Insan çok yıpranıyor çok üzülüyor Keşke sevinseydin ama nasip elden bişey gelmiyorSlm, Son durum 2. deneme negatif. Malesef.
Hadi hayirli haberlerin gelsin insallahgüncelleme -- sıra 75. transfer oldu. 30 ocak test günü
İnşallah ilk yedavinde bebeğine kavusursun hayırlı olsunmerhaba,
sorun :tüplerim alındı tıkalı olduğu için
deneme:1 tedavi rücenideyim
28inde kontrol var
hastane: Antalya Gekecek Tüp Bebek merkezi
yaş 27
herkese başarılar
hoşgeldin İnsallah bu sefer bebegin seninledir bu son olur inşallah sonucu npozitif olsunbende geldim
yaşım 34 sebep çikolata kisti 8 aşılama 5 tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferin 8.günü merakla bekliyorum
Evet canim çikolata kistim var.ve ameliyat oldum tekrarladı suan 7cm ve tüp bebek kararını aldik ignelere başladık bugun igneletimin 9.gunundeyim.yumurta rezervim az oldugu icin cok yavas gelisiyor ve az yumurtalarim ama umitliyim inşallah guzel sonuçlar olacak istedigini sorabilirsin bende soruyorum çünkü. Simdilik böyle devam iste beş gun daha igne kullanirsam istenen mm gelir inş sonra toplama sonra transfer sonra da hamilelik:) insaallahM mormenekse242011 mrb cnm..listede gordum seni cikolata kistin var sanirim..n3 zamandr bebek olmuo?kistin kac cm?ve bu ilk tup bebek denemenmi?biliorm cok soru sordum ama merak ediorm.yasimiz yakin ve sorunumuz ayni
Bu Arada 5yildir olmadii canim.ama iki yil önce kendiligimden hamile kaldım ama bos gebelikten dolayii kurtaj oldum simdi ilk tüp denememiz hayirlisiylaEvet canim çikolata kistim var.ve ameliyat oldum tekrarladı suan 7cm ve tüp bebek kararını aldik ignelere başladık bugun igneletimin 9.gunundeyim.yumurta rezervim az oldugu icin cok yavas gelisiyor ve az yumurtalarim ama umitliyim inşallah guzel sonuçlar olacak istedigini sorabilirsin bende soruyorum çünkü. Simdilik böyle devam iste beş gun daha igne kullanirsam istenen mm gelir inş sonra toplama sonra transfer sonra da hamilelik:) insaallah
canım Ben bu ay sonunda Başlayacağımı yazmıştım yarın başlıyoruzKızlar listemizde durum güncellemesini yapmayanlar var çıkın ortaya merak ediyoruz sizi
tamam canım güncelliyorum hemen...canım Ben bu ay sonunda Başlayacağımı yazmıştım yarın başlıyoruz
Inşallah Canımtamam canım güncelliyorum hemen...
su gibi akıp geçsin tedavin..
merhabalar, bende faktör v leiden homozigot olduğunu öğrendim, tedavi öncesi coraspirin 150 mg, b12 iğne vuruluyorum, siz tedavi öncesi neler kullanıyorsunuz, sizin mutasyonunuz homozigot mu, hiç hamile kaldınızmı peki?Merhaba. Yurtdışındayım Benide listeye eklermisiniz? 28 yaşındayım problem; azosperm+ kan pıhtılaşması (Faktör V leiden mutasyon) 4 deneme yaptık 5.ye niyetlendik (yarından sonra iğnelere başlıycam)
Kinderwunschzentrum Darmstadt
(Darmstadt Tüpbebek merkezi)
Merhaba homozigot mu bilmiyorum sadece faktör V leiden mutasyon yazıyor. Tedavi için diğer ilaçlara ek olarak clexane verdiler 40 lık ama yumurta toplama işleminden sonra kullanmaya başlayacağım. 4 deneme geçirdim sadece ilkinde hamile kaldım ama oda 6 haftalıkken düştü. Leiden mutasyonu yeni öğrendik. Önceki denemelerde bunun için özel ilaç almamıştım. Ilk düşüğün sebebi bu olabilirmiş. Bakalım 5.de sonuç hayırlı olur inşallahmerhabalar, bende faktör v leiden homozigot olduğunu öğrendim, tedavi öncesi coraspirin 150 mg, b12 iğne vuruluyorum, siz tedavi öncesi neler kullanıyorsunuz, sizin mutasyonunuz homozigot mu, hiç hamile kaldınızmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?