Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

merhaba arkadaslar yeni uye oldum.adetimin 2.gunumu bekliyorum tup bebek icin.ama bugun AMH sonucum cikti 0.25 cok miralim bozuldu.bu degerle yaptirayimmi yardim edin nolur

Ayy cok mutluuoldummm cok sukur rabbime gel ayrintilari anlat
Şimdi başlayalım anlatmaya maceram eşimin sperm azlığı ve hareketinden dolayı başladı. Sonra öğrendim ki asıl önemli olan erkekten daha çok kadınmış. Bir arkadaşım daha önce böyle bir olaydan dolayı Recai Papuçcuya gitmişti ve hemen onu aradım. Ankara ya gelene kadar yaptırmam gereken bütün tetkikleri yaptırdım ki olmadığında demesinlerki şeker var, kist var, yok rahim filmi çekmedik bide onu çekelim bütün önlemlerimi aldım. Eskişehirde devlet hastanesinde amh 0:46 çıktı ve ben yıkıldım olay birden bana da döndü herkes her yerin laboratuvarı aynı kalitede değil oralara güvenme çık gel ankarada yaptır dedi. Ama benim kafam çıkan sonuçta hağla adetimin 2. günü her şey elimde Recai Papuçcunun kapısını çaldım önce biri ön görüşme yaptı benle aha dedim bu internette yazılanlar gibi doktoru seni sinir edene kadar göstermiyecekler herhalde dedim. Sonradan anladım ki bunu yapan doktor bir kağıda vakit kaybetmemek için elimdeki bütün dosyaları bir karta toplayı verdi koca dosya oldu mu sana küçük bir kart parçası. Doktoru yanına girdim bütün değerlerimi okudu fsh lh dan dolayı bunda bir yalnışlık var dur bir bakalım dedi ve muayene etti beni sonra folükülleri saymaya başladı tam 8 tane hemen tedaviye başladı( Bu arada bütün tetkikler tekrar yapıldı) iyi ki de başlamış iğneler opular falan derken 8 taneden 7 vardı 5 işe yarar çıktı 4 döllendi 1. kalite 5. güne gidildi ve transfer yapıldı sonuç hamileyim. Hoca çok iyi öyle pazarlamacı gibi ağzı laf yapan , sizi sözler le kandıran birisini arıyorsanız yanılırsınız herşeyin olabilme ihtimalini size açıklıyor hatta sizin farkında olmadan yalnış istediğiniz şeylerde bile sizi kullanmıyor zaten paraya ihtiyacı olan biride değil. Hoca aslında ufuk hastanesindeydi heralde sabahları zannedersem bir kaç saat için başkanı olduğu için oraya uğruyor sonra kendi yerine geliyor. Öğlen orda ama onu orda o saatte göremezssiniz çünkü o saatlerde ameliyathaneyle alakalı hastalarla ilgileniyor. Histereskopi, transfer gibi işleri yapıyor. Daha sonra 4 gibi falan yukarı kendi yerine çıkıp hastalarını sırayla alıp kontrol ediyor hemen kullanılacakları bir hemşireyle birlikte size söyleniyor ve o hemşireyle çıkıyorsunuz detayı o anlatıyor. Yazılı herşey elinize veriliyor zaten.Biliyorum çok zorlu bir yolculuk bu yolculuk ve stresli ama biraz dirençli olmak ve bu kadar iyi bir prof, bencillik yapıp sadece bana ait olsun diyip saatleriniz onla geçirmeyi istemeyin lütfen istemeyin ki Recai hocam hepimize yetsin hepimizi çocuk sahibi yapsın.Ona ve ekibine çok ama çok teşekkürederim.

arkadasim senin adina cok sevindim.saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin insallah.sizler tecrubelisiniz,0.25 amh ile tup bebek yaptirsam mi bilemiyorum.cok moralim bozuldu.

arkadasim senin adina cok sevindim.saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin insallah.sizler tecrubelisiniz,0.25 amh ile tup bebek yaptirsam mi bilemiyorum.cok moralim bozuldu.
kesinlikle başlamalısın 0;25 evet çok iyi değil ama kötüde değil bence sadece iğnelerin dozu biraz fazla olur işin ehline gitmelisin bence ankaraya gel nerde yaşıyorsun bu arada

nova fertile gidicektik.ama soyledikleriniz moral oldu inaninki.ben bu degerle tup bebeK yaptirilmaz diye dusunuyordum.siz hangi hst yaptirdiniz bide ayip olmazsa kaca maloldu sakincasi yoksa​

Bu arada ben 43 yasindayim 21 yasinda oglum var iki sene oncede bos gebelik oldum.Her iki gebeligimde de korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim.Bu kadar kolay hamile kalirken iki senedir niye kalamadim derken kendimi tup bebekte buldum.Hic aklima hayalime gelmeyen birseydi.Ama bunlarin hepsi yasla alakali.2 senede ne kadar da cok sey degismis.Belki diyosunuzdur niye bunca yil beklediniz?Dogru ama ben 140 kiloydum tup mide ameliyati oldum 10 ayda 80 kilo verdim 60 kilo oldum ama bu seferde yas 43 oldu.Neyse sıkmayim sizi.Bu arada cevabinizi bekliyorum.

Egunal cevabini bekliyorum ona gore hst secicem belki ankaraya da gelebilirim cok yakin cunku.simdiden tesekkurler

nova fertile gidicektik.ama soyledikleriniz moral oldu inaninki.ben bu degerle tup bebeK yaptirilmaz diye dusunuyordum.siz hangi hst yaptirdiniz bide ayip olmazsa kaca maloldu sakincasi yoksa​
Herkezin tedavisi farklı tutar sadece tüp bebek fiyatı aynı Ankara'ya gelmeyi düşünürsen yardımcı olurum ben centrum klinikte yaptırdım beş alıyorlar ama 3 verip 5 kere yaptırmaktansa bir kere adam gibi bir yerde yaptırmak daha mantıklı bana kalsa ben ne testler isteyecektimde doktor gerek yok diye diye ikna etti beni neden gerekli olmadığını ne zaman gerekli olduğunu hep açıkladı yarın yine yazarım bugün çok yorgunum

Tesekkur ederim canim.Bide taksit yapiyorlar mi?Burda da ilaclarla toplam 5.5 dediler.Taksit yaapiyorlarsa kac olmasi onemli degil.Centrumda basari orani nedir arastirdiniz mi?Cunku benim ikinciyi yaptirma gucum yok.

Tesekkur ederim canim.Bide taksit yapiyorlar mi?Burda da ilaclarla toplam 5.5 dediler.Taksit yaapiyorlarsa kac olmasi onemli degil.Centrumda basari orani nedir arastirdiniz mi?Cunku benim ikinciyi yaptirma gucum yok.
Yüzdeliği çok yüksek 5 taneden 4 hamile çıkıyor ilaç konusunda sana yardım ederim tedavin yarı yarıya gelir ben tanıdık bir eczaneden herşeyi yarı fiyatına aldım özelden yazarsın veririm sana 2 milyar tutan ilacımı bire aldım diğerlerinide yeni çözdüm sağlık ocağından yazılıyor Ankara'ya gel centrum konusunda yardım ederim sana hemde tanışırız

Ilgin alakan icin cok tesekkur ederim canim.
Bence Ankara'ya centrum cliniğe gel Recai papuçcuyla görüş senin tarzında hastaları var birde profesöre gitmek herzaman daha iyidir ayrıca daha önce gülhane askeri hastanedeydi yine tüp bebekte Türkiye'deki gideceğin birçok kişi ondan seminer alıyor sen baştaki insana gidersen daha iyi sonuç alırsın vede kimseyi oyalamaz durumuna bakıp olacaksa söyler olmayacaksada boşa tedavi etmez onun olmaz artık dediğinede kimse olur diyemez bence desede para için diye düşünürüm o yüzden iyi düşün iyi karar ver burda kalacak yerde var yukarda yemek hanesi var günlük yemek çıkıyor cafesi var odalar da televizyon banyo ve en uygun fiyata Ankara'nın en lüks semtinde böyle bir lüksün verilmesi bence sonuç kadar önemli . İşini ticaret olarak görmeyen biryer. Ama ilkaki bi kusur ararsan bulursun zaten hocayı araştır başka yere gitmezsin bu arada gelmeye karar verirsen söyle belki benimde orda oduğum zaman olursa görüşürüz daha önce hamileliklerinden dolayı şansın yüksek belki yapışıklık vardır belki tüplerinde sıvı vardır sorun neyse önce onu bulur sonra tedavi eder

2 başarısız aşılamadan sonra doktorum tüp bebeği öner di.ben kocaelinde oturuyorum doktorum istenbuldaki eurofertil tüp bebek merkezini önerdi.yarın görüşmeye gidicem.buna giden varmı aranızda bana yardımcı olun lütfennnn

2 başarısız aşılamadan sonra doktorum tüp bebeği öner di.ben kocaelinde oturuyorum doktorum istenbuldaki eurofertil tüp bebek merkezini önerdi.yarın görüşmeye gidicem.buna giden varmı aranızda bana yardımcı olun lütfennnn
Doktorun aklını boşverin kendiniz araştırın gitceniz yeride araştırın hatta tel açım bi bide neden olmuyor söyledimi

1. deneme güven hastanesi negatif. 2 aşılama etlik hastanesi negatif. 2. tüp bebek ankara başkent üniv. negatif. 3. tüp bebek için bekliyorum. Rezerv azlığı+Sperm , hareket azlığı ve morfoloji

X