Ne durundasin benim de 5
canım inşallah sonuç iyi olur . gebelik testini yaptığın ve çift çizgiyi gördüğün günü de görürsün:)Merhaba 97. sıradayım ayın 17.de transferimi yaptırdım tek embriyo olduğu için 2. günü yaptılar cuma test günüm dualarınız bekliyorum
maşallah:)Sebebsiz infertilite beylikdüzü medicana selman beyde tedavi oldum ilk denemem devlet hastanesiydi olmadı ikinci denememde selman bey maddi manevi desteğiyle çok şükür bebeğime kavuşmama nasip oldu şuan 10 haftalık hamileyim
az kalmış çok heyecanlısınır inşllah güzel sonuç olur.
az miiiiii :) daha transferimin 2.gunu :))) amin insallah yavrum gelmistir :) ve heycan cooook :)az kalmış çok heyecanlısınır inşllah güzel sonuç olur.
Ne durundasin benim de 5
tabiki az benim daha transfer tarihim bile belli değilaz miiiiii :) daha transferimin 2.gunu :))) amin insallah yavrum gelmistir :) ve heycan cooook :)
Valla sivilcelerde çıktı tutmadı sanırım arada agrimda varinan bisey hissetmiyorum :) insallah tutunmustur kuzum. peki sen bisey hissediyo musun
Valla sivilcelerde çıktı tutmadı sanırım arada agrimda var
ben test yaptım ikinci çizgi varrrbunu soylemek icin cok erken degil mi yaw.. tutmustur insallahhh
darısı başına cnm sağol160 -bugun toplqma islemi tamamlandi.8 tane toplandi.pazartesi transfer allahin izniyle..@sykapusuz tebrik ederm canmmmmm
Hayirli olsun cnm.kac tane transfer ettiler? Islem nasildi? Zormu korkuyorum biraz benBugün transferim oldu 11 şubat test tarihim hayırlısı inşallah güzel haberler vermek nasip olur..
2 tane transfer oldu Cnm hayırlısı inşallah.yok zor değildi zaten heyecan oluyor sadece o da normal tabi.senin ne zaman inşallahHayirli olsun cnm.kac tane transfer ettiler? Islem nasildi? Zormu korkuyorum biraz ben
Hayirli olsun cnm.kac tane transfer ettiler? Islem nasildi? Zormu korkuyorum biraz benBugün transferim oldu 11 şubat test tarihim hayırlısı inşallah güzel haberler vermek nasip olur..
Aynen hayirlisi olsun bebslermz gelsn insallah..benim pazartesi olacak insallah.bugun toplandi cnm..8tane toplandi.7si iyi kaliteymis.oyle dediler.yarin sabah belli olacak dollenenler2 tane transfer oldu Cnm hayırlısı inşallah.yok zor değildi zaten heyecan oluyor sadece o da normal tabi.senin ne zaman inşallah
İnşallah tutunmuştur bebeğin. Benimde bugun transferim oldu. 11 subat test. Desene birlikte gün sayıyoruz. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.Bugün transferim oldu 11 şubat test tarihim hayırlısı inşallah güzel haberler vermek nasip olur..