- 17 Şubat 2015
- 94
- 82
- 35
Amin inşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ..Insallah,
Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin.
Amin,amin ecmain.Bnm test tarihime 4 gun kaldi,umitlerim azaldi,adet belirtilerim cok arttiAmin inşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ..
Hastalanacam duygusunu kafandan at ilk önce bel ağrısı gebelikte de oluyor goguslerin hassaslasiyor ağrıyor sende ne gibi belirtiler var Rabbimin izniyle hastalanmiyacan inş hamile kalacanAmin,amin ecmain.Bnm test tarihime 4 gun kaldi,umitlerim azaldi,adet belirtilerim cok arttiOzellikle belim cok agriyor.
Snn belirtilerin neydi?
Insallah cnm.Hastalanacam duygusunu kafandan at ilk önce bel ağrısı gebelikte de oluyor goguslerin hassaslasiyor ağrıyor sende ne gibi belirtiler var Rabbimin izniyle hastalanmiyacan inş hamile kalacan
Bel ağrısı gebelikte te oluyor insallah hamilesin Rabbimin izniyleInsallah cnm.
Bnm belimde agrim var ,cok hafif gogus agrisi baskada biseycik yok
Evet narkoz veriyorlar 20 dk felan sürüyor bide transfer oldunugunuz günle bir kaç gün ananas yiyin tutunmaya etkisi var deniliyor ben yedim yumurta toplamaya sonrada ağrı oluyorArkaslar yumurta toplama işleminden sonra Ağrı oluyor mu?bide genel anestezi ile mi Yapılıyor herkeseherkese
Tesekkur ederim cnm allah hepimizin yardimcisi olsun bende hastanedeyim bekliyorum hayirlisiylaEvet narkoz veriyorlar 20 dk felan sürüyor bide transfer oldunugunuz günle bir kaç gün ananas yiyin tutunmaya etkisi var deniliyor ben yedim yumurta toplamaya sonrada ağrı oluyor
benim gibi olan yok heralde.ben araya girmiş gibi oldum dertleşmek istedim ama rahatsızlık vermedim di mi. hashimato sayfası aktif olan bulamadım oyüzden burdan konusmak arkadş olmak istemiştm
inf.sebebi: endometriozis hastasıyım
deneme: 2 defa sonuç negatif
bursa jimer hastanesi
Amin inşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ..