Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

sıra numaram 132.8 şubat opu oldu.transferi bekliyorum martın 10 undan sonra olacak büyük ihtimal

E egunal canım yarın iğnelerime başlıyorum 2. tüp bebek tedavimiz başlıyor ege üniversitesi tüp bebek merkezi transfer ve tahlil daha belli değil ben heyecandan hemen yazıverdim işte

Merhaba 13. sıradayım benim nickimin yanına son durum nedir yazmışsınız: son durum 2. denemede negatif

Yas 35
2.tedaviye baslayacagım bu hafta
Anatolia tup bebek merkezi
Sebep rezerv azlıgı
Listeye ekler misiniz

[QUOTEhaberinizlimelekank, post: 39684765, member: 583376"]Test aşamasındayım 12 var geri sayım başladı[/QUOTE]
Guzel haberlerini aliriz ins

Arkadaslar Merhaba beni hatırladınızmııı uzun zamandır giremiyordum bi baktım ki hersey değişmiş hemen buldum burayı egunal listeye benide ekle o zaman yaş 28 maltepe üniversitesi tıp fakültesinde tedavi görüorum 3 kez denedik 1 negatif 2 kimyasal gebelik. Sebep azosperm, en son tedaviden bu yana 1 yılı aşkın süre geçti bu ay tetkikler için gidip martta tedaviye başlamayı düşünüyordum ama adet olmadım daha 15 gün geçti çarşamba günü doktora gidicem büyük ihtimalle bu adetimle birlikte başlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Gozun aydin cnm darisi basimiza :) kaçıncı gunu testini yaptin?
Bnm de dun transferim oldu,@egunal,test tarihimde 4 mart.
Merhaba normalde 23 şubatta test yaptırmam gerekiyordu doktorum birgün öncesinden yaptır belli olur dedi sende 3 Mart yaptır hayırlısıyla inş hamilelik haberini alırız

Merhaba normalde 23 şubatta test yaptırmam gerekiyordu doktorum birgün öncesinden yaptır belli olur dedi sende 3 Mart yaptır hayırlısıyla inş hamilelik haberini alırız
Merhaba benim normalde 23 şubatta doktorum birgün öncesinden yaptır belli olur dedi sende 3 Mart yaptır hayırlısıyla inş hamilelik haberini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…