Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Beni de ekler misiniz sebepsiz infertilite 2.tüp bebek deneyimi acıbadem maslak.2 tane yumurtam donduruldu transfer diğer aya inşallah.pozitif olan arkadaşlara çok sevindim darısı bizim gibi bekleyenlere

Son düzenleme:
Benimde merkeİm medikal park göztepe dr nur dokuzeylül.kızımda memorialdi
bu resimdeki guzellik kizinsaa massallahhh pek guzelll pek tatli annesi :) ben de sisli memorialden pozitif haberi aldim.insallah benim de kucagima alip buyutmek nasip olur canimcimmm

bu resimdeki guzellik kizinsaa massallahhh pek guzelll pek tatli annesi :) ben de sisli memorialden pozitif haberi aldim.insallah benim de kucagima alip buyutmek nasip olur canimcimmm
Evet canım kızım.sağol canım.inşallah bende dr nur hanımla tedavi görmüştüm o ayrıldı diye yeni başladiği merkezde tedavi görüyorum şuan.memorial iidir ama doktor benim için cok önemli.memorialde eski ortam yok o enerjiyi alamadım malesef.o yüzden nur hanım. Ve aynur hanımın yanına gittim rqbbim ikinci bir bebiş nasip eder inşallah

176 samyeli_21 tüp bebek deneyimi başarısız bu gün test günümdü değer çok düşük 9.70 olmadı gene başka bahara kaldı. çok umutsuzummmmmmmmmmmm. ama biliyordum böyle olacağını hissediyordummmm

160- malesef negatifolmadi bebslerm bana tutunamadi...iki tane dondurulmusum var bi ay ara verip tekrar deneyecegiz..

Merhaba arkadaslar,buay transferim olacakti,ancak rahim kalinligi az dedi dr,8dedi.
9 uzeri istiyoruz dedi,sizlerin nasildi?cok hayal kurdum bu ay olacak diye,cok uzuldum

36 YAŞ sperm hareketinde yavaşlılık ve yumurta rezervi azlığı adana turan çetin tüp bebek merkezi negatif.

158.sira..dun transferim oldu..3.deneme..27subat test tarihim..eskisehir acibadem tup bebek merkezi..

herkese iyi akşamlar bende 2.tüp bebek tedavime başlıyorm.Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı bebekler versin.yaş 33 ilki gata ikincisi kısmetse gen_art ankara. sperm hareketsizliği

İstanbul bürüksel tüp bebek merkezi ilki boş gebelik oldu 2. yi olduk 13 şubatta transfer oldu sonuç bekliyoz yaş 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…