Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Amin,amin ecmain.Bnm test tarihime 4 gun kaldi,umitlerim azaldi,adet belirtilerim cok artti Ozellikle belim cok agriyor.
Snn belirtilerin neydi?
Hastalanacam duygusunu kafandan at ilk önce bel ağrısı gebelikte de oluyor goguslerin hassaslasiyor ağrıyor sende ne gibi belirtiler var Rabbimin izniyle hastalanmiyacan inş hamile kalacan

Hastalanacam duygusunu kafandan at ilk önce bel ağrısı gebelikte de oluyor goguslerin hassaslasiyor ağrıyor sende ne gibi belirtiler var Rabbimin izniyle hastalanmiyacan inş hamile kalacan
Insallah cnm.
Bnm belimde agrim var ,cok hafif gogus agrisi baskada biseycik yok

Arkaslar yumurta toplama işleminden sonra Ağrı oluyor mu?bide genel anestezi ile mi Yapılıyor herkeseherkese

Bide eşimiz örnek vermeden önce tavsiye ettiğiniz bişeyler var mı dikkat etmemiz gerekenler?

Arkaslar yumurta toplama işleminden sonra Ağrı oluyor mu?bide genel anestezi ile mi Yapılıyor herkeseherkese
Evet narkoz veriyorlar 20 dk felan sürüyor bide transfer oldunugunuz günle bir kaç gün ananas yiyin tutunmaya etkisi var deniliyor ben yedim yumurta toplamaya sonrada ağrı oluyor

Evet narkoz veriyorlar 20 dk felan sürüyor bide transfer oldunugunuz günle bir kaç gün ananas yiyin tutunmaya etkisi var deniliyor ben yedim yumurta toplamaya sonrada ağrı oluyor
Tesekkur ederim cnm allah hepimizin yardimcisi olsun bende hastanedeyim bekliyorum hayirlisiyla

20. Sıradayım 9 Mart'ta 3 adet 5. Gün embriyo transfer edilecek

Güncelleme

Allahim hepinizin gönlüne göre versin..alahım öyle bir sabır veriyorki beklemek cok zor insallah hayirli sonuçlar alırsıniz

mrb arkadaşlar ben malesef hashimato hastasıyım 4senelik evliyim ve çocuk sahibi olamıyoruz.aç dra gittiysem engel olmadıgını söylediler.sebepsiz infertilite dendi en son.4 klomen iğne tedavisi 2aşılama ve negatif sonuçlanan tedavi sürecim var.hiç hamile kalamadım uzun zamandır endokrine gitmemiştim sonuçlarım normal çıkıyordu tsh t3 t4 yapılıodu sadece.eger anti tg antitp antikor yüksekliği gebeliğe engelse niye hiç bir dr bunlara bakmıyo.t3 t4 lere bile benm söylememle bakıolardı şimdiye kadar.bugün dra gittim anti tg 293 antitp de 123 cıkmış sonucu yarın göstercem dra lh:4,30 fsh:7,18 t4:1,44 tsh:2,57 cıkmış.dr ne diyeck bilmiyorum.artık son çarem tüp bebek.allah yardım etsin hepimize.

benim gibi olan yok heralde.ben araya girmiş gibi oldum dertleşmek istedim ama rahatsızlık vermedim di mi. hashimato sayfası aktif olan bulamadım oyüzden burdan konusmak arkadş olmak istemiştm

benim gibi olan yok heralde.ben araya girmiş gibi oldum dertleşmek istedim ama rahatsızlık vermedim di mi. hashimato sayfası aktif olan bulamadım oyüzden burdan konusmak arkadş olmak istemiştm

mrb canm hastalığını daha önce hiç duymadım ama ne olursa olsun hiçbir zaman ümidini kaybetme ALLAH yardımcın olsun... inşallah bir gün biz de bebiş(ler)i kucağımıza alırız...

canım ben güncellemeyi unutmuşum kusura bakma. Negatif maalesef
ikinci deneme için adetimi bekliyorum. Bu arada merkezi de değiştirdim. Medipol'e gideceğim.
72.sıradayım

inf.sebebi: endometriozis hastasıyım
deneme: 2 defa sonuç negatif
bursa jimer hastanesi

Canım ben de endometriozis yüzünden hamile kalamadım. doktorunla tüp bebek öncesi lucrin depo ilaç tedavisini konuş mutlaka. endometriozis kaliteli embriyoların bile olsa tutunmayı zorlaştırıyor. önce biraz rahmi rahatlatmak, resetlemek gerek.

Amin inşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ..

Canım hayırlı uğurlu olsun! Sen de pozitif souç almışsın. Keseyi gördün mü? Arada bir adet benzeri sancın oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…