Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Merhaba 97. sıradayım ayın 17.de transferimi yaptırdım tek embriyo olduğu için 2. günü yaptılar cuma test günüm dualarınız bekliyorum
canım inşallah sonuç iyi olur . gebelik testini yaptığın ve çift çizgiyi gördüğün günü de görürsün:)

160 -bugun toplqma islemi tamamlandi.8 tane toplandi.pazartesi transfer allahin izniyle..@sykapusuz tebrik ederm canmmmmm

Cnm 103.sıradayım bugün transferim oldu 11 şubat test tarihim heyecanla bekliyorum güncellersen sevinirim

Bugün transferim oldu 11 şubat test tarihim hayırlısı inşallah güzel haberler vermek nasip olur..
Hayirli olsun cnm.kac tane transfer ettiler? Islem nasildi? Zormu korkuyorum biraz ben
2 tane transfer oldu Cnm hayırlısı inşallah.yok zor değildi zaten heyecan oluyor sadece o da normal tabi.senin ne zaman inşallah
Aynen hayirlisi olsun bebslermz gelsn insallah..benim pazartesi olacak insallah.bugun toplandi cnm..8tane toplandi.7si iyi kaliteymis.oyle dediler.yarin sabah belli olacak dollenenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…