, hormon testleri hepsi normal ama bir türlü tutunmuyordu. En sonuncu denememden önce 3 ay lucrin depo kullandım. Kendimi çok iyi hissettim tedavi boyunca. Ağrılarım geçti. Hayat varmış dedim ilk kez. Çok şükür 6. denemede hamile kaldım. İnşallah siz de bu tedaviden fayda görürsünüz. Ben önce Allah sonra da bu hastalığı çok iyi idare eden doktorum ile çok başarılı olan laboratuvar sayesinde hamile kaldım.

Merhaba yas 30 sebepsiz infertilite 2.denemem ve 5 martta transfer oldum test tarihim 20 şubat

Benim yumurtalarim dollenmedi transfer yapilamayacak sonuc negatif listede guncelleme yaparsiniz belki ben bugun bambaska bir evreye gectim allah yardimcimiz olsun

canım çok sevindim neticeye ulaşmanıza. Allah tamamına erdirsin inşallah, gerçekten zor bir süreçten geçmişsiniz. ben daha ameliyat olmadım, şuanda 3.tedavi üzerindeyiz ama maddi-manevi çok yıprandık. Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir

21 Mart sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…